Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trochę Wam pooftopuję (obiecuję, tylko ten jeden post), bo naszło mnie na wspomnienia, jak widzę te małe pysie ;)

Pamiętacie tego dzieciaka?

... Jest już dorosły ;)

Posted

Wszystkim mamuśkom i babciom oraz tatusiom składam serdeczne gratulacje! :loveu: A tym co jeszcze oczekują - duuuużo cierpliwości i sił, gdy nadejdzie godzina 0. Wrzuci ktoś fotki, jakichś bąbelków? Bo, jak się przyjdzie ze szkoły i załatwi wszystkie pierdółki to miło jest popatrzeć sobie na takie aniołeczki-diabełeczki. :loveu:

Posted

Przeglądam i czytam porodówkę od pierwszej strony i zawsze, jak widzę połączenie pluszaki + szczeniaki to normalnie oczy mi z orbit wypadają - śliczny i przesłodki widok. A jeszcze, jak taki szczylek się wtuli w misiaczka to cudo, po prostu cudo! :loveu:
Musli - ładny kojec, a mamuśka jaka gruba... Który to dzionek? :cool3:

Posted

[quote name='Dioranne']Przeglądam i czytam porodówkę od pierwszej strony i zawsze, jak widzę połączenie pluszaki + szczeniaki to normalnie oczy mi z orbit wypadają - śliczny i przesłodki widok. A jeszcze, jak taki szczylek się wtuli w misiaczka to cudo, po prostu cudo! :loveu:
Musli - ładny kojec, a mamuśka jaka gruba... Który to dzionek? :cool3:

dzien 50:) czekamy na razie spokojnie i mam nadzieję, ze przed 60 sie gruba nie wysypie :)