Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lady Nona napisał(a):
Angelka,jak ten czas przeleciał.Gratuluję maluszków ale przykro,że nie udało się uratować jednego.Ale masz fajny prezent pod choinkę!

No ani się obejrzałam, a już odbierałam poród !
Rodzice,bursztynki,BeataSabra dziękuje nie mogę się na nie napatrzeć :)

Posted

Słuchajcie ja juz po!!
2 suczki i 2 pieski
Gratuluję szczeniurkow :):):):) przecudne noski :):):)
i... korzystając z okazji życzymy wszystkim mamusiom i babciom wszystkiego naj naj z okazji świąt :):):)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, doooopalonki brudne. suczka nie daje rady?

Pzdr.

No wczoraj właśnie tej jednej szczególnie się rozmazało, a Suri się nie kwapiła go wylizać, dziś mleka jest już więcej, kupki się zmieniają i zaczęła się bardziej interesować ich myciem:) Juz tez myślałam, że ja tylko bede je myc ale juz jest ok :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pewnie Suri jeszcze dochodzi do siebie. Ale najważniejsze, że interesuje się maluszkami:)

Pzdr.

Oj zmieniła się i to nawet bardzo , jak wcześniej była takim "łosiem" co nie umie się odgryźć tak teraz nieźle pogoniła upierdliwą koleżankę spotkana na spacerze:)
W domu jest bardzo opiekuńcza , siedzi cały czas przy małych i tylko na chwile wychodzi na spacer wraca prawie biegiem i szybko je żeby tylko wrócić do maluchów.

Posted

Gratuluję wszystkim babciom wspaniałych przedświątecznych prezentów :lol:
Mikołaj w tym roku miał mocno wypchany worek i jak czytam - szykuje się jeszcze wiele "gwiazdeczek" :loveu:

Mam nadzieję, że my też za jakiś czas tu się pojawimy :roll: Gdy inni byli zajęci przedświątecznymi porządkami, pieczeniem i gotowaniem - my musieliśmy wszystko rzucić i wybrać się w podróż do naszych "bratanków". Pomimo, że progesteron był na tyle wysoki by kryć już w środę, to nasza Ayka stwierdziła, że najlepszym dniem będzie... Wigilia :lol:.
Dobrze, że wczoraj pogoda sprzyjała podróżom i udało nam się wrócić do domu przed pierwszą gwiazdką... ;)

Posted

Życzę wszystkim Wesołych Świąt i gratuluję Mamusiom i ich właścicielom pięknych szczeniaczków.
Tak jak przypuszczałam...Gwiazdka spóźnia się u nas z prezentami...Dziś 62 dzień i...cisza.Badanie temperatury nic nie daje.Wartości wahają się od 37,3 rano do 37,8 wieczorem.I tak od kilku dni...Apetyt nieziemski, choć ciężko już się chodzi, leży, wstaje....Czekamy...

Posted

UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA

Dzisiaj nad ranem urodziły się 3 piękne, tłuściutkie szczeniaczki po KALIMERA Asiaczek FCI i Kanibaru FROMAJE FRAIS!!!!!

Oto dumni rodzice:smile:
KALIMERA Asiaczek FCI vel Kika:loveu:

Uploaded with ImageShack.us

Kanibaru FROMAJE FRAIS vel Serek:loveu:

Uploaded with ImageShack.us

Urodziły się 3 maluszki:
1 sunia rudo-biała
1 sunia tri
1 chłopczyk tri

Pzdr.

Posted

Asiaczek GRATULACJE:drink1: Piękne maluszki,niech zdrowo rosną i na dobrych właścicieli trafią :klacz:.Fajnie, że już jesteś PO...my wciąż siedzimy jak na węgielkach...:niewiem:

Posted

[quote name='lajla2009']Asiaczek GRATULACJE:drink1: Piękne maluszki,niech zdrowo rosną i na dobrych właścicieli trafią :klacz:.Fajnie, że już jesteś PO...my wciąż siedzimy jak na węgielkach...:niewiem:
Tak, teraz mogę powiedziec, że wszystkie moje spodziewane mioty już SĄ:)
Moje-moje i moje po moich repach:)
Oj, namnożyło się w tym roku basków-bobasków:) Przewaga rudo-białych, zdecydowana:)
Ale sa 2 moje ukochane trikolorki:)

[quote name='Matyk']Ja też gratuluje Asiaczek hehe śliczne maluchy :) niech zdrowo rosną :)
Dziękować:)

Pzdr.