Buszki Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Ja bym likier obstawiała.Napisz jeszcze o który chodzi,bo jak czekoladowy,to jak najbardziej pasuje do koloru malucha ;). Quote
Aysel Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 No właśnie ten likier to jest Blue Curacao, więc kolorem nie pasuje nijak. ;) I stąd moje dwutygodniowe zastanawianie się nad imieniem. Część rodziny podsuwa BONAPARTE, ale jakos tak nie jestem przekonana ;) I tak się zastanawiam i zastanawiam. ;) Quote
Unbelievable Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 a Baileys? jak już tak alkoholowo :diabloti: Quote
Buszki Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Ja właśnie o Baileysie myślałam,kolor ma taki cosik jak młody ;). Quote
ewelinabuck Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 moze Ballantines - whisky szkocka:P:P a swoja droga Baileys jest mniam :):) Quote
Aysel Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Wiecie, mi hodowczyni podsunęła coś z zupełnie innej beczki. Żeby zmienić Blue na Red w Curacao ;) Haha Choć ja coraz bardziej zwracam się ku Buffalo Billy (tu z kolei rodzinka mówi, że brzydko ;)). Quote
Aga&Morka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 A może Bishop ? albo Bentley ? Słodziak z tego rodzyneczka :) Quote
Aysel Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 bentley jest super, mój chłopak podsuwa jeszcze Bugatti z uporem maniaka. Problem w tym, że mam jednowyrazowy przydomek, więc fajnie by było mieć dwuczłonowe imię;) Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 [quote name='Aysel']Wiecie, mi hodowczyni podsunęła coś z zupełnie innej beczki. Żeby zmienić Blue na Red w Curacao ;) Haha Choć ja coraz bardziej zwracam się ku Buffalo Billy (tu z kolei rodzinka mówi, że brzydko ;)). Mnie podoba się Red Curacao:) Pzdr. Quote
PANGEA Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 [quote name='ppaula2']Ja prześwietlałam - nic się nie stało. Chciałam wiedzieć ile szt będzie. Wetka szacowała 6-7 a wyszło 9 więc nie wiem czy to nie jest zbędne :( RTG w ciazy jest dobre aby miec pewnosc, ze szczenei nie jest jedno. Czy nie jest zbyt duze w stosunku do wielkosci matki. Co do liczenia. Im wiecej dzieci tym wieksze prawdopodobienstwo pomylki [quote name='Asiaczek']Wczoraj byłam z moja LOVEIS IN THE AIR Asiaczek FCI vel Erką na USG i.... wynik pozytywny!!! sunia jest w ciąży,ma widoczne 2 Fasolki. Hura!!!! Poród przewidywany na początek grudnia:) Pzdr. Gratulki [quote name='Asiaczek']Następna sunia z mojej hodowli Mieszkająca w Gdańsku) jest w ciąży!!!! Właścicielka jest jamnicze z DGM. Na pewno wejdzie tutaj i pochwali się nowością:) Pzdr. No prosze ile baskow. Super. Gratulacje A my tym czasem mamy juz prawie 3 tyg i Was widzimy :)) Czarna suczka zwana zolta i.... jej siostra. Zolta zwana czarna :)) Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Aj te Wasze imiona... Zolta/Żółta zwana Czarną i Czarna zwana Zoltą/Żółtą... pzdr. Quote
PANGEA Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 [quote name='Asiaczek']Aj te Wasze imiona... Zolta/Żółta zwana Czarną i Czarna zwana Zoltą/Żółtą... pzdr. Och Asiu to bardzo proste Zolta zwana czarna to zolta suczka w zcarnej obrozy, a czarna zwana zolta to czarna suczka w zoltej obrozy. Sa jeszcze rozowa zwana Rodezjanka, granatowa i czerwona. I chlopcy blekitny i fioletowy :)) oooo to wlasnie rodezjanka Quote
Buszki Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 [quote name='Asiaczek']Aj te Wasze imiona... Zolta/Żółta zwana Czarną i Czarna zwana Zoltą/Żółtą... pzdr. Trochę to skomplikowane ;). A moje maluchy dzisiaj kończą tydzień :). Uploaded with ImageShack.us Quote
M&S Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 jaki dozio słodki:) http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/390625_261414667240358_100001154797840_734180_647347871_n.jpg Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Może kto się skusi na legowiska? Do odchowywania maluchów - jak znalazł:) Może ktoś reflektuje na psie legowiska plastikowe/wiklinowe za bardzo przyzwoitą cenę...? Legowiska są co prawda używane, ale w bardzo dobrym stanie. http://www.dogomania.pl/threads/2174...xa...-do-17.11 Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 PANGEA napisał(a):Och Asiu to bardzo proste Zolta zwana czarna to zolta suczka w zcarnej obrozy, a czarna zwana zolta to czarna suczka w zoltej obrozy. Sa jeszcze rozowa zwana Rodezjanka, granatowa i czerwona. I chlopcy blekitny i fioletowy :)) oooo to wlasnie rodezjanka Taaaaa, proste jak sznurek w kieszeni;) pzdr. Quote
sodalis Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 A u mnie cisza i spokój, ostatni szczeniak wyjechał wczoraj, nikt nie jest w ciąży, więc mam czas na internet i co robię? Oglądam zdjęcia szczeniaków! No co ja na to poradze, że ja szczeniaki uwielbiam. Quote
PANGEA Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 A u nas.... hmmmm No coz Bassetki skonczyly 7 tyg. W srode przeglad i..... i zobaczymy co dalej. Quote
Asiaczek Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Jak to "co dalej?".... pojada do swoich domków:) A Ty będziesz popłakiwała po kątach, hahaha... pzdr. Quote
Buszki Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 PANGEA,kocham Twoje basetki :loveu:.Nawet kiedyś o takim myślałam,ale hodowli nie znalazłam :diabloti:. Quote
marcelinka371 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 PANGEA a ja się zakochałam od pierwszego wejrzenia w złotym Dożku:loveu:Zdradzisz imię??? Quote
PANGEA Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 [quote name='Asiaczek']Jak to "co dalej?".... pojada do swoich domków:) A Ty będziesz popłakiwała po kątach, hahaha... pzdr. no zobaczymy, zobaczymy [quote name='Buszki']PANGEA,kocham Twoje basetki :loveu:.Nawet kiedyś o takim myślałam,ale hodowli nie znalazłam :diabloti:. Ciesze sie, ze sie tak podobaja :)) Oj to chyba zle szukalas hmmm Chyba, ze to bylo ponad 12 lat temu, hihi [quote name='marcelinka371']PANGEA a ja się zakochałam od pierwszego wejrzenia w złotym Dożku:loveu:Zdradzisz imię??? Narazie jest tylko "robocze" pieszczotliwie mowimy o niej Hipopotamka :)) ale bedzie jakos na "G" Quote
Recommended Posts