Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lajla2009 napisał(a):
No i my jesteśmy już PO....:loveu: Jemy, śpimy i odpoczywamy:drinka::sleep2::thumbs: W 8 godz. 6 azjaciątek.To dobra liczba jak na pierwszy miot dla suni i przede wszystkim dla mnie :happy1: Wynik.... 5:1 dla płci brzydszej:cool3: Dziękuję wszystkim za wsparcie i zainteresowanie :Rose: Trzymam nadal kciuki za krewniaczkę Gajunię :kciuki: i resztę mamusiek i czekam na wieści :bye:

Świetna nowina, gratuluję, życzę im dużo mleczka mamusi i zdrówka:multi: :)

Posted

[quote name='lajla2009']No i my jesteśmy już PO....:loveu: Jemy, śpimy i odpoczywamy:drinka::sleep2::thumbs: W 8 godz. 6 azjaciątek.To dobra liczba jak na pierwszy miot dla suni i przede wszystkim dla mnie :happy1: Wynik.... 5:1 dla płci brzydszej:cool3: Dziękuję wszystkim za wsparcie i zainteresowanie :Rose: Trzymam nadal kciuki za krewniaczkę Gajunię :kciuki: i resztę mamusiek i czekam na wieści :bye:
Gratulacje i potwierdzam, że 6 to dobra liczba:)

[quote name='DżekiB']Gratuluję lajla!
U nas zaczęło się o -19tej i do tej pory mamy dwa do trzech dla dziewczyn
I co dalej?

A tak wczoraj wyglądały moje basiaczki:)
Uploaded with ImageShack.us

Pzdr.

Posted

[quote name='lajla2009']No i my jesteśmy już PO....:loveu: Jemy, śpimy i odpoczywamy:drinka::sleep2::thumbs: W 8 godz. 6 azjaciątek.To dobra liczba jak na pierwszy miot dla suni i przede wszystkim dla mnie :happy1: Wynik.... 5:1 dla płci brzydszej:cool3: Dziękuję wszystkim za wsparcie i zainteresowanie :Rose: Trzymam nadal kciuki za krewniaczkę Gajunię :kciuki: i resztę mamusiek i czekam na wieści :bye:
Gratki !!!!żeby zdrowo sie chowały i rosły jak na drożdzach!!!!!:loveu:

Posted

Dżeki , lajla2009 GRATULUJE!!!!!! CZEKAM NA ZDJECIA :):):):):)
Asiaczek kolorek brązowego przecudny :):):):) - on pozostanie taki ciemny?? czy troszkę wyjaśnieje??

Posted

[quote name='lajla2009']No i my jesteśmy już PO....:loveu: Jemy, śpimy i odpoczywamy:drinka::sleep2::thumbs: W 8 godz. 6 azjaciątek.To dobra liczba jak na pierwszy miot dla suni i przede wszystkim dla mnie :happy1: Wynik.... 5:1 dla płci brzydszej:cool3: Dziękuję wszystkim za wsparcie i zainteresowanie :Rose: Trzymam nadal kciuki za krewniaczkę Gajunię :kciuki: i resztę mamusiek i czekam na wieści :bye:Gratulacje :)

[quote name='DżekiB']Gratuluję lajla!
U nas zaczęło się o -19tej i do tej pory mamy dwa do trzech dla dziewczyn

[quote name='DżekiB']...do kompletu jeszcze doszła parka i myślę że na tym koniec.
pozdrawiam BeataGratuluję :)

Dużo siły Wam życzę a maluchom i ich mamom spokoju i wszystkiego dobrego :)

p.s. my dzisiaj 53 dzień i mój poziom stresu wzrasta :D.. sunia oczywiście jak zawsze opanowana :)

Posted

Bardzo dziękuję za Wszystkim trzymanie kciuków.
Bilans wczorajszej nocki (od 19-tej do 6-tej rano) to dziesiątka MT - trzy dziewczynki czarne podpalane, trzy złote i czterech złotych chłopaków.
Jak uda mi się choć godzinkę zdrzemnąć to chwycę za aparat

Posted

Gratuluję wszystkim co już się doczekali i trzymam mocno kciuki za tych którzy oczekują !!!

Jak ja się już stęskniłam za maluszkami :)

10 Mastifiątek to jest dopiero piękny wynik. Trzymam kciuki za maluchy i dzielną Mamę !!!

Posted

DżekiB napisał(a):
Bilans wczorajszej nocki (od 19-tej do 6-tej rano) to dziesiątka MT - trzy dziewczynki czarne podpalane, trzy złote i czterech złotych chłopaków.

Gratuluję z całego serca :iloveyou: Dziesiątka to niezła gromadka :-o. Odsypiaj póki możesz, bo jeszcze dadzą Ci popalić :evil_lol: Dużo zdrówka dla maluszków i mamusi i cudownych, odpowiedzialnych przyszłych właścicieli życzę :bigcool:.
Serdecznie dziękuję za życzenia i gratki od wszystkich Was kochani :fadein: i życzę SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!!:tree1::BIG:
Pozdrawiam :bye:

Posted

IwonCairn napisał(a):
Masz na myśli coś podobnego do właściwej akcji porodowej czy tylko przygotowywanie ''gniazda'' ? Czy suka była ostatnio kryta ?

Pzdr.

nie chodzi mi o kopanie "gniazda" i znoszenie mi zabawek
Bardziej o "udawana" akcje porodowa

Posted

PANGEA napisał(a):
nie chodzi mi o kopanie "gniazda" i znoszenie mi zabawek
Bardziej o "udawana" akcje porodowa

Nie ma czegoś takiego , jak ''udawana akcja porodowa'' - dlatego pytałam co i jak się działo z suką - czy np. była kryta ? Jeśli była kryta, możesz mieć problem. Może więcej szczegółów..
Pzdr.

Posted

[quote name='Ajdka']Dżeki , lajla2009 GRATULUJE!!!!!! CZEKAM NA ZDJECIA :):):):):)
Asiaczek kolorek brązowego przecudny :):):):) - on pozostanie taki ciemny?? czy troszkę wyjaśnieje??
Zajśnieje...

[quote name='DżekiB']Bardzo dziękuję za Wszystkim trzymanie kciuków.
Jak uda mi się choć godzinkę zdrzemnąć to chwycę za aparat
Hohoho, 10 maluszków....gratulacje!
No to odsypiaj;)

Pzdr.

Posted

IwonCairn napisał(a):
Nie ma czegoś takiego , jak ''udawana akcja porodowa'' - dlatego pytałam co i jak się działo z suką - czy np. była kryta ? Jeśli była kryta, możesz mieć problem. Może więcej szczegółów..
Pzdr.

:)
wiesz jestem wetem hihi, i hodowca juz jakis czas.
Pytam bo..... ciekawa jestem obserwacjii innych hodowcow.
Fikcyjny porod widzialam raz. Tylko wlasnie nie wiem czy wtedy suka obnizyla temp czy nie.
Mysle, ze skoro ja raz widzialam, to zdarza sie czesciej