Asiaczek Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 ajcka napisał(a):WITAJCIE! A u mnie są małe GRZYWKI! ur.20.04.2011 To galeria:https://picasaweb.google.com/110663735174870517564/20Kwi2011GrzywaczkoweMaluchy# a to rodzice: Gratuluję:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Sunie się zbierają, zbierają, zbierają.... Pzdr. Quote
cockermanka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Asiaczek']Sunie się zbierają, zbierają, zbierają....[/quote] Dokładnie....my już w pogotowiu...59 dzień...i jesteśmy straaaasznie grubeee.... Quote
basia7 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Przynajmniej wiadomo że coś jest :) A kopie ;) ??? Quote
cockermanka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='basia7']Przynajmniej wiadomo że coś jest :) A kopie ;) ???[/QUOTE] Oj, jest... Psica nie kopie ;) , ale maluszki się kokoszą... Quote
cockermanka Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Asiaczek']...zajmują miejsca startowe;)[/QUOTE] Zajmują, zajmują...dziś dla świętego spokoju byłyśmy na kontroli (hehe...okazało się, że nasz termometr padł) - wszystko ok, i podobno to jeszcze nie dziś...no, chyba że Arabellka zbierze się ekspresowo... Quote
mrau Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 I ja chciałam się przywitać na tym wątku ;) Dzisiejsze USG pokazało 5 małych Fasolek, które za ok 32 dni przyjdą na świat i będą małymi czarnymi flacikami :) Quote
Asiaczek Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='cockermanka']Zajmują, zajmują...dziś dla świętego spokoju byłyśmy na kontroli (hehe...okazało się, że nasz termometr padł) - wszystko ok, i podobno to jeszcze nie dziś...no, chyba że Arabellka zbierze się ekspresowo...[/QUOTE] Jak nie dziś, to może jutro...? Zaciskamy:) [quote name='mrau']I ja chciałam się przywitać na tym wątku ;) Dzisiejsze USG pokazało 5 małych Fasolek, które za ok 32 dni przyjdą na świat i będą małymi czarnymi flacikami :)[/QUOTE] Ooooo, flaciki. Tej rasy chyba na wątku jeszcze nie było:) Zaciskamy:) Pzdr. Quote
mrau Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Asiaczek'] Ooooo, flaciki. Tej rasy chyba na wątku jeszcze nie było:) Zaciskamy:) Pzdr.[/QUOTE] Dzięki, dzięki:) A jak tam małe Royalki? :) Quote
cockermanka Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='mrau']A jak tam małe Royalki? :)[/QUOTE] Niezdecydowane...a mamcia od rana nie je, szuka sobie miejsca, nawet do kojca wchodzi..i nic... Quote
mrau Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='cockermanka']Niezdecydowane...a mamcia od rana nie je, szuka sobie miejsca, nawet do kojca wchodzi..i nic...[/QUOTE] Ehh te kobiety... ;) Ale to znaczy, że już tuż tuż... Mam nadzieję, że od wczoraj już się zdecydowała... ;) Quote
cockermanka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Nie zdecydowała się...szykuje się nam kolejna noc z głowy, a ja muszę jutrzejszych klientów odwołać.... Quote
Asiaczek Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Hahaha, gratulacje!!!! I - mimo wszystko - spokojnego dnia:) Pzdr. Quote
Gośka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Gratulacje !!! My czekamy, TIK TAK, ale mamy jeszcze spokojne na pewno 2 tygodnie Quote
wejherstaff Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='agnethka'] co to jest? nikt nie rodził w ostatnim czasie? to nie do pomyślenia, żeby w tym wątku kurzem zarosło :P[/QUOTE] Piekna pogoda i wszyscy sie plażują :eviltong: Quote
katik Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='cockermanka']No i mamy trójeczkę złotasków...[/QUOTE] Gratulacje! Czekami na fotki kluseczek. :) Quote
Asiaczek Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 To kiedy będą foteczki maluchów od Cockermanki? Pzdr.. Quote
Nayantara Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 No, w końcu ^^ To teraz czekamy na fotki maluchów, nie będziesz miała życia bez fotek xD Quote
Recommended Posts