sodalis Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='ppaula2']Maluszki mają 9 dni i nie mogę się już doczekać jak otworzą oczka. Myślałam, że to już tuż tuż a tutaj się okazuje, że Paskudy małe urodziły się kilka dni wcześniej i nadal mają oczęta zamknięte. Labki to tak zwykle 14-15. [quote name='ppaula2'] Moja wetka mówi mi, że pierwsze odrobaczanie jak szczeniak skończy 4 tyg, a mnie się wydaje, że to dość późno. Jak wy odrobaczacie? 3 tygodnie. Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Staffiki piją od bordera, bordery piją od staffika, pełna dowolność :D Quote
marcelinka371 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 ppaula2 napisał(a):Doszły jeszcze dwie dziewuszki :) Moja wymarzona dziewczynka czekoladka ur 8:55, 380g (zostaje u nas ;)) Oraz dziewczynka biszkoptowa ur. 9:30, 400g Wieczorem jadę na RTG do wetki. gratulki!!!!!!!!Czekoladowy Labradorek uwielbiam:D Quote
Belle et la Bete Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Sesja z imionami miała być za jakiś czas jak maluszki otworzą oczy, ale córka mnie namówiła i zrobiłysmy dziś. Poniżej efekty: Coccinelle [fr.-biedronka] Uploaded with ImageShack.us Cerises [fr.-wisienka] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Belle et la Bete Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Chivas Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Celtic Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Belle et la Bete Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Camomille Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Curry Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Belle et la Bete Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Candice Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Celine Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Marta666 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Gdybym miała się sugerować jedynie umaszczeniem to brałabym Curry :) TŻ podobają się strasznie bulwki fr :) A imionka świetne :D Quote
motylek1007 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 moja faworytka to Celtic bo uwielbiam taką kropkę na głowie Quote
Belle et la Bete Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Curry to kopia mamuśki. Jest bardzo ładna i króciutka, zresztą wszystkie są krótkie tak jak być powinno. Celtik jest chłopcem :) Ma imię na cześć klubu sportowego Quote
Asiaczek Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Belle et la Bete napisał(a):No to się chwalę :) Toxi została mamusią 5 słodkich dziewczynek i 3 wspaniałych chłopców :) Gratulacje:) Pzdr. Quote
Dominikaa Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 tak moim zdaniem Curry najsłodszy :) Quote
FredziaFredzia Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Mi się podoba Celine najbardziej - ale wszystkie przesłodkie :) Quote
Belle et la Bete Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 [quote name='Dominikaa']tak moim zdaniem Curry najsłodszy :) Curry jest dziewczynką :) Dziewczynki to: Curry Coccinelle Candice Cerises Celine Chłopcy: Chivas Celtic Camomille Quote
Belle et la Bete Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 FredziaFredzia napisał(a):I która zostaje w domu? ;) Jeszcze nie podjęłam decyzji, ale skłaniam się ku Cerises. Marzyłam o takim umaszczeniu Quote
betka-sp Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 jejku ;) normalnie bulwy rozwalaja ;) po prostu cudowne ;) Cerises śliczna ...bardzo podobają mi sie łaciatki.... a moja faworytka to Candice ;) /oj mam jakąs słąbość do czarnulek/ ;) ;) ;) Quote
ppaula2 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Dziś u nas jedna z suczek ma na wpół otwarte oczka :D Quote
Belle et la Bete Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 ppaula2 napisał(a):Dziś u nas jedna z suczek ma na wpół otwarte oczka :D WOW no to gratulacje :) Ja juz sie nie moge doczekac kiedy te moje małe skarabeusze otworzą oczka a jescze bardziej nie mogę się doczekać az będą biegały i rozrabiały :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 ppaula2 napisał(a):Dziś u nas jedna z suczek ma na wpół otwarte oczka :D Moje staffiory mają dzisiaj równe dwa tygodnie i oczy otwarte dopiero od wczoraj wieczora :D Rano tylko jeden, wieczorem już było widac więcej, a dzisiaj rano wszystkie patrzą :) Quote
ppaula2 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Moje dziś w nocy skończą 13 dni. Przy ważeniu zauważyłam dwie biszkoptowe panienki z otwartymi oczkami :) Śmiesznie wyglądają, bo oczka nie są jeszcze całkowicie rozklejone tylko do połowy od wewnętrznej strony ;) Wyglądają jak zezowate :P Quote
Belle et la Bete Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Własnie zauważyłam, że dwie sunie -płowa i pręguska, mają uchylone oczka :) Kilka szczeniaków ma takie już prawie, prawie. Myślę, że jutro otworzą :) Quote
Recommended Posts