Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, jeszcze Cikilka zostało:)

Pzdr.

i zostaną na stałe .... trzy :diabloti: Dzolo , Hania i Krasnal Terrierek :evil_lol:
tak właśnie wczoraj , patrząc na Krasnala Terrierka , postanowiłam ... za tą jej twarz i charakter .. jeden w tą jeden w tamtą ... się zmieści .... jest niejadkiem , wariatem , pasuje w sam raz ...

Posted

[quote name='Vectra']i zostaną na stałe .... trzy :diabloti: Dzolo , Hania i Krasnal Terrierek :evil_lol: QUOTE]

Super:lol:, fajnie będzie patrzeć jak rosną , szczególnie Hanka mi się podoba.

Posted

Asiaczek napisał(a):

...ale i tak jeszcze sporo ich zostanie, prawda?

hmm trzy już odjechały - jedna dziewczynka do Niemiec, dwie do Polski.
Jutro leci dziewczę do Grecji.
W następnym tygodniu dziewczyny do Holandii, Irlandii, Słowacji i chłopiec do Polski ale co pół roku będzie odwiedziać Anglię. :)
Jest jeszcze pare wstępnych rezerwacji na zagranicę ale trzeba upewnić się co do transportu szczeniaczków.. bo z tym to różnie.
No i pare dzieciątek jeszcze czeka na nowe domy :)

Posted

Co prawda moje maluchy juz trochę wyrosły z porodówki, ale lubię tu zaglądać, więc sie pochwale:

Niepowtarzalna, jedyna w swoim rodzaju - NIC WIELKIEGO Sodalis:

:) :) :) :)
Nie jestem pewna czy to labrador, czasem mi sie wydaje, że kudłate wcielenie diabełka :)

Posted

A my chyba już możemy zameldować się na porodówce, termin mamy na koniec maja.
A to "szczeniaczek" 11 m-czny z poprzedniego miotu ;)
wczorajszy Lublin, Zw.Mł i BOB

Posted

Po ponad dwóch latach powracamy na porodówkę :) Niektórzy pewnie nas pamiętają- poprzednio urodziła się u nas jedynaczka (sznaucer mini pieprz i sól)- Figa, która z nami oczywiście została :evil_lol::evil_lol: Dostarcza nam wiele radości zarówno w domu jak i na wystawach. 3 dni temu Figa została starszą siostrą :) Miot jest niespodziankowy ;) USG w 4 tygodniu pokazało, że niestety jest pusto.... Kiwi co prawda utyła ale zrzuciłam to na urojoną ciąże ;) Jednak w 8 tygodniu poczułam ruchy maluszków i nie miałam już wątpliwości, że jednak nic sobie nasza Kiwi nie uroiła :evil_lol: Tydzień później (15.04.2011) na świat przyszło dwóch zdrowych i ślicznych chłopców- pieprz i sól oraz czarno- srebrny :loveu::loveu:

I kilka zdjęć:
Rodzice:

I przygotowania

pieprzaczek

i czarno- srebrny

Posted

Mawe napisał(a):
Moje szczeniaczki skonczyły już 3 tygodnie, są odrobaczone i ćwiczą postawę :evil_lol:
a tak rozrabiają w porodówce

Proszę, proszę, jak wcześnie zaczynają:)

Pzdr.