Irviers Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Dorisimo! Wielkie dzięki- nie wiadomo kiedy się przyda. Chociaz nam w Krakowie to nic nie daje bo jednak sama droga jest dla takich maluchow zbyt wyczerpująca. Quote
lidush Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Noelani']U nas dzisiaj mija 59 dzien od pierwszego krycia i temp. zaczela spadac... Teraz mamy 37,7 C :nerwy:[/quote] Bez paniki, wszystko będzie dobrze;) Suki proszę nie stresować;) U nas przez ostatnie 4 dni było 37,7 C a na dobę przed porodem spadło do 36,3 C i jak spadło to zaczęła drzeć wszystkie prześcieradła, które były w kojcu i mościć sobie przytulne gniazdko. Urodziła w 61 dniu od pierwszego krycia. Musisz ją poobserwować. Trzymam kciuki :) Quote
Noelani Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Dzisiaj mamy 62 dzien i temperature 37,2... Suce jest juz narawde baaardzo ciezko :cool3: Zdjecie sprzed 2 dni: Quote
boksiedwa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 i ja trzymam :kciuki: wyśpij się na zapas bo pierwsze 2 tygodnie po porodzie na pewno sobie nie pośpisz :D A i zapomniałam sie pochwalić, że moja Arlutka z nami zostaje, nie potrafimy jej oddać w obce ręce :) Quote
Noelani Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 No my juz po wszystkim Jest nas o 7 wiecej - 5 sniadych chlopakow, 1 sniada i 1 tricolorowa dziewczynka. Na razie nie mam sily, wieczorem moze jakies foto wstawie :cool3: Quote
Irviers Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Noelani!! Gratki ogromne! chwal sie zdjęciami!!!! pokazne stadko! Kto nastepny? My wylecielismy z kolejki wiec teraz... Haniago???? :) Quote
Kika Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Noelani']No my juz po wszystkim Jest nas o 7 wiecej - 5 sniadych chlopakow, 1 sniada i 1 tricolorowa dziewczynka. Na razie nie mam sily, wieczorem moze jakies foto wstawie :cool3: KAsiu super wiesci - GRATULACJE dla nowej mamy i jej Pani :) Quote
Diorisimo Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Kasiu, gratulacje dla dzielnej mamuski i dla Ciebie.Nie zapeszajmy, czekamy na wiesci i zdjecia.Alez ten czas szybko uplywa:razz: Kto nastepny w kolejce oczekuje na malutki?:) Quote
Noelani Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Dziekujemy wszystkim za kciuki i gratulacje, a oto nasza gromadka :loveu: Quote
boksiedwa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 cudowne są :loveu: a można już określić jakie kolorki będą miały? Quote
Noelani Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='boksiedwa']cudowne są :loveu: a można już określić jakie kolorki będą miały?[/quote] Pewnie :cool3: Jest jedna tricolorka a reszta towarzystwa jest sniada (tylko nie wiem jeszcze czy wszystkie sa ciemnosniade czy sa jakies tzw. zlote czyli sniade dominujace :) ) Quote
lidush Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Noelani']No my juz po wszystkim Jest nas o 7 wiecej - 5 sniadych chlopakow, 1 sniada i 1 tricolorowa dziewczynka. Na razie nie mam sily, wieczorem moze jakies foto wstawie :cool3: GRATULACJE !!!:multi::multi::multi: Quote
Noelani Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 nie wierze ze tylko ja mam szczeniaczki :shake: Chwalcie sie swoimi!! Nie ma jak u mamy :loveu: Quote
Asiaczek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='Noelani']No my juz po wszystkim Jest nas o 7 wiecej - 5 sniadych chlopakow, 1 sniada i 1 tricolorowa dziewczynka. Na razie nie mam sily, wieczorem moze jakies foto wstawie :cool3: GRATULACJE!!! 7maluchów to piękna liczba!!! Na pewno będzie szczęśliwa!!! A ostatnia fotka - po prostu Malinka!!!:loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
Noelani Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='Asiaczek']GRATULACJE!!! 7maluchów to piękna liczba!!! Na pewno będzie szczęśliwa!!! A ostatnia fotka - po prostu Malinka!!!:loveu::loveu::loveu: Pzdr. Niestety Asiaczku zostalo nas tylko 6, jeden chlopczyk opuscil nas dzien po porodzie :-( Ale teraz wierze ze wszystko bedzie w porzadku :) Quote
Asiaczek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Aj, aj... dla chłopaczka["] A całej pozostałej szóstce - dużo ciepełka i pełnych ciepłego mleczka cycuszków!!! pzdr. Quote
Full House Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 My odliczamy dni do porodu,za 26 dni przyjda na swiat pierwsze bullmastiffki z mrozonki w Polsce :lol::loveu: Quote
Asiaczek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ajajaj!!! Z mrożonki...? Tego chyba w tym temacie nie "przerabialiśmy"...?:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 A ja melduje posłusznie (tytułem informacji dla zainteresowanych), ze jak wszystko dobrze pójdzie, to 27-28 listopada pojawi się na świecie kolejne pokolenie basków-bobasków... Zobaczymy... Pzdr. Quote
Savannah Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 i chyba bede pierwsza 'obca' osoba ktora zobaczy te slicznosci:loveu: To bedzie moj pierwszy raz z malymi baskami.. mam nadzieje ze nie ostatni...:lol: Quote
Asiaczek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Savannah - też mi się tak wydaje, że będziesz je widziała jako pierwsza z "obcych" (bez obrazy, oczywiście!)...:lol: Pzdr. Quote
Savannah Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Asiaczek napisał(a):Savannah - też mi się tak wydaje, że będziesz je widziała jako pierwsza z "obcych" (bez obrazy, oczywiście!)...:lol: Pzdr. Nie ma sie o co obrazac :) Obycych w sensie nie stałych domownikow.. po prostu;) Quote
Recommended Posts