Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=MS Shell Dlg 2]Witamy i my....dziś mamy 44 dzień więc zostało około 3 tygodnie do godziny zero.... [/FONT]
Fota grubej

[FONT=MS Shell Dlg 2]Pozdrawiamy i trzymamy kciuki za wszystkie mamusie. [/FONT]

Posted

[FONT=MS Shell Dlg 2][quote name='Asiaczek']Kinia1 - zaciskamy za Mamuskę:)Pzdr.

Dziękujemy za trzymanie kciuków.....Asiu Ty nas pewno nie pamiętasz?? Jechałyśmy razem do Rzeszowa na wystawę chyba w 2009 r Dzordzi to jeszcze siksa była w klasie młodzieży.[/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2]
[quote name='FredziaFredzia']kinia1 - gruba jeszcze nie taka gruba! ;)

A to będzie jeszcze grubsza?? Mam nadzieje ze nie bo już się śmieje ze zepsułam sukę.....[/FONT]

Posted

Gratuluję złotych słodziaków! :)
Moje czarnuszki już duuuże jedne skończyły w poniedziałek 6 tygodni i są po pierwszym szczepieniu, drugie ten sam wiek osiągną w piątek.

Posted

kinia1 napisał(a):

Dziękujemy za trzymanie kciuków.....Asiu Ty nas pewno nie pamiętasz?? Jechałyśmy razem do Rzeszowa na wystawę chyba w 2009 r Dzordzi to jeszcze siksa była w klasie młodzieży.[/FONT]

Faktycznie, nie za bardzo Was pamiętam...

Pzdr.

Posted

U nas 64 dzień od krycia temp. 37,3 C i nic cisza...nie zbiera się jakoś mama do porodu,ale po za tym szczenięta ruchliwe a sunia zachowuje się ok...czekam,czekam ja osiwieje ze stresu zaraz :P Słyszałam o normalnych porodach nawet w 66-69 dniu...:/

Posted

*Samba* napisał(a):
U nas 64 dzień od krycia temp. 37,3 C i nic cisza...nie zbiera się jakoś mama do porodu,ale po za tym szczenięta ruchliwe a sunia zachowuje się ok...czekam,czekam ja osiwieje ze stresu zaraz :P Słyszałam o normalnych porodach nawet w 66-69 dniu...:/

moja sunia kazdy porod miala od 67-69 dni

Posted

Mamy 44 dzień ciąży, Brenda jest gruba i wyraźnie się oszczędza... W piątek mamy wizytę kontrolną :)

Już się nie mogę doczekać porodu i Fasolek na świecie! :)

Posted

Trzymamy kciuki za rodzących i sami czekamy na spadek temp. i małe bokserki,jak na razie wszystko ok...sunia wręcz tryska energią,zjada elegancko,dzieci kopią :P

Posted

Dżuma sprawiła nam niespodziankę, bo wczoraj pisząc ostatni post myślałam, że poród będzie w nocy lub ewentualnie dzisiaj rano. Pojechałam więc spokojnie do pracy. Gdy wróciłam - odbierałam już piątego maluszka. Dobrze, że córka miała dyżur przy Dzumie, to jej trochę pomogła, bo mamusia dopiero przy czwartym szczeniaczku przypomniała sobie, że trzeba zrobić coś takiego jak odgryzienie pepowiny ;)

a oto maluszki (3 suczki i 2 pieski):