Asiaczek Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Hahaha, ale wysyp rozdziewiczonych dziewic...:lol: Pzdr. Quote
resuruss Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Jak ten czas leci ....Moje maluszki niedawno co sie rodziły ,a juz jutro kończą 2 miesiące :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Podobnie jak u mnie. Wczoraj i dzisiaj przekazałam w nowe ręce 2 baski.... Pzdr. Quote
jovanna Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 czesc kobietki ostatnio pisalam w tym temacie okolo roku temu moze krocej. W kazdym badz razie chce Wam powiedziec ze moja Angie jest na wakacjach u kawalera i mam nadzieje ze beda z tego male slodkie beagle. Jutro jade ja odebrac. A potem bedziemy czekac na moment az bedzie mozna zrobic USG a potem jak dobrze pojdzie na male psie kluski o tym samym czasie co rok temu czyli 2 polowa kwietnia. Prosze o trzymanie kciukow. ;) Quote
resuruss Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Moje jeszcze troche pomieszkają u mnie ,bo jakos nie bardzo chce sie rozstawac juz z nimi ;) Jovanna !Trzymam kciuki :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 jovanna napisał(a):czesc kobietki ostatnio pisalam w tym temacie okolo roku temu moze krocej. W kazdym badz razie chce Wam powiedziec ze moja Angie jest na wakacjach u kawalera i mam nadzieje ze beda z tego male slodkie beagle. Jutro jade ja odebrac. A potem bedziemy czekac na moment az bedzie mozna zrobic USG a potem jak dobrze pojdzie na male psie kluski o tym samym czasie co rok temu czyli 2 polowa kwietnia. Prosze o trzymanie kciukow. ;) Jak tak prosisz, no to trzymamy kciuki za Angie i jej kawalera...:lol: Pzdr. Quote
Canaveral-staff Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 dołączyłam do Waszego tematu całkiem niedawno ,gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom ja również chcę przekazać wiadomość że moje 2 sunie będą już niedługo bawić swoje szkraby urodzą się malutkie słodkie staffiki- CZARNE PERŁY mamusine brzuszki pięknie rosną :lol::lol::lol: Quote
Asiaczek Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Canaveral-staff napisał(a):dołączyłam do Waszego tematu całkiem niedawno ,gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom ja również chcę przekazać wiadomość że moje 2 sunie będą już niedługo bawić swoje szkraby urodzą się malutkie słodkie staffiki- CZARNE PERŁY mamusine brzuszki pięknie rosną :lol::lol::lol: No to niech te Czarne Perełki zdrowo rosną w brzuszku! Mocno trzymamy za Mamcię i C.P. nasze kciuki!!! Pzdr. Quote
PANGEA Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='Asiaczek']Podobnie jak u mnie. Wczoraj i dzisiaj przekazałam w nowe ręce 2 baski.... Pzdr. Och leci, leci. Nawet nie wiadomo kiedy My niebawem konczymy 3 mies :crazyeye: Quote
Saskja Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ha, witamy i my po roku przerwy. Wczoraj zaczęła się cieczka, podobnie jak rok temu za wcześnie :-) Pewnie za jakieś dwa tygodnie będziemy u ślicznego chłoptasia w Czechach. A potem świat stanie się piękniejszy o kilka jedwabistych srebrnych pyszczków. Quote
resuruss Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Jaki słodki bąbelek :loveu: Moje juz tez wieloludy :crazyeye: a kiedy to zleciało nie wiem :-( Juz na dniach zaczynają wyfruwac z gniazdka moje dzieci :placz: Saskija trzymamy kciuki za poczęcie ;) Quote
Asiaczek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Saskja napisał(a):Ha, witamy i my po roku przerwy. Wczoraj zaczęła się cieczka, podobnie jak rok temu za wcześnie :-) Pewnie za jakieś dwa tygodnie będziemy u ślicznego chłoptasia w Czechach. A potem świat stanie się piękniejszy o kilka jedwabistych srebrnych pyszczków. Ładnie napisane...:loveu: Pzdr. Quote
Kika Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Saskja napisał(a):Ha, witamy i my po roku przerwy. Wczoraj zaczęła się cieczka, podobnie jak rok temu za wcześnie :-) Pewnie za jakieś dwa tygodnie będziemy u ślicznego chłoptasia w Czechach. A potem świat stanie się piękniejszy o kilka jedwabistych srebrnych pyszczków. A ja przewaliłam teraz krycie i musze czekac do póxnego lata. W ubiegłym roku szłyśmy ręka w rękę :) Quote
niki_ill Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Witam My jestesmy dzis po drugim USG, maluszki w brzuchu szaleja, termin mamy na 23 marca :) Pozdrowionka Quote
resuruss Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Gratulacje !Moze przetrzyma 2 dni i będą malce w moje urodzinki :loveu: Quote
duzebzium Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ja rowniez gratuluje!!:multi: Niech wszystko przebiegnie pomyslnie... i czekamy na dalesze informacje:oops: Quote
Saskja Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Kika, ale co się stało: przegapilaś dni płodne czy co? Szkoda, fajny wyścig miałyśmy rok temu :-) Quote
Kaladan Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Saskja, to w tym roku (jeśli wszystko pójdzie po naszej myśli), ja będę wszystko przeżywać w tym samym czasie co Ty :) Chani zaczęła się cieczka 28 lutego... Szykujemy się do podróży na Węgry. Za to Rubinka w sobotę będzie miała pierwsze USG (28 dzień). Trzymajcie kciuki! niki_ill - gratulacje! Zazdroszczę Ci, że już wiesz :) Quote
Asiaczek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 niki_ill napisał(a):Witam My jestesmy dzis po drugim USG, maluszki w brzuchu szaleja, termin mamy na 23 marca :) Pozdrowionka Kaladan napisał(a):Saskja, to w tym roku (jeśli wszystko pójdzie po naszej myśli), ja będę wszystko przeżywać w tym samym czasie co Ty :) Chani zaczęła się cieczka 28 lutego... Szykujemy się do podróży na Węgry. Za to Rubinka w sobotę będzie miała pierwsze USG (28 dzień). Trzymajcie kciuki! niki_ill - gratulacje! Zazdroszczę Ci, że już wiesz :) Super!!! Ja to musze czekac do jesieni, jak co roku...:lol: Pzdr. Quote
niki_ill Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 niki_ill - gratulacje! Zazdroszczę Ci, że już wiesz Dziekuje. Wiemy wlasciwie od 1 USG. Robilismy w 30 dniu od krycia. Dzis mamy okolo 43 dzien i ponowilismy USG. Suczka juz sie zaokragla, a na monitorze bylo dokladnie wszystko widac. Bicie serc, lapki, kregoslupy. Wspanialy widok. Teraz czeka nas nerwowe oczekiwanie i 3manie kciukow za zdrowie mamusi i maluchow. Gratulacje !Moze przetrzyma 2 dni i będą malce w moje urodzinki A to jest mozliwe. Nie wiem kiedy dokladnie suk zaszla. Krylismy 4 razy :) Dziekuje za gratki :) Ja rowniez gratuluje!! Niech wszystko przebiegnie pomyslnie... i czekamy na dalesze informacje Oj tak, najwazniejsze jest szczesliwe rozwiazanie i zdrowko mamusi i malcow A to mamuska kilka dni temu, teraz jej troszke przybylo :) Pozdrawiam Quote
Izoldas Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 A u nas 58 dzień, temp 37,2 i pojawiło się mleko :) Coś czuję, że czeka nas dziś nieprzespana noc :cool3: Quote
Asiaczek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ja bym powiedział, że to dopiero 59 dzień... Ale u mnie Felka ostatnio opóźniała się...:lol: pzdr. Quote
Izoldas Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 No i w 59 dniu doczekaliśmy się 1 suńki i 3 piesków :loveu: Niestety nie obeszło się bez pomocy lekarza, ale dzięki niezastąpionemu dr. Karczewskiemu mamy całkiem spore stadko :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 [quote name='Izoldas']No i w 59 dniu doczekaliśmy się 1 suńki i 3 piesków :loveu: Niestety nie obeszło się bez pomocy lekarza, ale dzięki niezastąpionemu dr. Karczewskiemu mamy całkiem spore stadko :loveu: Hohoho!!! No to GRATULACJE DLA MAMCI, MALUSZKóW I ... POMOCNIKóW!!! Pzdr. Quote
Recommended Posts