Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My mamy termin na niedzielę, więć czekamy i mierzymy temperaturę. Pojawił się lekki wyciek śluzu. Elik je, poleguje i zaczyna kopać w porodówce.

Posted

a moja Stoneczka ( Boston terrierka ) dzisiaj sie "bzykła" i teraz to czekanie: zaszła ? nie zaszła ? jak wszystko pójdzie dobrze za około 2 miesiące urodzi się w Czańcu pierwszy miot Stonków i Stonek :)

a za około 2 tygodnie urodza się lhasaczki po mojejpierwszej lhasaczce,to będzie jej ostatni miot.... nie mogę się doczekać!

Posted

mrowa23 napisał(a):

a my za tydzień usg chociaż chyba sensu nie ma - dziewczynka ma poranne mdłości, humorki, przytulaka, i napady głodu :] podobno wszystkie Puli tak przechodzą ciąże. aaa no i nadstawia brzucho do całowania cały czas ;)

Ciąża, jak nic;)

Vectra napisał(a):

oczywiście które ma najpodlejszy charakter ? naturalnie to co zostaje w domu :evil_lol:
Hania Terminator

E, takiej Ciaptulinki, jaką jest Romka, to byś pewnie nie chciała...

Kaladan napisał(a):

My rodzimy za tydzień. Padme ma termin na wtorek a Rubia na czwartek. Uciekam z uczelni na tydzień ;)

No i jak?

Dzidtka_Gl napisał(a):
a moja Stoneczka ( Boston terrierka ) dzisiaj sie "bzykła" i teraz to czekanie: zaszła ? nie zaszła ? jak wszystko pójdzie dobrze za około 2 miesiące urodzi się w Czańcu pierwszy miot Stonków i Stonek :)
a za około 2 tygodnie urodza się lhasaczki po mojejpierwszej lhasaczce,to będzie jej ostatni miot.... nie mogę się doczekać!

Hohoho, i pierwsza ciąża i ostatnia ciąża:)

Pzdr.

Posted

A my nadal czekamy. Jutro mamy 63 dzień. Od 3 dni rano temperatura 37,2 a wieczorem 37.7-8. Dzisaj panna wyjątkowo rozbiegana, wesoła i nic nie wskazuje, że ma rodzić. Jak nic do poniedziałku nie ruszy to idziemy do weta i zobaczymy co dalej.

Posted

Mawe napisał(a):
A my nadal czekamy. Jutro mamy 63 dzień. Od 3 dni rano temperatura 37,2 a wieczorem 37.7-8. Dzisaj panna wyjątkowo rozbiegana, wesoła i nic nie wskazuje, że ma rodzić. Jak nic do poniedziałku nie ruszy to idziemy do weta i zobaczymy co dalej.

Jak taka rozbiegana, to może i cos się ruszy;)

pzdr.

Posted

[quote name='Vectra']Hania , nie za darmo nosi przydomek domowy Terminator - ale ja zawsze wybieram najciekawszy charakter z miotu :diabloti:

Jak to mówią - ciągnie swój do swego... :evil_lol:

Niech się maluchy zdrowo chowają...
I te słodkie i te ZUE... :diabloti:

Judit - sklonowałaś? :lol:
Prawie jak produkcja taśmowa... :lol:

Posted

o rany!!! tak dawno mnie nie było na tym wątku!!
Moje szczeniory wkrótce będą miały 10 miesięcy, akolejne dopiero w przyszłym roku.
Wrzucam Wam fotki dwójki z miotu, które zostawiłam w swojej hodowli, żeby widać było jak galopuje czas - niedawno ja na tym wątku czekałam na pierwszy w swej hodowli miot a teraz to wielkie psy ponad 40 kg i szaleją na ringach wystawowych - dumna z nich jestem :

.

:-)
,

Posted

Poszło szybko i bez problemów. Przed 6 było po wszystkim. To był pierwszy poród naszej Padme więc bardzo się cieszymy.
Mamy 2 chłopaków i 4 dziewczyny :)

Posted

gratuacje! :) Vectra dziewczynki 4 i 5 mają piękne garnki!

Kaladan gratulacje!

Volturi pierwsza laska cudna! taka konkrecik:)

Angi jakby nie było to podziwiam pełną gębą! Na zdjęciach wygląda to cudnie ale pewnie roboty po pachy masz ;)

Gratulacje dla i pierwszego i ostatniego miotu!;)

Ulka rozkoszne te Twoje białasy...

Posted

Kaladan napisał(a):
Poszło szybko i bez problemów. Przed 6 było po wszystkim. To był pierwszy poród naszej Padme więc bardzo się cieszymy.

łoho super!!! gratulacje :multi::multi:
pochwal się krecikami, daj zdjęcie :)

Posted

Kaladan napisał(a):

Super!
Wierzę, że Padme jest super mamą i wszystko w porządku PO porodzie:)
Czekamy na fotki krecików:)

Pzdr.