rodzice Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 nocka przeszla w miarę spokojnie - dzisiaj o 10 rano temperatura spadla do 36.8 . Fibi znowu nie je , nie pije i jest bardzo spokojna . Quote
Irviers Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Kaladan śliczne pomarszczone pysie :loveu: Rodzice obstawiam ze najpozniej jutro bedziesz sie chwalila bejbikami :) Trzymam kciuki!!!! Quote
Saskja Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Kaladan, a kiedy spodziewasz się następnej porcji? Miałyśmy się ścigać :-) Quote
rodzice Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Godzina 15.50 temperatura 36.5 - nadal nic . Fibi nie dyszy ale zrobila demolkę w budzie na dworze a w domu przewraca wycieraczki do góry nogami . Coś jednak chyba drgnęło . Quote
Canaveral-staff Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 gorąca atmosfera -mam nadzieję ,że wszystko dobrze sie skończy:lol::lol: Quote
rodzice Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Witam . Po calonocnym czuwaniu o godzinie 7 rano przyszla na swiat pierworodna córka Fibi . Rodzaca tak sie darła ze obudzila śpiacego męza ( mąż na pietrze ona na parterze ). Prawie juz się wybieralam do kliniki bo przy półgodzinnym krzyku suki mialam obawy czy mlode nie utknęło gdzies w drogach rodnych . No ale z wrzaskiem urodzona pierworodna czuje sie dobrze . Reszta juz w ciszy rodziła sie do 11.10 . Fibi nie interesowala sie wogóle tym ,ze coś tam wyszlo z tyłu tak byla zaabsorbowana córką . Dopiero kiedy brałam jej glowe do tyłu to robila co do niej nalezało , ale drugiego szczeniaka musialam sama urodzić za nią - nie zrobila nic :cool3:. Przy kolejnych było coraz lepiej . Teraz umyta odpoczywa z ósemką swoich dzieci . Mamy 6 dziewczynek i 2 chlopców .:loveu: Nie jestem pewna czy to koniec bo rentgen nie dawał jasnosci czy czasami nie bedzie 9 . Quote
Irviers Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Rodzice! A nie mowilam ze najpozniej dzisiaj sie pochwalisz!! Super! Bardzo Ci gratuluję i niezmiernie cieszę się, że tak to się wszystko dobrze skończyło:multi: :) Koniecznie wstawiaj teraz zdjęcia takiej olbrzymiej gromadki!! Quote
Canaveral-staff Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: bardzo się cieszę ,że wszystko dobrze się skończyło:multi::multi::multi: teraz tylko dużo spokoju dla mamusi i dużo zdrówka dla dzieciaczków :lol::lol::lol: Quote
rodzice Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Dzieki za gratulacje . Przedstawiam moich chłopców i dzeiwczynki - wsród nich jest śnieżnobiała sunia - to ogromna rzadkość w tej rasie Quote
Kaladan Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Serdecznie gratulujemy! Musiało się dobrze skończyć :) Śliczne ślepaczki :loveu: Quote
Mudik Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Gratulacje tylu kluseczek:multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
rodzice Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 fibi okazała się wspaniałą matką - jest bardzo ostrozna , nie tak jak jej mama . Ja teraz ide spać bo mam zarwane 2 noce - czas odpoczać . Quote
Asiaczek Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 rodzice napisał(a):Dzieki za gratulacje . Przedstawiam moich chłopców i dzeiwczynki - wsród nich jest śnieżnobiała sunia - to ogromna rzadkość w tej rasie Rozumiem, że Biała będzie Rodzyneczką i musi pójśc tylko w dobre łapki. A najchetniej wystawowe, prawda? Pzdr. Quote
Irviers Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 a może nigdzie nie pójdzie tylko zostanie w łapkach hodowczyni? :evil_lol: Quote
rodzice Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Nie zostanie u nas niestety . Zamierzam powiekszyć nasza rodzine dopiero za jakieś 4 lata . Quote
Recommended Posts