Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak ty to zrobiłaś ,że one tak grzecznie siedzą ?

Jak to jak :D, komęda "waruj" , maluszki kumate ;).....a tak naprawde machalam im szmatka przed pyskami, poza tym byly tak najedzone, ze nei chcialo im sie ruszac :evil_lol:

Posted

u nas 60 dzień, z samego rana temperatura spadła.
sunia lekko niespokojna, ciężko dyszy i znosi swoje ulubione różowe piłki na posłanie :eviltong:
Chyba powoli zaczyna coś się dziać, ale nie wiem czy to już jest "to".

Posted

Judit napisał(a):
u nas 60 dzień, z samego rana temperatura spadła.
sunia lekko niespokojna, ciężko dyszy i znosi swoje ulubione różowe piłki na posłanie :eviltong:
Chyba powoli zaczyna coś się dziać, ale nie wiem czy to już jest "to".

No i co?

niki_ill napisał(a):
Patent ze szmatka polecam! Dzis dol, poznalam najgorsza strone hodowli......troje dzieciakow pojechalo do domkow, a mi lzy leca jak wodospad....

I tak będzie za każdym razem...
Pzdr.

Posted

niki_ill napisał(a):
Patent ze szmatka polecam! Dzis dol, poznalam najgorsza strone hodowli......troje dzieciakow pojechalo do domkow, a mi lzy leca jak wodospad....

z drugiej strony ciesz się - mnie została najpiękniejsza sunia z poprzedniego miotu , ma juz ponad 7 miesięcy i nikt jej nie chce a następne maluszki maja juz 3 tygodnie .

Posted

To my w końcu pokażemy fotki naszych robaczków urodzonych tydzień temu.
Zdjęcia z dwóch pierwszych dni życia:

Za to dzieci Rubinki, urodzone miesiąc przed tymi, rosną i rozrabiają. Mamy więc żłobek i przedszkole :eviltong:

26 dni:

Posted

Saskja napisał(a):
Judit, no i jak? Już po?

W końcu są! :loveu:
uwaga uwaga... 4 słodkie panienki i 3 mężnych panów :cool3:
Czyli w tym roku wygrały dziewuszki :loveu:
Urodziły się w przedziale 17:30-21:15 :p

narazie tylko te dwie fotki mam, bo sunia już zmęczona spać poszła i aparat nie robi za dobrych zdjęć przy tym świetle, ale jutro napewno zrobię więcej i wrzucę tu :p

Posted

Judit napisał(a):
W końcu są! :loveu:
uwaga uwaga... 4 słodkie panienki i 3 mężnych panów :cool3:
Czyli w tym roku wygrały dziewuszki :loveu:
Urodziły się w przedziale 17:30-21:15 :p
narazie tylko te dwie fotki mam, bo sunia już zmęczona spać poszła i aparat nie robi za dobrych zdjęć przy tym świetle, ale jutro napewno zrobię więcej i wrzucę tu :p

Gratulacje Judit!!!Duzy miot, ale za to jaki piekny!
Malineczki!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Pzdr.

Posted

Kaladan u was nie ma zwyczaju żeby cały miot miał imie na tę sama litere?

Jest. Cały miot jest na "P". Ale dziewczynki na razie nie mają przydzielonych imion tylko są nazwane kolorami wstążeczek.

Moje zaczynają zabawy i poszczekiwanie , nieraz bywa ,ze szczekną i sie przewracaja . Sa urocze .

Znam to i uwielbiam :loveu: U moich za to uaktywnia się właśnie instynkt niszczycielski. Zaczynają sprawdzać czy wszystko da się władować do mordki i poszarpać.

A moje szkraby zaczynaja otwierać błękitne oczka :loveu:

Nasze młodsze (miot "O"), 10 dniowe też ciut uchyliły oczka. Ale na razie tylko szpareczki sie zrobiły. Rosną jak na drożdżach. Tylko dwa nie przekroczyły jeszcze kilograma.