Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Riannei&Garshii']
My mamy już dwa tygodnie i chyba Vaffelek ma niebieskie oko. <3! Mam nadzieję że zostanie takie błękitne.

Śliczny jest,a jak by to oko niebieskie zostało,to ...brak słów normalnie :loveu:.

Posted

kumpel od serca napisał(a):
Buszki, małe wyglądają jakbyś im szyjki białym szaliczkiem owinęła:) Śmieszne są, takie miśki nieporadne.

No bo zima idzie,to w szaliczkach się urodziły ;).

Jak ja Ci zazdraszczam takich już dużych szkodników...

Posted

[quote name='kumpel od serca']Simbik gratuluję!!! Dog arlekin to moje niespełnione marzenie. Kiedyś, dawno, dawno temu jeździliśmy na wczasy do Świnoujścia. Kobieta u której mieszkaliśmy miała doga arlekina. Polegiwał on na wielkim fotelu i łaskawie pozwalał się pogłaskać. Od tamtej pory dog, to pies o jakim marzę.
Dlatego prosze o fotki! Dużo fotek:)

[quote name='Buszki']Gratulacje !!!
Ło matko,już widzę to towarzystwo rozłażące się po domu :evil_lol:.

[quote name='AnIeLa']simbik, gratulacje :) Proszę o duuużo zdjęć.

[quote name='Impresja&Simarilion']małe dozie są przepiekne. Gratulacje dla dzielnej mamuśki

[quote name='rodzice']Matulu kochana ! 14 dożątek - jak to ogarnąć ? Ja wszystkie wycałować ! Dużo siły życzy babcia ósemeczki

[quote name='anetta']14 :mdleje:
Gratuluję i życzę wytrwałości :lol:
Czy ja dobrze widzę, jest tam cały biały szarą głową? Koszyczek z czarnuszkami :lol:

Dziękuję :-) i jak łatwo się domyśleć roboty mam aż nadto ;-). Dlatego kilka zdjęć symbolicznie i zapraszam na moją stronkę :

http://www.manteufel.kylos.pl/miot_p.html

Ten z czapeczką to merle platten

i klika ujęć ekipy

Posted

Moja 50 dzień i też sapie! Skrecilam kaloryfer, wietrzę - nie pomogło. Teraz zamknelam ja w lazience zeby wymusic na niej polozenie sie na płytkach i schłodzenie.

Posted

Dożyki cudne są. :loveu: Ale jak tu się ogarnąć w domu z taką ferajną?

Vectra piękne zdjęcia robisz pieskom.

Choć nie mam w domu suni, tylko kawalera (a może dlatego?) to uwielbiam tu zaglądać. Kibicuję wszystkim.

Posted

[quote name='Angi']jak to szybko zleciało... :mdleje:
ani nie mów :shake:

o takie byli :loveu:

a już są takie i zaczynają rozrabiać ;)

koszyk zmalał cosik :hmmmm: :evil_lol:

Posted

Chętnych jest , tylko ja póki co nic nikomu nie rezerwuje.
Niech zaczną mieć charaktery i stać dobrze na łapach. Wtedy będzie można dobierać im domy.

No i ja najpierw muszę wybrać sobie suczkę :evil_lol: