Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ach ,bo sie zarumienie :oops:
Dziękuje :loveu:
Musze przyznac racje - malce są miodzikowe. Na stronke juz wstawiłam część w nowości ,więc zapraszam

www.resuruss.republika.pl

Edit : Własnie widze ,ze moja webmajsterka sie pomyliła i mi dzieci postarzyła o jeden dzien.
Malce urodziły sie 18.12 wieczorem ;-)

Posted

duzebzium napisał(a):
Ale słodkie psiaczki:loveu::loveu::loveu:

Mam pytanie ile Yorki ważą po urodzeniu? :oops:

Dziękujemy
u nas waga dziewczynek 103 i 105 gram, chłopak 114

resuruss-brzusio udowny

Posted

[quote name='beatkacg']dziś zaraz po północy do naszej rodzinki dołączyły 3 szczeniaczki: 2 dziewczynki i chłopak
pierwsze fotki maluszków

Tybetan a jak u Was?
MAMY SZCZENIACZKI :multi::lol::multi:- urodziły się 15 stycznia- całe 7 sztuk (4 dziewczyny, 3 chłopców). Mamy tez wszystkie kolory:
PIESKI:
1 black&tan
1 gold
1 blue

SUCZKI:
2 black&tan
1 gold
1 blue

WSZYSTKIE MALUCHY SĄ JUŻ ZAREZERWOWANE.

Dziękuję wszystkim dogomaniakom za pomoc i wsparcie. Zaglądam teraz do kompa bardzo żadko bo mam masę roboty przy maluchach - jestem na tzw. warcie 24 dobę (czyli urlop wypoczynkowy przeznaczony na odchów szczeniąt). Ach ta pasja - czego człowiek nie jest w stanie zrobić dla tych kochanych maluszków;)

Posted

[quote name='tybetan']MAMY SZCZENIACZKI :multi::lol::multi:- urodziły się 15 stycznia- całe 7 sztuk (4 dziewczyny, 3 chłopców).

My też już po....:loveu::loveu::loveu:
Cotonia rodzinka powiększyła sie o 5 maluchów: dziewczynkę i 4 chłopców.
W drugiej dobie życia maluchy prezentowały się tak:

Posted

Bursztynki, Canaveral-staff
Dziękuję za miłe słowa. Maluszki rosną i dosłownie z każdą godziną są coraz fajniejsze.
Piesulek mocno faciaty, bo chyba zebrał łatki z całego miotu, ale nic dziwnego, to taki dobrze zbudowany i energiczny kawaler. Trochę jestem zaskoczona jego kolorem, na wierzchu smutny brązik, a pod spodem włoski od ciemno szarych do srebrnych. On się chyba może rozbielić

Posted

[quote name='cotons rule!']Bursztynki, Canaveral-staff
Dziękuję za miłe słowa. Maluszki rosną i dosłownie z każdą godziną są coraz fajniejsze.
Piesulek mocno faciaty, bo chyba zebrał łatki z całego miotu, ale nic dziwnego, to taki dobrze zbudowany i energiczny kawaler. Trochę jestem zaskoczona jego kolorem, na wierzchu smutny brązik, a pod spodem włoski od ciemno szarych do srebrnych. On się chyba może rozbielić

szczerze Ci powiem ,że pierwszy raz widzę taki kolorek,myślałam ,że szą tylko białe:lol::lol:

Posted

tybetan napisał(a):
MAMY SZCZENIACZKI :multi::lol::multi:- urodziły się 15 stycznia- całe 7 sztuk (4 dziewczyny, 3 chłopców). Mamy tez wszystkie kolory:
PIESKI:
1 black&tan
1 gold
1 blue

SUCZKI:
2 black&tan
1 gold
1 blue

WSZYSTKIE MALUCHY SĄ JUŻ ZAREZERWOWANE.

Dziękuję wszystkim dogomaniakom za pomoc i wsparcie. Zaglądam teraz do kompa bardzo żadko bo mam masę roboty przy maluchach - jestem na tzw. warcie 24 dobę (czyli urlop wypoczynkowy przeznaczony na odchów szczeniąt). Ach ta pasja - czego człowiek nie jest w stanie zrobić dla tych kochanych maluszków;)

Super!
Ale teraz przed Wami najwięcej roboty...:lol:

cotons rule! napisał(a):
[quote name='tybetan']MAMY SZCZENIACZKI :multi::lol::multi:- urodziły się 15 stycznia- całe 7 sztuk (4 dziewczyny, 3 chłopców).

My też już po....:loveu::loveu::loveu:
Cotonia rodzinka powiększyła sie o 5 maluchów: dziewczynkę i 4 chłopców.
W drugiej dobie życia maluchy prezentowały się tak:

BRAWO!!! Gratulacje!!!
A jak sie czuje Mamcia, no i Wy-akuszerki?:lol:
Pzdr.

Posted

Od dawna z przyjemnością poczytuję ten temat i wreszcie nadszedł czas by dołączyć - własnie wróciłam z badania USG, podczas którego dr. Marciński doliczył sie 5 yorkowych "krewetek" w wieku ok 25 dni :loveu:
Odliczanie rozpoczęte :)

Posted

Izoldas napisał(a):
Od dawna z przyjemnością poczytuję ten temat i wreszcie nadszedł czas by dołączyć - własnie wróciłam z badania USG, podczas którego dr. Marciński doliczył sie 5 yorkowych "krewetek" w wieku ok 25 dni :loveu:
Odliczanie rozpoczęte :)

... no to jeszcze jakis miesiac odliczania...
Mocno trzymamy kciuki za "krewetki"!:loveu:
Pzdr.

Posted

U nas początek wytęsknionej cieczki . Będziemy kryć sunię dziewicę i mam nadzieję ,ze tez niedługo bede mogla dołaczyć do grona szczęśliwych pieskowych babć i dziadkow .

Posted

rodzice napisał(a):
U nas początek wytęsknionej cieczki . Będziemy kryć sunię dziewicę i mam nadzieję ,ze tez niedługo bede mogla dołaczyć do grona szczęśliwych pieskowych babć i dziadkow .

Super, że też się doczekaliście. Trzymamy kciuki za to pierwsze krycie!
My właśnie wróciliśmy z rozdziewiczającej randki i czekamy na pierwsze USG :)