Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No, Dziewczyny, postarałyscie się! Jak na prawie ten sam czas - 4 pudelki i 6 boksiów - to niezły wynik, prawda?:loveu::loveu:

GRATULUJę OGROMNIE i życzę teraz spokojnego odpoczynku i nabrania sił, bo potem tego zabraknie!:evil_lol:
Pzdr.

Posted

arima napisał(a):
Dziewczyny a miałyscie kiedyś taki problem, że po dokarmianiu sztucznym mlekiem małe zatwardzenia dostały??? :placz:

to się podobno zdarza jak jest zbyt gęste mleko, tak mówiła mi Luskowa hodowczyni. A jakiej firmy to mleko? /ja mam bosch'a, ale jeszcze nie dawałam/

Posted

[quote name='IraKa']Dziękuję wszystkim czuwającym:loveu:
Boksiedwa jak tam twoje maluch ? Pochwal się!!!
Moje chomiki:

super kluski :loveu::loveu::loveu:
mam foty, ale na razie jestem sama z całą sfora i nie mam jak obrobić, będą wieczorem :cool3:
niestety same pręgusy, a miałam chętnych na żółtki, ale co tam ważne, że już są :multi:

Posted

Teoretycznie mam. Imiona dla chomików będą zaczynać się na R. Ale czekam jeszcze trochę aby dopasować imiona;)
Jedno jest Rozdarte, jedno Ruchliwe....
ale to raczej nie będą miały wpisane w papierach:evil_lol:

Posted

moje potfforki są tak ruchliwe, że jak próbowałam sama porobic im foty to myslałam, że diabli mnie wezmą. Qurcze nie widzi toto, nie słyszy a wierci się jak by je stado dzikich goniło :D

Posted

boksiedwa napisał(a):
moje potfforki są tak ruchliwe, że jak próbowałam sama porobic im foty to myslałam, że diabli mnie wezmą. Qurcze nie widzi toto, nie słyszy a wierci się jak by je stado dzikich goniło :D

To bedziesz miala tak wesolo jak my :evil_lol:

Posted

Ciekawe skąd te szkraby mają tyle energii do tego pełzania, wywijania się itp sztuczek:razz:

To jak tam ? Kiedy będą zdjęcia pręgusów?
rude + czarne = pręgusy ? :evil_lol:

Posted

moje dzieci byly dzis w nocy kochane i daly mi sie wyspac hihi :loveu:
po wczorajszych zabawach o 3 w nocy dzis laskawie wstaly o 7 :multi:
ale juz skubance wiedza ze rano czeka je micha i wcale nie chca sie ladowac do lozka po mleczku tylko czekaja na cos jeszcze :cool3:

Posted

[LEFT]Te nasze rozrabiaki - juz tylko trzy - śpią cała noc od długiego juz czasu.Chodzą spac o 20 ,a wstają o 5 rano :cool1: -pora dla nich dobra jak każda inna i ja sie przyzwyczaiłam.Czasem tylko musze ciut odespac.
Jak się budzą od razu wrzask, bo nauczyly sie wychodzic do ogródka na siku i kupę,a potem jedzonko ,szaleństwo na trawie i spac - i ja wtedy spokojnie mogę się do pracy przygotowac.
[/LEFT]