Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bursztynki napisał(a):
Dziękujemy Serdecznie, i trzymamy kciuki za Wszystkie przyszłe mamusie i ich włascicieli , zawsze człowiek jest zastresowany ,chyba gorzej jak sunia...jutrowstawie fotki..

No ja juz Gratulowałam no ale jeszcze raz Gratki :):):)

Posted

[quote name='lajla2009'] Shanaratrzymam kciuki i za Twoja mamuśkę:multi:.Urodzaj nam się na cielaczki zrobił...:razz:
P.S. Jestem z Kielc, nie Wrocławia :oops:
Kielce też piękne miasto :D
chyba cytat i komentarz nie w tym miejscu wrzuciłam..stąd zamieszanie :)

Posted

[quote name='lajla2009']
Asiaczek a ja myślałam, że Twoją ulubioną rasą są ... baski :lol:.Nie mniej jednak miło mi to czytać.Mocno trzymam kciuki za Twoją ciężarówkę.Dzieciaczki niebawem wyjrzą z jamy:razz:

To, co mam w domu - to moje naj-ulubione.
A to, co lubię - to jest kilka ras. W tym alabaye:)

[quote name='bursztynki']Ufffffff już po wszystkim mamy cztery piękne szczeniaki hawańczyki3 pieski i jednąsunie wszystkie trzy ważyły po 177gram,jeden 133gramy.
Gratulacje!
Oby zdrowo rosły i nabierały ciałka. Zdrówka równiez dla mamci:)

Pzdr.

Posted

bursztynki napisał(a):
Ufffffff już po wszystkim mamy cztery piękne szczeniaki hawańczyki3 pieski i jednąsunie wszystkie trzy ważyły po 177gram,jeden 133gramy.

Gratulacje pani Iwono, prosimy o fotki.

Posted

ale pięknie kolorowo a u nas tak nudnie bialo . U mnie jeden chlopczyk jakiś maleńki nadal - czyzby nastepny mikrusek ? Wprawdzie je i jest silny ale nie rosnie tak jak pozostale .

Posted

rodzice napisał(a):
ale pięknie kolorowo a u nas tak nudnie bialo . U mnie jeden chlopczyk jakiś maleńki nadal - czyzby nastepny mikrusek ? Wprawdzie je i jest silny ale nie rosnie tak jak pozostale .

Oj urośnie maluszek,ja miałam taka małą cotoneczke i dogoniła póżniej pozastałe szczeniaki.

Posted

bursztynki - gratuluje przecudne są - i te ich kolorki :):):) no no

ale pięknie kolorowo a u nas tak nudnie bialo
mhm u nas też bialo - ale dla nas to chyba lepiej bo jakby urodził się czarny to byłby cyrk :)

Posted

Ajdka napisał(a):
bursztynki - gratuluje przecudne są - i te ich kolorki :):):) no no
mhm u nas też bialo - ale dla nas to chyba lepiej bo jakby urodził się czarny to byłby cyrk :)

No to fajnie że biało

Posted

Hawaneczki jak haftowane aniołki :)

A to już chyba ostatnie zdjecia w tym dziale moich dzieciaków - chociaż niestety ciągle bezdomnych w wieku 11 tyg.

Markiz

Mithrandir

Mega Hit

Posted

moje biale male co nieco
Przepiękne!!!! A one tak czesto osobno spia?? bo moje to raczej razem na kupie - a raczej jeden na drugim :):):)
Aneta pudelki jak malowane :):):)

Posted

rodzice-słodkie masz te bielutkie okruszki.
U nas 57 dzień, apetyt dziś wyjątkowo dopisuje bo nawet połowę karmy zjadła, ale mam zagwozdkę - zmierzyłam przed chwilą dwukrotnie temperaturę i pokazało mi 37,0 i 37,1(nowy termometr ale sprawdziłam na sobie 36,6) zaatakuję ją jeszcze później w nocy - czy to możliwe bo lekko zaczynam panikować bo chyba jeszcze jest za wcześnie?

Posted

[quote name='Ajdka']Przepiękne!!!! A one tak czesto osobno spia?? bo moje to raczej razem na kupie - a raczej jeden na drugim :):):)
Aneta pudelki jak malowane :):):)
Malowane jak malowane, ale faktem jest że ten
http://www.galeriapudli.republika.pl/piesek4_85.jpg
staje jak statuetka i się nie rusza przez kolejną sesję zdjeciową
a ten
http://www.galeriapudli.republika.pl/piesek3_82.jpg
w końcu jak się wyszaleje kocha sam stawać i sam staje w pozycji w której ja bym nawet nie ustawiła :)