Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wow ile baskow, a jakie juz duze. Strasznie maja slodkie minki :))
Moim nie da sie zrobic fotki "zewnetrznej"
Mam serie zdjec "miejsce w ktorym byl pies"..... A po 3 min wygladaja tak, ze juz nie nadaja sie do pokazywania publicznie hihihi.

Posted

Jakie już duże bobaski :)

a to moje 4 tygodniowe COSIE , robienie im zdjęć to masakra :evilbat:

a mam pytanko :) gdzie mogę kupić taką psia toaletę ? tj taka jakby ramka w której montuje się podkład higieniczny.
luźno biegające podkłady , są fest zabawką :mad:

Posted

Ja wolę nie ryzykować , z czymś co da się zjeść - czyli żwirki etc :evil_lol:

a mam inne pytanie .. bo sama nie wiem , one mają 4 tygodnie , ich mama jest mleczna jak cholera , szczeniaki tłuste jak na załączonym obrazku. Rekin karmi je regularnie , matkuje non stop. Zaczynać je dokarmiać ? czy jeszcze czekać i ile ?
Po wypasie z mleka , są spokojne i idą spać - nie miauczą nie pajacują , znaczy się najadają.
Ja nie mam doświadczenia w tej materii , w poprzednich miotach jakoś tak łatwiej było ;) bo matka Marysia i matka Emila , to już miały lekko w poważaniu maluchy w tym wieku :diabloti: owszem dokarmiały , ale nie tak regularnie i tak starannie jak Rekin. Ona cały czas z nimi mieszka , sprząta , kocha

Posted

[quote name='M&S']Jakie fajne:):):)

Nio :).

[quote name='PANGEA']wow ile baskow, a jakie juz duze. Strasznie maja slodkie minki :))
Moim nie da sie zrobic fotki "zewnetrznej"
Mam serie zdjec "miejsce w ktorym byl pies"..... A po 3 min wygladaja tak, ze juz nie nadaja sie do pokazywania publicznie hihihi.

To było pierwsze wyjście,teraz też za Nimi nie nadążam :evil_lol:.A najgorsze,że jak ćmy do ognia,tak moje szkodniki wszystkie do oczka ciągną...:roll:

[quote name='motyleqq']są taaakie cudowne! baski mi się straszliwie podobają, ale totalnie nie mój typ charakteru :)

Czyżbyś lubiła kotopsy :diabloti:?

[quote name='PANGEA']ja uzywam poprostu kociej z kocim zwirkiem drewnianym :)) Ladnie pachnie i szybko,a wlasciwie natychmiast, szczeniaki sie nauczyly do czego to sluzy

Ja też próbowałam ze żwirkiem,ale dzieciaki wcinały go jak najlepsze delicje :angryy: .Każdy rodzaj :roll:.

Vektra,coś Ty nas tu oszukujesz :mad:.Pluszaka podłożyłaś i myślisz,że damy się nabrać ?

http://i1090.photobucket.com/albums/i376/pennstaff1/26%2012%202011/26122011-593.jpg

Spojrzenie a'la Kot ze Shreka :loveu:.

http://i1090.photobucket.com/albums/i376/pennstaff1/26%2012%202011/26122011-779.jpg

Posted

PANGEA napisał(a):
patrz, a moje jakos nie tykaja wiórków tylko chodza tam sikac

Ja próbowałam wiórki,kamyczki,żelki.Wszystko było pyszne,a jak micha duża :evil_lol:.Co ciekawe, Szepsi przywiozłam sikającą do kuwety,a u mnie nie chciała siii tylko papu :roll:.

Posted

Vectra napisał(a):

a mam inne pytanie .. bo sama nie wiem , one mają 4 tygodnie , ich mama jest mleczna jak cholera , szczeniaki tłuste jak na załączonym obrazku. Rekin karmi je regularnie , matkuje non stop. Zaczynać je dokarmiać ?

Zdecydowanie dokarmiać, nie zależnie od ilości mleka w tym wieku powinny już uczyć się jeść z michy, nawet jeśli będą bardziej się żarciem bawić niż jeść to powinny mieć do niego dostęp.

Posted

sodalis napisał(a):
Zdecydowanie dokarmiać, nie zależnie od ilości mleka w tym wieku powinny już uczyć się jeść z michy, nawet jeśli będą bardziej się żarciem bawić niż jeść to powinny mieć do niego dostęp.

Już dostały , wcinały aż się uszy trzęsły - bardzo smakowało :) wiedziały co z tym robić , zabaw nie było.