Maryna Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 PANGEA napisał(a):Pokaz mu pokaz. Suczke dla Ciebie nadal ukrywam:)). W niedziele moze uda sie porobic fotki :)) Wlasnie sie umawiamy na sesje :)) Poza tym wiesz, to sa czarne z ukryta frakcja żółtą:)) hihi Wiem,że zakamuflowane żółte,kusi tym bardziej:-)) A bo pospieszyłyście się z tym kryciem jakieś pół roku,szkoda.............buuu Quote
PANGEA Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Maryna napisał(a):Wiem,że zakamuflowane żółte,kusi tym bardziej:-)) A bo pospieszyłyście się z tym kryciem jakieś pół roku,szkoda.............buuu Jolu pospieszylysmy sie?? No wiesz :)) Zgoda jest z lipca 2010 wiec raczej miot jest rok pozniej:)) Mysl, mysl i decyduj. Piesek jest serio super i z fajnym charakterem Quote
jamnicze Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 PANGEA cudny jest ten czarnuszek :), a u nas na osiedlu zamieszkał zółty chłopak ;) Błyskotka i tu gratuluje parki :) [quote name='marcelinka371']No to czekam na zdjęcia bobasków :D :D No to moje dzieciaczki Quote
PANGEA Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Baski sa rozczulajace :) A zolty chlopaczek-dozek nie wiesz skad?? Quote
ppaula2 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 och jaką ja mam chrapkę na dozia :* szkoda, że mam taki mały dom :( Quote
jamnicze Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 PANGEA napisał(a):Baski sa rozczulajace :) A zolty chlopaczek-dozek nie wiesz skad?? Nie wiem, ale pewnie jeszcze się spotkamy, to zapytam. Zdaje się, że jest z rodowodem, a jakie ma wspaniałe grube łapska :) Quote
Maryna Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 PANGEA napisał(a):Jolu pospieszylysmy sie?? No wiesz :)) Zgoda jest z lipca 2010 wiec raczej miot jest rok pozniej:)) Mysl, mysl i decyduj. Piesek jest serio super i z fajnym charakterem Paulinka,bardzo bym chciała,tym bardziej,że Andrzej od lat marzy o czarnym chłopaku,Ale sama wiesz,że teraz u nas nie jest za fajnie.. Gdyby to było pół roku,albo jeszcze lepiej rok później,już bym odpalała auto i wio:-)) Quote
PANGEA Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='Maryna']Paulinka,bardzo bym chciała,tym bardziej,że Andrzej od lat marzy o czarnym chłopaku,Ale sama wiesz,że teraz u nas nie jest za fajnie.. Gdyby to było pół roku,albo jeszcze lepiej rok później,już bym odpalała auto i wio:-)) Jolu wiesz, ze Was kocham:)) nie zebym Ci psa wciskala ale wiesz jak ja bym sie cieszyla wiedzac, ze on jest u Ciebie i ze ma taki super dom.... Wiem jaka atmosfera musi teraz u Was byc. Bardzo, nawet nie wiesz jak bardzo Ci wspolczuje ale moze wlasnie dlatego takie tupiace "male" lapki :)) roznoszace choinke i rozpakowujące wasze prezenty ( bez proszenia) pomoglyby wam to wszystko jakos zniesc :)) A ja dzis robilam fotki bassetom Petitom :)) Moja Rozalka :)) Quote
PANGEA Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 i jeden z chlopcow wypatrujacy koteczka Quote
Maryna Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Paulinka,dzięki-takie miłe rzeczy mówisz:-)) Wiesz,teraz najważniejsza jest Marysia-potrzebuje całego mojego czasu i troski szczególnej,a absorbujące małe,niekoniecznie by jej służyło.... Ale,następnym razem...:-)) Quote
marcelinka371 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 [quote name='jamnicze'] No to moje dzieciaczki Ooooo jakie kochaneee :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A jak tam mamusia ?? Quote
marcelinka371 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 PANGEA- jaki ten bassecik pięknyy :* A on zostaje czy domku jeszcze nie znalazł ?? Quote
PANGEA Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Maryna napisał(a):Paulinka,dzięki-takie miłe rzeczy mówisz:-)) Wiesz,teraz najważniejsza jest Marysia-potrzebuje całego mojego czasu i troski szczególnej,a absorbujące małe,niekoniecznie by jej służyło.... Ale,następnym razem...:-)) wiem, wiem. Trzymam wszystko co moge za Marysie, zeby jaknajdluzej sie udalo. A co do miotu, to nastepnego razu nie bedzie..... ten to bylo ponad rok staran o zgode i nie sadze, zeby drugi raz byl mozliwy;(( Quote
PANGEA Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 [quote name='marcelinka371']PANGEA- jaki ten bassecik pięknyy :* A on zostaje czy domku jeszcze nie znalazł ?? Zostala suczka, pieski sa do sprzedania. Byly zamowione i zonk.... wiec czekaja. bardzo mi milo, ze Ci sie podoba :)) Quote
marcelinka371 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Ja mam słabość do małych bassecików:loveu::loveu: Quote
ppaula2 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 PANGEA napisał(a):ten to bylo ponad rok staran o zgode i nie sadze, zeby drugi raz byl mozliwy;(( A spytam z ciekawości. Jaka zgoda i po co? Quote
jamnicze Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 marcelinka371 napisał(a):Ooooo jakie kochaneee :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A jak tam mamusia ?? Mamusia ma się dobrze :) Ładnie sprząta po dzieciach, ale nie chce już siedzieć z piraniami i tylko wpada posprzątać i nakarmić ;) Quote
PANGEA Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 ppaula2 napisał(a):A spytam z ciekawości. Jaka zgoda i po co? te szczenieczki sa po blekitnej mamusi i zoltym tatusiu. Dogi sa podzielone na 3 CACIBy i blekity to inny CACIB niz zolte. Zeby polaczyc pare miedzy CACIBami potrzebna jest zgoda Glownej Komisji Hodowlanej. Quote
Marta666 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 PANGEA napisał(a):te szczenieczki sa po blekitnej mamusi i zoltym tatusiu. Dogi sa podzielone na 3 CACIBy i blekity to inny CACIB niz zolte. Zeby polaczyc pare miedzy CACIBami potrzebna jest zgoda Glownej Komisji Hodowlanej. no proszę jakich ciekawostek można się tutaj dowiedzieć :) Quote
ppaula2 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 PANGEA napisał(a):te szczenieczki sa po blekitnej mamusi i zoltym tatusiu. Dogi sa podzielone na 3 CACIBy i blekity to inny CACIB niz zolte. Zeby polaczyc pare miedzy CACIBami potrzebna jest zgoda Glownej Komisji Hodowlanej. Dziękuję za odpowiedź. Nie wiedziałam.... Człowiek uczy się całe życie ;) Quote
PANGEA Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 [quote name='Marta666']no proszę jakich ciekawostek można się tutaj dowiedzieć :) [quote name='ppaula2']Dziękuję za odpowiedź. Nie wiedziałam.... Człowiek uczy się całe życie ;) Bardzo prosze. Chetnie wyjasniam watpliwosci;)) Dzis dozki skonczyly 8 tyg. I dzis probowalysmy zrobic zdjecia suczce. ale najpierw sie wstydzila a potem byla szybsza od aparatu lepszych zdjec brak:((( ehhhh za tydzien obawiam sie, ze juz ich nei podniose :(( Quote
jamnicze Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 I jak rozłożyły się maści? Dwa czarne się urodziły? Quote
PANGEA Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 jamnicze napisał(a):I jak rozłożyły się maści? Dwa czarne się urodziły? dozki?? Jest 7 szczeniat. 2 zolte suki, 2 czarne psy i 3 czarne suki Quote
Recommended Posts