Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Impresja&Simarilion'][video=youtube;SoAF6RE9ktI]http://www.youtube.com/watch?v=SoAF6RE9ktI[/video]
u nas maluszki machają już łapkami :)
Hahaha, gratuluję i czekamy na rozwiązanie:)

[quote name='Frytela']Chyba dołączymy do tego grona, dziś mija róne 30 dni od daty krycia, baba wygląda tak:

Zaciskamy kciuki:)

[quote name='rodzice']U mnie maluszki jeszcze w jąderkach u tatusia .
Dobre!

[quote name='MonMer']dołączamy z labradorką, odliczając dni do porodu. Za nami 32 dni ciąży.
Grono rodzących w pierwszej dekadzie marca rośnie:-)
czarne maluszki labradorki cudowne, u mnie same biszkopciki będą, mam nadzieję że takie mniej wypieczone po rodzicach.
pozdrawiam cieplutko i życzę samych szczęśliwych rozwiązań
najszybciej małe dogi się urodzą?
Trzymamy kciuki za spokojny poród:)

[quote name='sodalis']A ja od wczoraj mam takie Glutki:

Gratulacje Kluseczek:)

Pzdr.

Posted

rodzice napisał(a):
U mnie maluszki jeszcze w jąderkach u tatusia .

dzieci jąderka juz opuściły , teraz szukaja dla siebie wygodnych łóżeczek w mamusinym brzuszku - no w każdym razie mam nadzieję :evil_lol: Kolorki też juz wyselekcjonowane , białych tym razem nie zapraszałam :razz:

Posted

rodzice napisał(a):
dzieci jąderka juz opuściły , teraz szukaja dla siebie wygodnych łóżeczek w mamusinym brzuszku - no w każdym razie mam nadzieję :evil_lol: Kolorki też juz wyselekcjonowane , białych tym razem nie zapraszałam :razz:

Nie wiedziałam, że można wybrać kolorek w czasie inseminacji :diabloti:

Posted

No ja sie bardzo staralam nie wcięgać tych jasnoubarwionych :lol:;)
Zresztą przy okazji sie pochwalę wszystko zrobiłam własnymi rączkami - ot i nowa przydatna umiejetność .

Posted

Ale śliczne dożki! :))

Dziewczyny, czy pojawienie się śluzu (przeźroczysty, bez zapachu) w 35 dniu jest czymś niepokojącym? Już zapomniałam jak to jest i zaczynam się stresować!!

Posted

MonMer napisał(a):
jakie słodkie maleństwa, jeszcze takie malutkie:lol: ile ważą takie małe dogi po urodzeniu?

Nasze około 650 (bo trudno je zważyć,są takie ruchliwe)

Posted

Buszki napisał(a):
Śliczny arlekinek :loveu:,mam do nich słabość (od kiedy taki niechcący :razz: mnie dziabnął ).

Dziabnął Cię? To do charakteru doga nie pasuje...

Posted

morgan39 napisał(a):
Dziabnął Cię? To do charakteru doga nie pasuje...

Napisałam,że niechcący.Machnął łepkiem i zahaczył ząbkiem o moją twarz (3 szwy) ;).

Posted

morgan39 napisał(a):
A u nas stadko się powiekszyło o 4 małe dogi:3 chłopaków i jedna dziewczynka.

Gratulacje:)

rodzice napisał(a):

Hahaha, dobre... i jeszcze te prace ręczne (doczytałam w późniejszym poscie):)

pzdr.