Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Emila prócz tego , że tusza ją spowolniła , to absolutnie nie zmieniła sposobu życia i zabaw/

fota z wczoraj - 58 dzień

to będzie nas troszkę brzydszych na wątku :multi:

Posted

my 56 dzień.... Firma jak beczułka głównie już tylko śpi ewentualnie OPR reszte stada za hałasy ;)oj jestem ciekawa kolorków i płci u dzieciaków...

Demcia kwitnie :) wy na kiedy Kaśka termin bo się gubię ;)

Posted

Casia - czy moge spytac kto bedzie tatusiem? Czy ja dobrze kojarze ze twoja sunia jest po angielkim psie? Kurcze u mniew w domu kiedys taka mini zawita i to wlasnie w takim kolorku - szkoda ze tak zadkim...

Posted (edited)

Kamila napisał(a):
Casia - czy moge spytac kto bedzie tatusiem? Czy ja dobrze kojarze ze twoja sunia jest po angielkim psie? Kurcze u mniew w domu kiedys taka mini zawita i to wlasnie w takim kolorku - szkoda ze tak zadkim...

tatus jak widać tri ;)

Demi w 3/4 ma angielski rodowód ;)

Dzisiaj Demonek(51 dzień) miał wykonane USG kolejne,wszystkie maluchy są w doskonałej kondycji,równo się rozwijają i mają serca jak dzwon :)

Edited by CASIA&ttb
Posted

Ano wróciłam, Mamusia dała radę za pierwszym razem wypordukować 10tkę zacnych dzieci i teraz będzie się spełniac po raz drugi :D
Z poprzedniej 'porodówki' mamy naszą Hondzię i teraz Hondzia będzie mieć rodzeństwo!

Spadła temperaturka, jutro rodzimy :)