Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No wlaśnie...nie mogę nigdzie znaleźć takich info :( Dodam że suka przed kryciem miała robione dokładne USG jamy brzusznej,cytologię,morfologię itd.Pokryłam ją po upewnieniu się że jest całkowicie zdrowa.Co tydzień też jeździmy na kontrolne USG i wszystko jest w najlepszym porządku i wczoraj nagle ten śluz-martwię się.Dlatego najpierw chciałam Was podpytać zanim wet uzna mnie za histeryczkę :)

Posted

[quote name='Shanara']Wczoraj, Margo powiła 6 maluchów. Mamy 2 żółtych chłopców i 4 pręgowane dziewczynki.
Maluchy jedzą i śpią..i tego ostatniego bardzo im zazdroszczę :D

Super nowina, gratulacje!:multi: :)

Posted

Olbrzymiasta napisał(a):
No wlaśnie...nie mogę nigdzie znaleźć takich info :( Dodam że suka przed kryciem miała robione dokładne USG jamy brzusznej,cytologię,morfologię itd.Pokryłam ją po upewnieniu się że jest całkowicie zdrowa.Co tydzień też jeździmy na kontrolne USG i wszystko jest w najlepszym porządku i wczoraj nagle ten śluz-martwię się.Dlatego najpierw chciałam Was podpytać zanim wet uzna mnie za histeryczkę :)

Niektóre suczki tak mają, może to być nic groźnego, ale może tez być to pierwszy objaw problemów, różnie to bywa, myślę, że dobrze by było zrobić USG i sprawdzić poziom progesteronu.

Posted

[quote name='Asiaczek']Aj aj aj, jaka cudna informacja, niedzielne maluszki:)
Gratulacje!!!!!
http://www.splendoria-vratislavia.vel.pl/pliki/mio-t-1dzien.jpg

Pzdr.

[quote name='Angelka']Super nowina, gratulacje!:multi: :)

[quote name='Matyk']Shanara gratulacje :)

[quote name='Ajdka']shanara gratuiluje - przecudne szczeniorki :):):)

[quote name='DżekiB']Shanara gratulacje !!!

[quote name='betka-sp']http://www.splendoria-vratislavia.vel.pl/pliki/mio-t-1dzien.jpg

GRATULACJE !! dla ślicznych doziów;) ach te pręguski ;)

[quote name='Ilka21']gratuluję dożków :)
Dziękuję :)

Posted

Alojzyna napisał(a):
Ale śliczne dozie :)
ile ważą po urodzeniu?

Asiaczku - świetny filmik - dam do niego link w pierwszym poście ;)

Największy chłopak -840g a najmniejszy niecałe 500g..dziewuchy ważą podobnie po 730-750g

Posted

Rodzice świetne imionka:)! Promienny Przemysław łypie okiem na potwora i wcale promiennie nie wygląda tutaj ;) Za to Pogodny Pawełek... no zajefajny i taki pogodny:)