Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czesc kobietki ostatnio pisalam w tym temacie okolo roku temu moze krocej. W kazdym badz razie chce Wam powiedziec ze moja Angie jest na wakacjach u kawalera i mam nadzieje ze beda z tego male slodkie beagle. Jutro jade ja odebrac. A potem bedziemy czekac na moment az bedzie mozna zrobic USG a potem jak dobrze pojdzie na male psie kluski o tym samym czasie co rok temu czyli 2 polowa kwietnia. Prosze o trzymanie kciukow. ;)

Posted

jovanna napisał(a):
czesc kobietki ostatnio pisalam w tym temacie okolo roku temu moze krocej. W kazdym badz razie chce Wam powiedziec ze moja Angie jest na wakacjach u kawalera i mam nadzieje ze beda z tego male slodkie beagle. Jutro jade ja odebrac. A potem bedziemy czekac na moment az bedzie mozna zrobic USG a potem jak dobrze pojdzie na male psie kluski o tym samym czasie co rok temu czyli 2 polowa kwietnia. Prosze o trzymanie kciukow. ;)

Jak tak prosisz, no to trzymamy kciuki za Angie i jej kawalera...:lol:
Pzdr.

Posted

dołączyłam do Waszego tematu całkiem niedawno ,gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom ja również chcę przekazać wiadomość że moje 2 sunie będą już niedługo bawić swoje szkraby

urodzą się malutkie słodkie staffiki-
CZARNE PERŁY

mamusine brzuszki pięknie rosną :lol::lol::lol:

Posted

Canaveral-staff napisał(a):
dołączyłam do Waszego tematu całkiem niedawno ,gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom ja również chcę przekazać wiadomość że moje 2 sunie będą już niedługo bawić swoje szkraby

urodzą się malutkie słodkie staffiki-
CZARNE PERŁY

mamusine brzuszki pięknie rosną :lol::lol::lol:

No to niech te Czarne Perełki zdrowo rosną w brzuszku! Mocno trzymamy za Mamcię i C.P. nasze kciuki!!!
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Podobnie jak u mnie. Wczoraj i dzisiaj przekazałam w nowe ręce 2 baski....
Pzdr.

Och leci, leci. Nawet nie wiadomo kiedy
My niebawem konczymy 3 mies :crazyeye:

Posted

Ha, witamy i my po roku przerwy. Wczoraj zaczęła się cieczka, podobnie jak rok temu za wcześnie :-) Pewnie za jakieś dwa tygodnie będziemy u ślicznego chłoptasia w Czechach. A potem świat stanie się piękniejszy o kilka jedwabistych srebrnych pyszczków.

Posted

Jaki słodki bąbelek :loveu:
Moje juz tez wieloludy :crazyeye: a kiedy to zleciało nie wiem :-( Juz na dniach zaczynają wyfruwac z gniazdka moje dzieci :placz:

Saskija trzymamy kciuki za poczęcie ;)

Posted

Saskja napisał(a):
Ha, witamy i my po roku przerwy. Wczoraj zaczęła się cieczka, podobnie jak rok temu za wcześnie :-) Pewnie za jakieś dwa tygodnie będziemy u ślicznego chłoptasia w Czechach. A potem świat stanie się piękniejszy o kilka jedwabistych srebrnych pyszczków.

Ładnie napisane...:loveu:
Pzdr.

Posted

Saskja napisał(a):

A ja przewaliłam teraz krycie i musze czekac do póxnego lata. W ubiegłym roku szłyśmy ręka w rękę :)

Posted

Saskja, to w tym roku (jeśli wszystko pójdzie po naszej myśli), ja będę wszystko przeżywać w tym samym czasie co Ty :) Chani zaczęła się cieczka 28 lutego... Szykujemy się do podróży na Węgry.

Za to Rubinka w sobotę będzie miała pierwsze USG (28 dzień). Trzymajcie kciuki!

niki_ill - gratulacje! Zazdroszczę Ci, że już wiesz :)

Posted

niki_ill napisał(a):
Witam

My jestesmy dzis po drugim USG, maluszki w brzuchu szaleja, termin mamy na 23 marca :)

Pozdrowionka

Kaladan napisał(a):
Saskja, to w tym roku (jeśli wszystko pójdzie po naszej myśli), ja będę wszystko przeżywać w tym samym czasie co Ty :) Chani zaczęła się cieczka 28 lutego... Szykujemy się do podróży na Węgry.

Za to Rubinka w sobotę będzie miała pierwsze USG (28 dzień). Trzymajcie kciuki!

niki_ill - gratulacje! Zazdroszczę Ci, że już wiesz :)

Super!!!
Ja to musze czekac do jesieni, jak co roku...:lol:
Pzdr.

Posted

niki_ill - gratulacje! Zazdroszczę Ci, że już wiesz

Dziekuje. Wiemy wlasciwie od 1 USG. Robilismy w 30 dniu od krycia. Dzis mamy okolo 43 dzien i ponowilismy USG. Suczka juz sie zaokragla, a na monitorze bylo dokladnie wszystko widac. Bicie serc, lapki, kregoslupy. Wspanialy widok.
Teraz czeka nas nerwowe oczekiwanie i 3manie kciukow za zdrowie mamusi i maluchow.

Gratulacje !Moze przetrzyma 2 dni i będą malce w moje urodzinki

A to jest mozliwe. Nie wiem kiedy dokladnie suk zaszla. Krylismy 4 razy :) Dziekuje za gratki :)

Ja rowniez gratuluje!! Niech wszystko przebiegnie pomyslnie... i czekamy na dalesze informacje

Oj tak, najwazniejsze jest szczesliwe rozwiazanie i zdrowko mamusi i malcow

A to mamuska kilka dni temu, teraz jej troszke przybylo :)

Pozdrawiam

Posted

No i w 59 dniu doczekaliśmy się 1 suńki i 3 piesków :loveu:
Niestety nie obeszło się bez pomocy lekarza, ale dzięki niezastąpionemu dr. Karczewskiemu mamy całkiem spore stadko :loveu:

Posted

[quote name='Izoldas']No i w 59 dniu doczekaliśmy się 1 suńki i 3 piesków :loveu:
Niestety nie obeszło się bez pomocy lekarza, ale dzięki niezastąpionemu dr. Karczewskiemu mamy całkiem spore stadko :loveu:
Hohoho!!!
No to GRATULACJE DLA MAMCI, MALUSZKóW I ... POMOCNIKóW!!!
Pzdr.