Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anjaga napisał(a):
Gratuluję ślicznych maluchów, niech zdrowo rosną :loveu:
Przeczytałam CAŁĄ porodówkę, trochę czasu zajęło przeczytanie tego wszystkiego. Najbardziej w pamięci utknęła mi walka o Mikrusa- chylę czoła :loveu:
Jestem co raz bardziej zestresowana po tej lekturze bo czekam właśnie na pierwszy miot w mojej hodowli. Vivi ma termin w drugiej połowie listopada :loveu:

Będzie dobrze!
Ale tak na wszelki wypadek - położnik w pogotowiu:)

U mnie juz za miesiąc powinno byc wiadomo, czy będa malce w tym roku czy też nie...
Tez proszę o 3manie kciukasków:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Będzie dobrze!
Ale tak na wszelki wypadek - położnik w pogotowiu:)

U mnie juz za miesiąc powinno byc wiadomo, czy będa malce w tym roku czy też nie...
Tez proszę o 3manie kciukasków:)

Pzdr.

Asiaczku zawsze trzymam kciuki :lol:

co do położnika to wet za każdym razem jak się widzimy ma kładzione do głowy, że nawet w środku nocy a wyrzucę z łóżka jakby co ...

forumowa Jenis też uprzedzona, że w razie czego to nie pośpi :evil_lol:

Posted

anjaga napisał(a):
Asiaczku zawsze trzymam kciuki :lol:
co do położnika to wet za każdym razem jak się widzimy ma kładzione do głowy, że nawet w środku nocy a wyrzucę z łóżka jakby co ...
forumowa Jenis też uprzedzona, że w razie czego to nie pośpi :evil_lol:

O, jeżeli masz w pogotowiu i połoznika i jenis, to nie masz się czym martwić:)
Będzie dobrze!

pzdr.

Posted

Trzymam kciuki za lekkie porody, gratuluję maluszków, wszystkie boskie:loveu: Musiałek widzę że mamy tego samego położnika:cool3: uwielbiam Go świetny facet i super fachowiec!
A moje małe już rozjechały się do domów, pochwalę się mimo tego, oto Chorizo Hijo Perfectly Splendid- mieszka w Szczecinie

Posted

U nas już 61 dzień, temperatura 38,5 - 38,7 od kilku dni,
brzucholek potężny, biust też
robiliśmy rtg - dwa gnojki pupą do świata się ustawiły

czy temperatura może wcale nie spaść ?

Posted

Ja mam do was pytanko, czy podczas porodu zawiązujecie szczeniakom pępowinę i czy pozostawiacie to suczkom ,bo ja się nasłuchałam już tylu rożnych metod że mi łeb pęka, jak najlepiej uniknąć przepukliny?