Asiaczek Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 [quote name='Impresja&Simarilion'][video=youtube;SoAF6RE9ktI]http://www.youtube.com/watch?v=SoAF6RE9ktI[/video] u nas maluszki machają już łapkami :) Hahaha, gratuluję i czekamy na rozwiązanie:) [quote name='Frytela']Chyba dołączymy do tego grona, dziś mija róne 30 dni od daty krycia, baba wygląda tak: Zaciskamy kciuki:) [quote name='rodzice']U mnie maluszki jeszcze w jąderkach u tatusia . Dobre! [quote name='MonMer']dołączamy z labradorką, odliczając dni do porodu. Za nami 32 dni ciąży. Grono rodzących w pierwszej dekadzie marca rośnie:-) czarne maluszki labradorki cudowne, u mnie same biszkopciki będą, mam nadzieję że takie mniej wypieczone po rodzicach. pozdrawiam cieplutko i życzę samych szczęśliwych rozwiązań najszybciej małe dogi się urodzą? Trzymamy kciuki za spokojny poród:) [quote name='sodalis']A ja od wczoraj mam takie Glutki: Gratulacje Kluseczek:) Pzdr. Quote
morgan39 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 A u nas stadko się powiekszyło o 4 małe dogi:3 chłopaków i jedna dziewczynka. Quote
M&S Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 morgan39 napisał(a):A u nas stadko się powiekszyło o 4 małe dogi:3 chłopaków i jedna dziewczynka. Gratulujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
MonMer Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 morgan39 napisał(a):A u nas stadko się powiekszyło o 4 małe dogi:3 chłopaków i jedna dziewczynka. Gratulacje!!! bardzo proszę o fotki maluszków Quote
Ania :) Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Kasia(morgan39) odpoczywa razem z Bavarią, więc korzystając z okazji, że szczeniaki są spokojne wstawię kilka zdjęć :) Quote
rodzice Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 rodzice napisał(a):U mnie maluszki jeszcze w jąderkach u tatusia . dzieci jąderka juz opuściły , teraz szukaja dla siebie wygodnych łóżeczek w mamusinym brzuszku - no w każdym razie mam nadzieję :evil_lol: Kolorki też juz wyselekcjonowane , białych tym razem nie zapraszałam :razz: Quote
Monia85 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 rodzice napisał(a):dzieci jąderka juz opuściły , teraz szukaja dla siebie wygodnych łóżeczek w mamusinym brzuszku - no w każdym razie mam nadzieję :evil_lol: Kolorki też juz wyselekcjonowane , białych tym razem nie zapraszałam :razz: Nie wiedziałam, że można wybrać kolorek w czasie inseminacji :diabloti: Quote
rodzice Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 No ja sie bardzo staralam nie wcięgać tych jasnoubarwionych :lol:;) Zresztą przy okazji sie pochwalę wszystko zrobiłam własnymi rączkami - ot i nowa przydatna umiejetność . Quote
M&S Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Śliczne dozie:) http://i40.tinypic.com/29e547d.jpg Quote
Irviers Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Ale śliczne dożki! :)) Dziewczyny, czy pojawienie się śluzu (przeźroczysty, bez zapachu) w 35 dniu jest czymś niepokojącym? Już zapomniałam jak to jest i zaczynam się stresować!! Quote
MonMer Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 jakie słodkie maleństwa, jeszcze takie malutkie:lol: ile ważą takie małe dogi po urodzeniu? Quote
Buszki Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Śliczny arlekinek :loveu:,mam do nich słabość (od kiedy taki niechcący :razz: mnie dziabnął ). Quote
morgan39 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 FredziaFredzia napisał(a):Arlekinek! Sunia czy chłopak? Arlekinek to chłopiec Czarne dwa chłopaki Czarna dziewczynka...zostaje z nami Quote
morgan39 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 MonMer napisał(a):jakie słodkie maleństwa, jeszcze takie malutkie:lol: ile ważą takie małe dogi po urodzeniu? Nasze około 650 (bo trudno je zważyć,są takie ruchliwe) Quote
morgan39 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Buszki napisał(a):Śliczny arlekinek :loveu:,mam do nich słabość (od kiedy taki niechcący :razz: mnie dziabnął ). Dziabnął Cię? To do charakteru doga nie pasuje... Quote
Impresja&Simarilion Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 ten śluz jest normalny o ile jest w miarę przjerzysty i bezbarwny. Quote
Irviers Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Impresja&Simarilion dziękuję za odpowiedź! Na szczęście śluz jest zupełnie przeźroczysty, bezbarwny i bezwonny! Quote
Buszki Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 morgan39 napisał(a):Dziabnął Cię? To do charakteru doga nie pasuje... Napisałam,że niechcący.Machnął łepkiem i zahaczył ząbkiem o moją twarz (3 szwy) ;). Quote
M&S Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Buszki napisał(a):Napisałam,że niechcący.Machnął łepkiem i zahaczył ząbkiem o moją twarz (3 szwy) ;). chciał dać ci buzi....;) Quote
Asiaczek Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 morgan39 napisał(a):A u nas stadko się powiekszyło o 4 małe dogi:3 chłopaków i jedna dziewczynka. Gratulacje:) rodzice napisał(a):dzieci jąderka juz opuściły , teraz szukaja dla siebie wygodnych łóżeczek w mamusinym brzuszku - no w każdym razie mam nadzieję :evil_lol: Kolorki też juz wyselekcjonowane , białych tym razem nie zapraszałam :razz: Hahaha, dobre... i jeszcze te prace ręczne (doczytałam w późniejszym poscie):) pzdr. Quote
Recommended Posts