Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja oszalałam na punkcie tych maluchów, a tak chciałam rozsądnie podejść do odchowania tego miotu. Ale są takie cukierkowe że zwariowałam i najchętniej wszystkie bym zostawiła w domu. Jednak mąż , ściąga mnie na ziemię i tłumaczy i tłumaczy....
Ppaula, Belle też tak macie?
i czekamy na kolejne ciężarówki na forum:-) trzymam kciuki za badanie USG (chociaż mnie ono przyniosło wielkie rozczarowanie, gdyż robione w 28 dniu, nie wykazało nic, tak nas moja Rajka zrobiła w jajo, dopiero po dwóch tygodniach czyli w 42 dniu zobaczyliśmy na monitorze nasze trojaczki)

Posted

Justyna, czekamy na fotki starszych labków :)
MonMer Ty to masz tylko trojaczki, więc jak coś to tylko trzy psiaki więcej do kochania :)
A ja bym zostawiła całą dziewiątkę :) Wiem jednak, że mąż by mnie z domu wywalił :D
Zostaje jedna, a myślę jeszcze nad chłopcem w podhodowli..... Zobaczymy co się z tego pomysłu urodzi ;)

Posted

oj popatrzyłam na foty labiszonow - oj fajne :) Nie powiem, ze zachcialo mi sie mlodzieży - ale popatrzeć lubię, bo sprzatać (zwlaszcza w zimie) po bandzie maluchów to istny koszar. U nas jesli będą następne szczyle to za jakiś rok najwcześniej, albo i dwa.

Posted

U nas następny miot na wiosnę 2013r :)

Justyna, takie maluchy 3 miesięczne to już spore potworki :)
Słodziaszne są......
Dla mnie najpiękniejsze szczenięta w każdej rasie są 6-8 tydzień życia.

Posted

ja najpierw poszaleję z moimi potworami na wystawach (w domu mam facetów, sucz u koleżanki), porobię jeszcze kilka badań - wlaściwie większośc porobiona, ale na razie wystawy :)
a 3 miesięczne labki to potworki :) Dom potrafią zjeść bez niczyjej pomocy :) ale i tak je lubię. Zwlaszcza u kogoś na zdjęciach.

Posted

[quote name='Belle et la Bete']Pełna nazwa to: Petit Griffon Basset Vandeen
a dokladnie to Petit Basset Griffon vendeen

[quote name='Gosierra']mam prośbę, gdZieś tu wyczytałam że komuś urodziły się petitki, (dla mnie są podobne do spaniela) a ja nie wiem co to za rasa. Weszłam na google, ale wyszło mi że petitki to biszkopty, mogą być też z nadzieniem czekoladowym. Proszę o wyjaśnienie tej tajemnicy :) bom ciekawa.

Zdaje sie, ze obecnie to mnie sie urodzily ;)
zapraszam na stronke www.pangea.republika.pl
dorosle Petity raczej juz spaniela nie przypominaja

Posted

[quote name='Belle et la Bete']Pełna nazwa to: Petit Griffon Basset Vandeen

[quote name='Asiaczek']Pangea - gratuluje petitków:)

Eh, u mnie jeszcze cisza w temacie, czekamy...

pzdr.

Asiu
To trzymam kciuki

A Petitki wygladaja tak

Posted

Witajcie!
Wszystkie dzieciaczki słodkie i pięknościowe.:-)

Ja chciałam się pochwalić że będą u nas lada dzień małe chihuahua.
Prosimy o trzymanie kciuków.

A jeszcze dodam zdjęcia naszego grzywkowego malucha który jeszcze nie znalazł swojego domku i ostatnio miał małą sesje:
oto Puffek- tak go wołamy w domu
,
,

Posted

to ja sie jeszcze pochwale. Juz za 3 tyg beda male dozki.... huuurrrra.

i ogromne, gigantyczne podziekowania dla dr Hanny Mili - doktorantce dr Nizanskiego. Bez niej nic by z tego nie wyszlo.

Posted

[quote name='ppaula2']Jakie mają cudowne różowiutkie poduszeczki na łapeczkach :*
a małe labki nie mają?
Bardzo gratuluję kolejnych maluchów na wątku, wszystkiego dobrego dla dzieciaczków, mamusi i dużo mleczka

a u nas oprócz wspólnego podgryzania są zabawy z ciotką