resuruss Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ach ,bo sie zarumienie :oops: Dziękuje :loveu: Musze przyznac racje - malce są miodzikowe. Na stronke juz wstawiłam część w nowości ,więc zapraszam www.resuruss.republika.pl Edit : Własnie widze ,ze moja webmajsterka sie pomyliła i mi dzieci postarzyła o jeden dzien. Malce urodziły sie 18.12 wieczorem ;-) Quote
beatkacg Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 dziś zaraz po północy do naszej rodzinki dołączyły 3 szczeniaczki: 2 dziewczynki i chłopak pierwsze fotki maluszków Tybetan a jak u Was? Quote
duzebzium Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Ale słodkie psiaczki:loveu::loveu::loveu: Mam pytanie ile Yorki ważą po urodzeniu? :oops: Quote
resuruss Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Moje glutki jutro konczą miesiac :loveu: Quote
Dada Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 brzusio do wycałowania. aniołeczek ukochany :loveu: Quote
beatkacg Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 duzebzium napisał(a):Ale słodkie psiaczki:loveu::loveu::loveu: Mam pytanie ile Yorki ważą po urodzeniu? :oops: Dziękujemy u nas waga dziewczynek 103 i 105 gram, chłopak 114 resuruss-brzusio udowny Quote
Canaveral-staff Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 witam wszystkich nawet nie wiedziałam ,że taki fajny temacik jest na dogo ,:multi::multi::multi: pozdrawiam wszystkie szczęśliwe mamusie:lol: i niewyspanych właścicieli suczek ;);),wszystkie maluszki są urocze:multi::multi: Quote
bursztynki Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 :multi:Piekne i słodzutkie szczeniaczki,Serdeczne Gratulacje!!!!:loveu::multi: Quote
tybetan Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='beatkacg']dziś zaraz po północy do naszej rodzinki dołączyły 3 szczeniaczki: 2 dziewczynki i chłopak pierwsze fotki maluszków Tybetan a jak u Was? MAMY SZCZENIACZKI :multi::lol::multi:- urodziły się 15 stycznia- całe 7 sztuk (4 dziewczyny, 3 chłopców). Mamy tez wszystkie kolory: PIESKI: 1 black&tan 1 gold 1 blue SUCZKI: 2 black&tan 1 gold 1 blue WSZYSTKIE MALUCHY SĄ JUŻ ZAREZERWOWANE. Dziękuję wszystkim dogomaniakom za pomoc i wsparcie. Zaglądam teraz do kompa bardzo żadko bo mam masę roboty przy maluchach - jestem na tzw. warcie 24 dobę (czyli urlop wypoczynkowy przeznaczony na odchów szczeniąt). Ach ta pasja - czego człowiek nie jest w stanie zrobić dla tych kochanych maluszków;) Quote
cotons rule! Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='tybetan']MAMY SZCZENIACZKI :multi::lol::multi:- urodziły się 15 stycznia- całe 7 sztuk (4 dziewczyny, 3 chłopców). My też już po....:loveu::loveu::loveu: Cotonia rodzinka powiększyła sie o 5 maluchów: dziewczynkę i 4 chłopców. W drugiej dobie życia maluchy prezentowały się tak: Quote
bursztynki Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 :loveu:Oj piękne Cotoniki,serdeczne Gratulacje!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Canaveral-staff Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 jakie cudne cotoniki a ten łacietek boski:multi::multi: Quote
cotons rule! Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Bursztynki, Canaveral-staff Dziękuję za miłe słowa. Maluszki rosną i dosłownie z każdą godziną są coraz fajniejsze. Piesulek mocno faciaty, bo chyba zebrał łatki z całego miotu, ale nic dziwnego, to taki dobrze zbudowany i energiczny kawaler. Trochę jestem zaskoczona jego kolorem, na wierzchu smutny brązik, a pod spodem włoski od ciemno szarych do srebrnych. On się chyba może rozbielić Quote
Canaveral-staff Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='cotons rule!']Bursztynki, Canaveral-staff Dziękuję za miłe słowa. Maluszki rosną i dosłownie z każdą godziną są coraz fajniejsze. Piesulek mocno faciaty, bo chyba zebrał łatki z całego miotu, ale nic dziwnego, to taki dobrze zbudowany i energiczny kawaler. Trochę jestem zaskoczona jego kolorem, na wierzchu smutny brązik, a pod spodem włoski od ciemno szarych do srebrnych. On się chyba może rozbielić szczerze Ci powiem ,że pierwszy raz widzę taki kolorek,myślałam ,że szą tylko białe:lol::lol: Quote
beatkacg Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 tybetan-gratulacje cotons rule!-też gratulacje - śliczne różowe pysiaczki Quote
resuruss Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Cotons rule i Tybetan !Gratulacje !!!!Zdrowka zdrowka i zdrowka dla maluszkow i cierpliwosci dla mamusiek :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 tybetan napisał(a):MAMY SZCZENIACZKI :multi::lol::multi:- urodziły się 15 stycznia- całe 7 sztuk (4 dziewczyny, 3 chłopców). Mamy tez wszystkie kolory: PIESKI: 1 black&tan 1 gold 1 blue SUCZKI: 2 black&tan 1 gold 1 blue WSZYSTKIE MALUCHY SĄ JUŻ ZAREZERWOWANE. Dziękuję wszystkim dogomaniakom za pomoc i wsparcie. Zaglądam teraz do kompa bardzo żadko bo mam masę roboty przy maluchach - jestem na tzw. warcie 24 dobę (czyli urlop wypoczynkowy przeznaczony na odchów szczeniąt). Ach ta pasja - czego człowiek nie jest w stanie zrobić dla tych kochanych maluszków;) Super! Ale teraz przed Wami najwięcej roboty...:lol: cotons rule! napisał(a):[quote name='tybetan']MAMY SZCZENIACZKI :multi::lol::multi:- urodziły się 15 stycznia- całe 7 sztuk (4 dziewczyny, 3 chłopców). My też już po....:loveu::loveu::loveu: Cotonia rodzinka powiększyła sie o 5 maluchów: dziewczynkę i 4 chłopców. W drugiej dobie życia maluchy prezentowały się tak: BRAWO!!! Gratulacje!!! A jak sie czuje Mamcia, no i Wy-akuszerki?:lol: Pzdr. Quote
boksiedwa Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 gratki dla wszystkich szczęśliwych mamuś :) moja potfforka wczoraj skończyła 7 miesięcy :D Quote
Izoldas Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Od dawna z przyjemnością poczytuję ten temat i wreszcie nadszedł czas by dołączyć - własnie wróciłam z badania USG, podczas którego dr. Marciński doliczył sie 5 yorkowych "krewetek" w wieku ok 25 dni :loveu: Odliczanie rozpoczęte :) Quote
Asiaczek Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Izoldas napisał(a):Od dawna z przyjemnością poczytuję ten temat i wreszcie nadszedł czas by dołączyć - własnie wróciłam z badania USG, podczas którego dr. Marciński doliczył sie 5 yorkowych "krewetek" w wieku ok 25 dni :loveu: Odliczanie rozpoczęte :) ... no to jeszcze jakis miesiac odliczania... Mocno trzymamy kciuki za "krewetki"!:loveu: Pzdr. Quote
resuruss Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Trzymam kciuki za małe yoraski :loveu: Quote
rodzice Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 U nas początek wytęsknionej cieczki . Będziemy kryć sunię dziewicę i mam nadzieję ,ze tez niedługo bede mogla dołaczyć do grona szczęśliwych pieskowych babć i dziadkow . Quote
Asiaczek Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 No to juz niedługo "rozdziewiczanie".. Mocno trzymam kciuki za pozytywny efekt!:lol: Pzdr. Quote
Kaladan Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 rodzice napisał(a):U nas początek wytęsknionej cieczki . Będziemy kryć sunię dziewicę i mam nadzieję ,ze tez niedługo bede mogla dołaczyć do grona szczęśliwych pieskowych babć i dziadkow . Super, że też się doczekaliście. Trzymamy kciuki za to pierwsze krycie! My właśnie wróciliśmy z rozdziewiczającej randki i czekamy na pierwsze USG :) Quote
Recommended Posts