rodzice Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Jak ty to zrobiłaś ,że one tak grzecznie siedzą ? Moje sa tak żywotne ze trudno mi zrobic takie fotki bo zawsze króreś ucieknie albo zaczepia innego . Quote
niki_ill Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Jak ty to zrobiłaś ,że one tak grzecznie siedzą ? Jak to jak :D, komęda "waruj" , maluszki kumate ;).....a tak naprawde machalam im szmatka przed pyskami, poza tym byly tak najedzone, ze nei chcialo im sie ruszac :evil_lol: Quote
rodzice Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Patent ze szmatka dobry , tylko ktoś inny musi focić bo samemu chyba nie da się rady . Jak moje stado podrośnie spróbuję tez , moze coś z tego wyjdzie . Quote
Judit Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 u nas 60 dzień, z samego rana temperatura spadła. sunia lekko niespokojna, ciężko dyszy i znosi swoje ulubione różowe piłki na posłanie :eviltong: Chyba powoli zaczyna coś się dziać, ale nie wiem czy to już jest "to". Quote
niki_ill Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Patent ze szmatka polecam! Dzis dol, poznalam najgorsza strone hodowli......troje dzieciakow pojechalo do domkow, a mi lzy leca jak wodospad.... Quote
Asiaczek Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Judit napisał(a):u nas 60 dzień, z samego rana temperatura spadła. sunia lekko niespokojna, ciężko dyszy i znosi swoje ulubione różowe piłki na posłanie :eviltong: Chyba powoli zaczyna coś się dziać, ale nie wiem czy to już jest "to". No i co? niki_ill napisał(a):Patent ze szmatka polecam! Dzis dol, poznalam najgorsza strone hodowli......troje dzieciakow pojechalo do domkow, a mi lzy leca jak wodospad.... I tak będzie za każdym razem... Pzdr. Quote
rodzice Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 niki_ill napisał(a):Patent ze szmatka polecam! Dzis dol, poznalam najgorsza strone hodowli......troje dzieciakow pojechalo do domkow, a mi lzy leca jak wodospad.... z drugiej strony ciesz się - mnie została najpiękniejsza sunia z poprzedniego miotu , ma juz ponad 7 miesięcy i nikt jej nie chce a następne maluszki maja juz 3 tygodnie . Quote
Asiaczek Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 W zaprzyjaźnionej hodowli Akit japońskich urodziło się 6 maluszków! Sunia i maluchy czują się dobrzy i oby tak dalej! Pzdr. Quote
Kaladan Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 To my w końcu pokażemy fotki naszych robaczków urodzonych tydzień temu. Zdjęcia z dwóch pierwszych dni życia: Za to dzieci Rubinki, urodzone miesiąc przed tymi, rosną i rozrabiają. Mamy więc żłobek i przedszkole :eviltong: 26 dni: Quote
Mudik Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Ale łobuziara:evil_lol: http://images30.fotosik.pl/216/ae6abc633f8fd5c4.jpg Brak słów CUUUUUUUUUUUDO!:loveu::loveu::loveu: http://images34.fotosik.pl/258/f3243ab82ff1e340.jpg Piękną ma główkę Sky Blue:loveu: http://images32.fotosik.pl/257/dc5902ed6340dba0.jpg Quote
Judit Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Saskja napisał(a):Judit, no i jak? Już po? W końcu są! :loveu: uwaga uwaga... 4 słodkie panienki i 3 mężnych panów :cool3: Czyli w tym roku wygrały dziewuszki :loveu: Urodziły się w przedziale 17:30-21:15 :p narazie tylko te dwie fotki mam, bo sunia już zmęczona spać poszła i aparat nie robi za dobrych zdjęć przy tym świetle, ale jutro napewno zrobię więcej i wrzucę tu :p Quote
Mudik Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Gratulalacje! I czekamy na więcej fotek:multi::multi: Słodkości:loveu::loveu: Quote
Judit Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 a tutaj przedstawiam mojego pupilka :loveu: synek jest kserokopią tatusia - Titka :cool3: Quote
rodzice Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Słodkie plameczki na glówce .Niech się zdrowo howają . Quote
Asiaczek Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Judit napisał(a):W końcu są! :loveu: uwaga uwaga... 4 słodkie panienki i 3 mężnych panów :cool3: Czyli w tym roku wygrały dziewuszki :loveu: Urodziły się w przedziale 17:30-21:15 :p narazie tylko te dwie fotki mam, bo sunia już zmęczona spać poszła i aparat nie robi za dobrych zdjęć przy tym świetle, ale jutro napewno zrobię więcej i wrzucę tu :p Gratulacje Judit!!!Duzy miot, ale za to jaki piekny! Malineczki!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
Saskja Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Gratulacje!!! A moje szkraby zaczynaja otwierać błękitne oczka :loveu: Quote
rodzice Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Moje zaczynają zabawy i poszczekiwanie , nieraz bywa ,ze szczekną i sie przewracaja . Sa urocze . Quote
rodzice Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Kaladan u was nie ma zwyczaju żeby cały miot miał imie na tę sama litere ? Quote
Kaladan Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Kaladan u was nie ma zwyczaju żeby cały miot miał imie na tę sama litere? Jest. Cały miot jest na "P". Ale dziewczynki na razie nie mają przydzielonych imion tylko są nazwane kolorami wstążeczek. Moje zaczynają zabawy i poszczekiwanie , nieraz bywa ,ze szczekną i sie przewracaja . Sa urocze . Znam to i uwielbiam :loveu: U moich za to uaktywnia się właśnie instynkt niszczycielski. Zaczynają sprawdzać czy wszystko da się władować do mordki i poszarpać. A moje szkraby zaczynaja otwierać błękitne oczka :loveu: Nasze młodsze (miot "O"), 10 dniowe też ciut uchyliły oczka. Ale na razie tylko szpareczki sie zrobiły. Rosną jak na drożdżach. Tylko dwa nie przekroczyły jeszcze kilograma. Quote
Asiaczek Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Jak ja uwielbiam czytac o rozwoju maluchów; otworzenie oczek, ciamkanie, przewracanie się, pierwsze kroki, no i te zapędy niszczycielskie... miodzio...:loveu: Pzdr. Quote
Judit Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 mamusia i dzieci :loveu: cudny pysio :cool3: a tutaj przedstawiam trzech mężczyzn: i cztery panienki: Quote
Recommended Posts