ppaula2 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='MonMer']a małe labki nie mają? Nie, labki mają czarne już od dawna. [quote name='MonMer'] Piękne te zdjęcia. I jaka piękna ciocia :D Quote
mrowa23 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 mam nadzieję, że od poniedziałku i my będziemy mogli dopisać się na porodówkę ;) w poniedziałek idziemy na usg :) Quote
MonMer Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 mrowa23 napisał(a):mam nadzieję, że od poniedziałku i my będziemy mogli dopisać się na porodówkę ;) w poniedziałek idziemy na usg :) to w takim razie do poniedziałku:-) Quote
Alojzyna Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 moje maluszki skończyły już 4 tygodnie :)) a oto one :lol: MEGA MASHA MAYA MISSI MARGO MARSHALL - jedyny rodzynek w tym babińcu Quote
FredziaFredzia Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Marshall jest prześliczny - i kojarzy mi się z dobrym serialem How I met your mother. ;) Quote
evel Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='FredziaFredzia']Marshall jest prześliczny - i kojarzy mi się z dobrym serialem How I met your mother. ;)[/QUOTE] O tym samym pomyślałam :evil_lol: Quote
Alojzyna Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='agnethka']oj oj śliczności! nie kusi Cię, żeby zostawić? hihi.. te pyszczydła są boskie ;)[/QUOTE] kusi, kusi ;) ale jak wiesz, dom nie z gumy - nie mogę sobie pozwolić na jeszcze jednego czworonoga ;) FredziaFredzia, evel - dziękuję :) Quote
ajcka Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Więc u Nas już naprawdę CHIHUAHUKOWO !:-) Najpierw dzieci Zosiowo- Masterkowe ur: 29.09.2011 3 chłopców : biały(może jasny krem),kremowy,i na razie jakiś ciemny kolorek ale będzie jasny chyba płowy. rodzice: tata: CH.PL PER SEMPRE BRONTOLO Imparato" Master" , mama: CH.PL (w zatwierdzeniu), rozpoczety Ch.LT na wystawe klubowej "ZOSIA" MISTY Liptovska kotlina. , Quote
Buszki Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 A my jesteśmy świeżo po USG i ... za miesiąc będą małe basenji :multi:. Quote
Aysel Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 U nas już też po USG. Dzień 34. Tylko powiedzcie mi - czy to jest kurczę normalne, że suczce odwaliło i NIC nie chce jeść? (tak od dwóch dni). Przy poprzedniej ciąży też tak było, ale ja durna, po ostatnich przebojach boję się, że coś jest nie tak... I taka strasznie senna jest... Może dzieciaki już jej dają do wiwatu? Quote
Buszki Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Moja też nie je,od 3 dni.To znaczy nie je karmy,ale jakieś smaki i bonusiki,to i owszem ;). Quote
Molowe Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 to czekamy z niecierpliwością na nowe maluszki :loveu: Quote
mrowa23 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 i my się witamy już oficjalnie :) na świecie pojawimy się za ok 30 dni :) pękam z dumy i jestem przeszczęśliwa :) U mnie apetyt nieziemski - młoda przed cieczką i kryciem była niejadkiem, za to teraz w 34 ma już pokaźny bębenek i zjada ilości niebotyczne... wiecznie głodna i jakby mogła to by tylko jadła, spała i miziała się ;) Quote
rodzice Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Widzę ze kilka ciąż dokladnie na tym samym etapie - oj ale będzie się działo ! Quote
ppaula2 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 To tak jak my miesiąc temu :) Też w kilka miałyśmy w tym samym czasie :) Quote
ppaula2 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 A ja się pochwalę moimi maluchami jak już wyglądają. Jutro kończą miesiąc: Quote
Rysia88 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Wszystkie maluszki piękne ale..... http://img197.imageshack.us/img197/3626/021049.jpg - czekoladek w pomarańczowej obróżce NAJPIĘKNIEJSZY! :) Quote
ppaula2 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Rysia88 a własnie miałam Ci pisać, że jedzie do Płocka :) Ale przecież Ty wiesz :p Quote
Rysia88 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Wiem wiem i już się nie moge doczekać:loveu: Quote
Marta666 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Ciekawe jak bulwy i malutka Curry,w której normalnie jestem zakochana :loveu: ppaula te obróżki są genialne :D a psiaczki takie kuleczki :loveu: mrowa23,Buszki,Aysel trzymam kciuki za szczęśliwe porody :) Quote
Asiaczek Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='PANGEA']Asiu To trzymam kciuki A Petitki wygladaja tak A jakie to będzie umaszczenie? Zostaną takie ciemne? [quote name='ajcka']Są nasze małe chihuahua!!!:-) Gratulacje! [quote name='Buszki']A my jesteśmy świeżo po USG i ... za miesiąc będą małe basenji :multi:. Ja juz się doczekac nie mogę:) Gratulacje raz jeszcze:) [quote name='mrowa23']i my się witamy już oficjalnie :) na świecie pojawimy się za ok 30 dni :) pękam z dumy i jestem przeszczęśliwa :) U mnie apetyt nieziemski - młoda przed cieczką i kryciem była niejadkiem, za to teraz w 34 ma już pokaźny bębenek i zjada ilości niebotyczne... wiecznie głodna i jakby mogła to by tylko jadła, spała i miziała się ;) Hohoho, gratulacje:) Ależ ostatnio wysyp maleństw i podrostków:) A na pewno będzie jeszcze więcej, jesień się zaczyna...;) pzdr. Quote
Buszki Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Marta666'] mrowa23,Buszki,Aysel trzymam kciuki za szczęśliwe porody :) [quote name='Asiaczek'] Ja juz się doczekac nie mogę:) Gratulacje raz jeszcze:) pzdr. Dzięki wielkie :). Quote
Recommended Posts