pa-ttti Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 oto moje maluchy. na świat przyszły w poniedziałek wagi urodzeniowe: 53, 61, 81 gram. Maluchy straszne, ale rosną zdrowo i są silne. Quote
Feigned Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 pa-ttti, to cziłki prawda? ciekawi mnie jakie one są rozmiarowo jak się rodzą, do czego można je przyrównać? :) waga niestety mówi mi nie wiele, chociaż domyślam się, że są malusieńkie :lol: Quote
Matyk Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 pa-ttti Gratluluje maluszków, tak z ciekawości jak się płciowo rozłożyło?? Quote
pa-ttti Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 tak, to chihuahua. 2 jaśniejsze to pieski, ciemna to suczka. do czego je wielkościowo porównać...najłatwiej to chyba do myszy, takiej dorosłej oczywiście. przy takich maluchach muszę czuwać non-stop, noc mam ledwo co przespaną. Quote
Angelka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 pa-ttti napisał(a):tak, to chihuahua. 2 jaśniejsze to pieski, ciemna to suczka. do czego je wielkościowo porównać...najłatwiej to chyba do myszy, takiej dorosłej oczywiście. przy takich maluchach muszę czuwać non-stop, noc mam ledwo co przespaną. Najlepiej zrób fotkę w porównaniu do pudełka zapałek :D Quote
pa-ttti Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 hehe:) nie mam serca odrywać je od cyca i zabierać z kojca, ich mama za bardzo się tym denerwuje:) jak podrosną, wtedy zrobię fotki w porównaniu do pudełka zapałek, pewnie będą niewiele większe(te zapałki:):):) A tak serio- to są chyba najmniejsze szczeniaczki jakie urodziły się w naszej hodowli, a mamy psiaki już od ponad 15lat... Quote
Frytela Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Aaaaaaale cisza.... :roll: Ja rozruszam ten temat ;) Moje kluchy 6 tygodniowe: Quote
perfectly Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Racja trzeba rozruszac wątek :) moje klusie skończyły tydzień i wyglądają bosko ;) Dziś w nocy jedno zasłużyło na miano jęczącej kluchy:) Muszę też pochwalic mamusię, ostatnio troszkę ją obsmarowałam że nie dba o higienę swoich dzieci, a to na szczęście uległo zmianie i teraz doopki czyściutkie. Quote
Illinois Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Cudne małe białe Misiaki, Frytella, a Twoje małe Misiaki jakie już duże, właściwie małe, ale ....no wiadomo o co chodzi ;) Cud, miód i orzeszki :* Zazdaszczam straszliwie :) Quote
Frytela Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 perfectly napisał(a):Racja trzeba rozruszac wątek :) moje klusie skończyły tydzień i wyglądają bosko ;) Racja, małe są śliczne :loveu: Illinois napisał(a):Cudne małe białe Misiaki, Frytella, a Twoje małe Misiaki jakie już duże, właściwie małe, ale ....no wiadomo o co chodzi ;) Cud, miód i orzeszki :* Zazdaszczam straszliwie :) Właściwie to one są małe pod kazdym względem... Ale nadrabiają wścieklymi charakterami :evil_lol: pies ciągle matke atakuje, ruda zaczyna mieć go serdecznie dosyć ... ;) Nie wiem po kim one takie wredne są... ;) Quote
Illinois Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Ty chyba żartujesz, że te małe lisiątka są wredne ;] Przecież na pierwszy rzut oka widać, że to niewiniątka ;) Całuski :* Quote
Frytela Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Illinois napisał(a):Ty chyba żartujesz, że te małe lisiątka są wredne ;] Przecież na pierwszy rzut oka widać, że to niewiniątka ;) Całuski :* Oj wredne wredne... Niewiniątka jak śpią chyba ;P Całe dłonie mam pogryzione, stopy. A jak między sobą się mordują, co chwila słysze przeraźliwe piski bo mordują się nawzajem :evil_lol: Quote
M&S Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Frytela ale mina:evil_lol: http://www.e-corgi.pl/miotm/t/23.jpg perfectly słodkie różowe noski:loveu: http://images35.fotosik.pl/181/5c37b0858724ba6dmed.jpg Urocze maleństwa:lol::lol: Quote
Frytela Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='M&S']Frytela ale mina:evil_lol: http://www.e-corgi.pl/miotm/t/23.jpg Wódeczka myśli co by tu zbroić :evil_lol: ;) Od rana coś broi, nadrabia za resztę ;) Quote
M&S Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Frytela napisał(a):Wódeczka myśli co by tu zbroić :evil_lol: ;) Od rana coś broi, nadrabia za resztę ;) Znaczy filozof rośnie;) Quote
perfectly Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Już nie takie różowe, wybarwiają się i teraz są łaciate:loveu: można się gapic godzinami, nawet jak śpią:lol:. Frytella twoje rozkoszniaki dzielą się na "sterczącouszkowe" i "kłapouszki"? czy tak na fotce tylko wyszło? cudne są! nie mogę się doczekac ,aż moje będą takie fajne rozrabiaki:evil_lol: Quote
M&S Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 perfectly napisał(a):Już nie takie różowe, wybarwiają się i teraz są łaciate:loveu: można się gapic godzinami, nawet jak śpią:lol:. Zazdraszczam!!!!! Quote
Frytela Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='M&S']Znaczy filozof rośnie;) Filozof -agresor ;) [quote name='perfectly']Już nie takie różowe, wybarwiają się i teraz są łaciate:loveu: można się gapic godzinami, nawet jak śpią:lol:. Frytela twoje rozkoszniaki dzielą się na "sterczącouszkowe" i "kłapouszki"? czy tak na fotce tylko wyszło? cudne są! nie mogę się doczekac ,aż moje będą takie fajne rozrabiaki:evil_lol: Uszy im stają, klapią, stają, klapią i tak w kółko :evil_lol: Pewnie za około tydzień wszystkie uszy staną, u pembroków nie ma problemów z uszami, u cardiganów niestety często - mój kokos był doskonałym przykładem, ucho jedno staneło porządnie i na zawsze jak skończył 9 miesięcy... Quote
Judit Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 nasze kreciki skończyły 3 tygodnie, są coraz fajniejsze i bardziej gadatliwe :evil_lol: Quote
panbazyl Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 sliczności!!!! Frytella - no jak to po kim one takie - po tatusiu! Miniaga co u Was? Jak tam sprawy? Quote
M&S Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Judit łał, super kreciki:):) http://img529.imageshack.us/img529/60/48326195.jpg jaka mina:loveu: http://img39.imageshack.us/img39/7381/47183160.jpg Urocze są:p Quote
Judit Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='M&S'] jaka mina:loveu: http://img39.imageshack.us/img39/7381/47183160.jpg no tak... to pan TAVAJ TOKAJ ;-) hihi charakterystyczny, najbardziej rozdarty facet ;-) Quote
Angelka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Aaaa! Jakie prześliczne słodziaki wszystkie bym wytuliła :placz: Ciekawe jak tam yorczka bo chyba nie długo będzie rodzić nie ? Quote
perfectly Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Judith Przecudne stworzenia! Wspaniale że udało się rozkręcic porodówkę! ;) Quote
Recommended Posts