Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Noelani']U nas dzisiaj mija 59 dzien od pierwszego krycia i temp. zaczela spadac...
Teraz mamy 37,7 C :nerwy:[/quote]

Bez paniki, wszystko będzie dobrze;) Suki proszę nie stresować;)
U nas przez ostatnie 4 dni było 37,7 C a na dobę przed porodem spadło do 36,3 C i jak spadło to zaczęła drzeć wszystkie prześcieradła, które były w kojcu i mościć sobie przytulne gniazdko. Urodziła w 61 dniu od pierwszego krycia.
Musisz ją poobserwować. Trzymam kciuki :)

Posted

i ja trzymam :kciuki:
wyśpij się na zapas bo pierwsze 2 tygodnie po porodzie na pewno sobie nie pośpisz :D
A i zapomniałam sie pochwalić, że moja Arlutka z nami zostaje, nie potrafimy jej oddać w obce ręce :)

Posted

No my juz po wszystkim

Jest nas o 7 wiecej - 5 sniadych chlopakow, 1 sniada i 1 tricolorowa dziewczynka.

Na razie nie mam sily, wieczorem moze jakies foto wstawie :cool3:

Posted

[quote name='Noelani']No my juz po wszystkim

Jest nas o 7 wiecej - 5 sniadych chlopakow, 1 sniada i 1 tricolorowa dziewczynka.

KAsiu super wiesci - GRATULACJE dla nowej mamy i jej Pani :)

Posted

Kasiu, gratulacje dla dzielnej mamuski i dla Ciebie.Nie zapeszajmy, czekamy na wiesci i zdjecia.Alez ten czas szybko uplywa:razz:
Kto nastepny w kolejce oczekuje na malutki?:)

Posted

[quote name='boksiedwa']cudowne są :loveu: a można już określić jakie kolorki będą miały?[/quote]
Pewnie :cool3:
Jest jedna tricolorka a reszta towarzystwa jest sniada (tylko nie wiem jeszcze czy wszystkie sa ciemnosniade czy sa jakies tzw. zlote czyli sniade dominujace :) )

Posted

GRATULACJE !!!:multi::multi::multi:

Posted

GRATULACJE!!!
7maluchów to piękna liczba!!! Na pewno będzie szczęśliwa!!!
A ostatnia fotka - po prostu Malinka!!!:loveu::loveu::loveu:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']GRATULACJE!!!
7maluchów to piękna liczba!!! Na pewno będzie szczęśliwa!!!
A ostatnia fotka - po prostu Malinka!!!:loveu::loveu::loveu:
Pzdr.
Niestety Asiaczku zostalo nas tylko 6, jeden chlopczyk opuscil nas dzien po porodzie :-(

Ale teraz wierze ze wszystko bedzie w porzadku :)

Posted

A ja melduje posłusznie (tytułem informacji dla zainteresowanych), ze jak wszystko dobrze pójdzie, to 27-28 listopada pojawi się na świecie kolejne pokolenie basków-bobasków...
Zobaczymy...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Savannah - też mi się tak wydaje, że będziesz je widziała jako pierwsza z "obcych" (bez obrazy, oczywiście!)...:lol:
Pzdr.

Nie ma sie o co obrazac :) Obycych w sensie nie stałych domownikow.. po prostu;)