Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No właśnie ten likier to jest Blue Curacao, więc kolorem nie pasuje nijak. ;)
I stąd moje dwutygodniowe zastanawianie się nad imieniem.
Część rodziny podsuwa BONAPARTE, ale jakos tak nie jestem przekonana ;)
I tak się zastanawiam i zastanawiam. ;)

Posted

Wiecie, mi hodowczyni podsunęła coś z zupełnie innej beczki.
Żeby zmienić Blue na Red w Curacao ;)
Haha
Choć ja coraz bardziej zwracam się ku Buffalo Billy (tu z kolei rodzinka mówi, że brzydko ;)).

Posted

bentley jest super, mój chłopak podsuwa jeszcze Bugatti z uporem maniaka.
Problem w tym, że mam jednowyrazowy przydomek, więc fajnie by było mieć dwuczłonowe imię;)

Posted

[quote name='Aysel']Wiecie, mi hodowczyni podsunęła coś z zupełnie innej beczki.
Żeby zmienić Blue na Red w Curacao ;)
Haha
Choć ja coraz bardziej zwracam się ku Buffalo Billy (tu z kolei rodzinka mówi, że brzydko ;)).
Mnie podoba się Red Curacao:)

Pzdr.

Posted

[quote name='ppaula2']Ja prześwietlałam - nic się nie stało.
Chciałam wiedzieć ile szt będzie.
Wetka szacowała 6-7 a wyszło 9 więc nie wiem czy to nie jest zbędne :(
RTG w ciazy jest dobre aby miec pewnosc, ze szczenei nie jest jedno. Czy nie jest zbyt duze w stosunku do wielkosci matki. Co do liczenia. Im wiecej dzieci tym wieksze prawdopodobienstwo pomylki

[quote name='Asiaczek']Wczoraj byłam z moja LOVEIS IN THE AIR Asiaczek FCI vel Erką na USG i....
wynik pozytywny!!! sunia jest w ciąży,ma widoczne 2 Fasolki. Hura!!!!
Poród przewidywany na początek grudnia:)

Pzdr.
Gratulki

[quote name='Asiaczek']Następna sunia z mojej hodowli Mieszkająca w Gdańsku) jest w ciąży!!!!
Właścicielka jest jamnicze z DGM. Na pewno wejdzie tutaj i pochwali się nowością:)

Pzdr.

No prosze ile baskow. Super. Gratulacje

A my tym czasem mamy juz prawie 3 tyg i Was widzimy :))

Czarna suczka zwana zolta i....

jej siostra. Zolta zwana czarna :))

Posted

[quote name='Asiaczek']Aj te Wasze imiona... Zolta/Żółta zwana Czarną i Czarna zwana Zoltą/Żółtą...

pzdr.
Och Asiu to bardzo proste
Zolta zwana czarna to zolta suczka w zcarnej obrozy, a czarna zwana zolta to czarna suczka w zoltej obrozy. Sa jeszcze rozowa zwana Rodezjanka, granatowa i czerwona. I chlopcy blekitny i fioletowy :))

oooo to wlasnie rodezjanka

Posted

PANGEA napisał(a):
Och Asiu to bardzo proste
Zolta zwana czarna to zolta suczka w zcarnej obrozy, a czarna zwana zolta to czarna suczka w zoltej obrozy. Sa jeszcze rozowa zwana Rodezjanka, granatowa i czerwona. I chlopcy blekitny i fioletowy :))
oooo to wlasnie rodezjanka

Taaaaa, proste jak sznurek w kieszeni;)

pzdr.

Posted

A u mnie cisza i spokój, ostatni szczeniak wyjechał wczoraj, nikt nie jest w ciąży, więc mam czas na internet i co robię? Oglądam zdjęcia szczeniaków! No co ja na to poradze, że ja szczeniaki uwielbiam.

Posted

[quote name='Asiaczek']Jak to "co dalej?".... pojada do swoich domków:)
A Ty będziesz popłakiwała po kątach, hahaha...

pzdr.
no zobaczymy, zobaczymy

[quote name='Buszki']PANGEA,kocham Twoje basetki :loveu:.Nawet kiedyś o takim myślałam,ale hodowli nie znalazłam :diabloti:.
Ciesze sie, ze sie tak podobaja :)) Oj to chyba zle szukalas hmmm Chyba, ze to bylo ponad 12 lat temu, hihi

[quote name='marcelinka371']PANGEA a ja się zakochałam od pierwszego wejrzenia w złotym Dożku:loveu:Zdradzisz imię???

Narazie jest tylko "robocze" pieszczotliwie mowimy o niej Hipopotamka :)) ale bedzie jakos na "G"