Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sodalis']A u mnie okres oczekiwania, ja jutro musze iść do pracy, rodzinie przydzieliłam dyżury :)
Cha cha, u mnie też tak było :), A mój tata tylko zaklinał Sajdunie aby jeszcze poczekała i przypadkiem nie rodziła na jego zmianie ;) Saidi usłuchała (bo to grzeczna dziewczynka jest ;)) i rodziła w nocy - osobiście odebrałam poród - a rano do pracy :(

Teraz maluchy już mają przeszło 7 tygodni i niedługo nas opuszczą, więc wstawię na koniec jeszcze ich foteczki :)

i wszystkie moje małpiszony :)

Posted (edited)

[quote name='ppaula2']Coś tu tak cicho?
sodalis jak u Ciebie sprawy stoją?
FASCYNACJA już urodziła?
Fascynacja jak na razie milczy w tej kwestii, rodzina dyżuruje ja siedzę w pracy.
Kryłam w domu, swoim psem, więc nie badałam progesteronu, pieski randkowały jak chciały, to teraz termin jest rozległy bo nie wiadomo które krycie było trafione, wiec czekam.

[quote name='jamnicze']Cha cha, u mnie też tak było :), A mój tata tylko zaklinał Sajdunie aby jeszcze poczekała i przypadkiem nie rodziła na jego zmianie ;) Saidi usłuchała (bo to grzeczna dziewczynka jest ;)) i rodziła w nocy - osobiście odebrałam poród - a rano do pracy :(
Ja na szczęście jakby się zaczęło mogę po prostu z pracy wyjść, dyżurujący w razie czego mają proste zadanie - dzwonić :)
Ale suka na razie je, biega, tarza się w śniegu i nie wykazuje żadnej chęci oddania zawartości.

Edited by sodalis
Posted

Wpraszamy sie na porodówke i my. Mamy 45 dzien ciąży. Pierwszy nasz poród to będzie, więc i stres ogromny. Nasza Bavaria jak na razie wiecznie głodna, ale za to stała się spokojniejsza, zdecydowanie wolniej sie porusza na spacerach, a była wulkanem energii. Sama jestem zdziwiona bo wszędzie było jej pełno, a tu taka dostojna dama z niej sie zrobiła.
Trzymamy kciuki za Puliszkonki.
To kto jeszcze na termin lutowy?

Posted

sodalis napisał(a):

Ale suka na razie je, biega, tarza się w śniegu i nie wykazuje żadnej chęci oddania zawartości.

widać jest do niej baaardzo przywiązana;)

Posted

morgan39 napisał(a):
Wpraszamy sie na porodówke i my. Mamy 45 dzien ciąży. Pierwszy nasz poród to będzie, więc i stres ogromny. Nasza Bavaria jak na razie wiecznie głodna, ale za to stała się spokojniejsza, zdecydowanie wolniej sie porusza na spacerach, a była wulkanem energii. Sama jestem zdziwiona bo wszędzie było jej pełno, a tu taka dostojna dama z niej sie zrobiła.
Trzymamy kciuki za Puliszkonki.
To kto jeszcze na termin lutowy?

Ja tak jak i Ty nie mogę się doczekać! Dobrze, że akurat będę miała ferie, więc będę mogła je obserwować. :loveu:

Posted

Ania :) napisał(a):
Ja tak jak i Ty nie mogę się doczekać! Dobrze, że akurat będę miała ferie, więc będę mogła je obserwować. :loveu:

Ty sie cieszysz,że bedą ferie, a ja martwie, bo mój wet akurat wyjeżdża i jutro jade do innego, aby był w zasięgu w tym czasie.
No to bedą labki i dogi na razie...

Posted

maluchy 1 dniowe Puli wyglądają tak :

tak wygląda 2,5 tyg Puli

tak wygląda 6 tyg zdziwione Puli ;)

i tak wygląda 8 tyg Puli

a za parę dni będę mogła pokazać w wersji white ;)