boksiedwa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 no to 6, same pręguski ciemne z białymi znaczeniami i wygląda na to, że chyba koniec, yfffffffffffffffffffffffffff 3 sunie i 3 pieski :D Quote
Asiaczek Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 No, Dziewczyny, postarałyscie się! Jak na prawie ten sam czas - 4 pudelki i 6 boksiów - to niezły wynik, prawda?:loveu::loveu: GRATULUJę OGROMNIE i życzę teraz spokojnego odpoczynku i nabrania sił, bo potem tego zabraknie!:evil_lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 gratulacje :laola: i pudelkowe i boksiowe !! niech maluszki zdrowo rosna :loveu: :loveu: Quote
bursztynki Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 :loveu: :loveu: Ja też Serdecznie Gratuluje!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: I życze zdrówka dla mam i szczeniorków......:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Jośka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Gratulacje dla pudelków i boksików :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
arima Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Dziewczyny a miałyscie kiedyś taki problem, że po dokarmianiu sztucznym mlekiem małe zatwardzenia dostały??? :placz: Quote
boksiedwa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 arima napisał(a):Dziewczyny a miałyscie kiedyś taki problem, że po dokarmianiu sztucznym mlekiem małe zatwardzenia dostały??? :placz: to się podobno zdarza jak jest zbyt gęste mleko, tak mówiła mi Luskowa hodowczyni. A jakiej firmy to mleko? /ja mam bosch'a, ale jeszcze nie dawałam/ Quote
arima Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Mera Dog, zawsze je kupowałam bo w wielkich opakowaniach jest i zawsze było ok. Może faktycznie przegiełam z gęstościa:-( Quote
IraKa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Dziękuję wszystkim czuwającym:loveu: Boksiedwa jak tam twoje maluch ? Pochwal się!!! Moje chomiki: Quote
boksiedwa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='IraKa']Dziękuję wszystkim czuwającym:loveu: Boksiedwa jak tam twoje maluch ? Pochwal się!!! Moje chomiki: super kluski :loveu::loveu::loveu: mam foty, ale na razie jestem sama z całą sfora i nie mam jak obrobić, będą wieczorem :cool3: niestety same pręgusy, a miałam chętnych na żółtki, ale co tam ważne, że już są :multi: Quote
Asiaczek Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Niech się zdrowo chowają i pudelki i boksie!:loveu::loveu: Pzdr. Quote
Kika Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [LEFT]Super wieści - witajcie na świecie maluszki:):) [/LEFT] Quote
Jośka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Piękne kluseczki :loveu: , aby zdrowo rosły. Szybka ta twoja sunia-dzielna dziewczyna :lol: . IraKa masz już imiona dla maluszków. Quote
IraKa Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Teoretycznie mam. Imiona dla chomików będą zaczynać się na R. Ale czekam jeszcze trochę aby dopasować imiona;) Jedno jest Rozdarte, jedno Ruchliwe.... ale to raczej nie będą miały wpisane w papierach:evil_lol: Quote
boksiedwa Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 moje potfforki są tak ruchliwe, że jak próbowałam sama porobic im foty to myslałam, że diabli mnie wezmą. Qurcze nie widzi toto, nie słyszy a wierci się jak by je stado dzikich goniło :D Quote
Kika Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 boksiedwa napisał(a):moje potfforki są tak ruchliwe, że jak próbowałam sama porobic im foty to myslałam, że diabli mnie wezmą. Qurcze nie widzi toto, nie słyszy a wierci się jak by je stado dzikich goniło :D To bedziesz miala tak wesolo jak my :evil_lol: Quote
IraKa Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Ciekawe skąd te szkraby mają tyle energii do tego pełzania, wywijania się itp sztuczek:razz: To jak tam ? Kiedy będą zdjęcia pręgusów? rude + czarne = pręgusy ? :evil_lol: Quote
Elitesse Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 moje dzieci byly dzis w nocy kochane i daly mi sie wyspac hihi :loveu: po wczorajszych zabawach o 3 w nocy dzis laskawie wstaly o 7 :multi: ale juz skubance wiedza ze rano czeka je micha i wcale nie chca sie ladowac do lozka po mleczku tylko czekaja na cos jeszcze :cool3: Quote
Elitesse Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Jośka napisał(a):Elitesse, a czym dokarmiasz te maluszki :loveu: karme szczenieca dostaja ( eukanuba dla ras srednich) oczywiscie rozmoczana Quote
boksiedwa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 U mnie będą foty jak tz znajdzie chwilę bo jedna osoba nie upilnuje pełzaczków :D Quote
Kika Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [LEFT]Te nasze rozrabiaki - juz tylko trzy - śpią cała noc od długiego juz czasu.Chodzą spac o 20 ,a wstają o 5 rano :cool1: -pora dla nich dobra jak każda inna i ja sie przyzwyczaiłam.Czasem tylko musze ciut odespac. Jak się budzą od razu wrzask, bo nauczyly sie wychodzic do ogródka na siku i kupę,a potem jedzonko ,szaleństwo na trawie i spac - i ja wtedy spokojnie mogę się do pracy przygotowac. [/LEFT] Quote
Elitesse Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 jak ja sobie pomysle ze za 3 tyg moje malce zaczna sie rozjezdzac do nowych domkow ... :placz: Quote
Kika Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 to jest typowa zabawa szczeniąt:) A tutaj moja kolejna sunia :) :)A tak szaleje dorosła suka z maluchami Quote
boksiedwa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Fotki moich maluchów w dziale boksery :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=659&page=179 Quote
Recommended Posts