Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja jak tak patrze na te chomiczki to sobie tak mysle, ze one w tych dniach wszystkie tak samo wygladaja, rownie dobrze moglyy z nich wyrosnac labradory :cool3:

Posted (edited)

[quote name='sodalis']
[quote name='kumpel od serca']Chciałam napisać, że życzę powodzenia przy produkcji małych labków. Ale to chyba głupio by zabrzmiało. Trzymam kciuki, żebyście się tu znaleźli w styczniu:smile:

Będziemy, będziemy tu w styczniu, na pewno, żadnych awarii nie przewiduje, moje dziewczyny są pod tym względem niezawodne :)
Jutro 58 dzień od pierwszego krycia, więc jesteśmy :)

SequedileMałe mopsiki na pewno urosły, fotki poprosze, uwielbiam buzia małych plaskatych :)

Edited by sodalis
Posted

sodalis napisał(a):
Jutro 58 dzień od pierwszego krycia, więc jesteśmy

No własnie podglądałam porodówkę, czy oby już się pojawiliście :)
Więc czekamy niecierpliwie.

Posted

ppaula2 napisał(a):
No własnie podglądałam porodówkę, czy oby już się pojawiliście :)
Więc czekamy niecierpliwie.

A Tola czeka cierpliwie :) dzień 58 minął spokojnie.

Posted

Foxowa napisał(a):

sodalis, to my w podobnym czasie bo dzisiaj u nas 57 dzień :)

U nas dziś 59 i cisza, temperatura w normie, apetyt ok, mamuśka już śpi ze mną co by niczego nie przegapić i rozpycha się strasznie i przytula w sposób utrudniający mi oddychanie :)

I tak sobie czekamy, najbardziej to by mi pasował wysyp niedziela wieczorem lub poniedziałek, ciekawe czy się posłuchają i poczekają :)

szalej napisał(a):
I ja czekam na małe czekolaby :-D

Czekolaby trochę później, pierwsze będą czarne z niewielkim dodatkiem biszkotpu (mam nadzieje). :)

Posted

[quote name='Maryna']To się doczekałaś:-)
Zostanie coś w domu??

no doczekałam
Zostanie, przynajmniej mam nadzieje ale nie w domu ;( ja na razie nie mogę mieć dziewczynki.

[quote name='M&S']Będą małe dożęta:):)

No będą. Czuje jakis taki niepokój.....

[quote name='Foxowa']https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-d.ak/hphotos-ak-ash3/150609_570908672938216_1989874054_n.jpg
jakie fajniusie :loveu:

no to czekamy na małe dożki :)

sodalis, to my w podobnym czasie bo dzisiaj u nas 57 dzień :)

No ja też czekam.... U nas dziś 58 dzień od srodkowego krycia. Ja licze, że poród wtorek-sroda

Posted

[quote name='anetta']A ja jestem ciekawa jak wyrosły małe kolorowe dożki Simbik :loveu::loveu:

Gratuluję nowym mamom:)

A tak wyrosły :D

i właśnie zaczynają się rozjeżdżać po świecie :-)

Na zdjęciu są w wieku 7 tygodni, troszkę zdjęć wstawiłam już na stronę. Można podejrzeć tutaj:
http://www.manteufel.kylos.pl/miot_c_czarolbrzyma.html

Zdjęć będzie więcej jak się wreszcie sprężę i wstawie pozostałe ;-).

[quote name='PANGEA']
No ja też czekam.... U nas dziś 58 dzień od srodkowego krycia. Ja licze, że poród wtorek-sroda

Trzymam kciuki :kciuki:

Posted

U nas 36,9 i zmniejszona chęć chodzenia na spacerki, ale apetyt i spokój jest.

Tola jako pies idealny, zawsze grzeczny i posłuszny zgodnie z moją prośbą pewnie urodzi jutro popołudniu :)