Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pa-ttti, to cziłki prawda? ciekawi mnie jakie one są rozmiarowo jak się rodzą, do czego można je przyrównać? :) waga niestety mówi mi nie wiele, chociaż domyślam się, że są malusieńkie :lol:

Posted

tak, to chihuahua. 2 jaśniejsze to pieski, ciemna to suczka.
do czego je wielkościowo porównać...najłatwiej to chyba do myszy, takiej dorosłej oczywiście.
przy takich maluchach muszę czuwać non-stop, noc mam ledwo co przespaną.

Posted

pa-ttti napisał(a):
tak, to chihuahua. 2 jaśniejsze to pieski, ciemna to suczka.
do czego je wielkościowo porównać...najłatwiej to chyba do myszy, takiej dorosłej oczywiście.
przy takich maluchach muszę czuwać non-stop, noc mam ledwo co przespaną.

Najlepiej zrób fotkę w porównaniu do pudełka zapałek :D

Posted

hehe:) nie mam serca odrywać je od cyca i zabierać z kojca, ich mama za bardzo się tym denerwuje:)

jak podrosną, wtedy zrobię fotki w porównaniu do pudełka zapałek, pewnie będą niewiele większe(te zapałki:):):) A tak serio- to są chyba najmniejsze szczeniaczki jakie urodziły się w naszej hodowli, a mamy psiaki już od ponad 15lat...

Posted

Racja trzeba rozruszac wątek :)
moje klusie skończyły tydzień i wyglądają bosko ;)

Dziś w nocy jedno zasłużyło na miano jęczącej kluchy:)

Muszę też pochwalic mamusię, ostatnio troszkę ją obsmarowałam że nie dba o higienę swoich dzieci, a to na szczęście uległo zmianie i teraz doopki czyściutkie.

Posted

Cudne małe białe Misiaki, Frytella, a Twoje małe Misiaki jakie już duże, właściwie małe, ale ....no wiadomo o co chodzi ;) Cud, miód i orzeszki :*

Zazdaszczam straszliwie :)

Posted

perfectly napisał(a):
Racja trzeba rozruszac wątek :)
moje klusie skończyły tydzień i wyglądają bosko ;)

Racja, małe są śliczne :loveu:

Illinois napisał(a):
Cudne małe białe Misiaki, Frytella, a Twoje małe Misiaki jakie już duże, właściwie małe, ale ....no wiadomo o co chodzi ;) Cud, miód i orzeszki :*

Zazdaszczam straszliwie :)

Właściwie to one są małe pod kazdym względem...
Ale nadrabiają wścieklymi charakterami :evil_lol: pies ciągle matke atakuje, ruda zaczyna mieć go serdecznie dosyć ... ;)
Nie wiem po kim one takie wredne są... ;)

Posted

Illinois napisał(a):
Ty chyba żartujesz, że te małe lisiątka są wredne ;] Przecież na pierwszy rzut oka widać, że to niewiniątka ;)
Całuski :*

Oj wredne wredne...
Niewiniątka jak śpią chyba ;P
Całe dłonie mam pogryzione, stopy.
A jak między sobą się mordują, co chwila słysze przeraźliwe piski bo mordują się nawzajem :evil_lol:

Posted

Już nie takie różowe, wybarwiają się i teraz są łaciate:loveu: można się gapic godzinami, nawet jak śpią:lol:.

Frytella twoje rozkoszniaki dzielą się na "sterczącouszkowe" i "kłapouszki"? czy tak na fotce tylko wyszło? cudne są! nie mogę się doczekac ,aż moje będą takie fajne rozrabiaki:evil_lol:

Posted

perfectly napisał(a):
Już nie takie różowe, wybarwiają się i teraz są łaciate:loveu: można się gapic godzinami, nawet jak śpią:lol:.

Zazdraszczam!!!!!

Posted

[quote name='M&S']Znaczy filozof rośnie;)

Filozof -agresor ;)

[quote name='perfectly']Już nie takie różowe, wybarwiają się i teraz są łaciate:loveu: można się gapic godzinami, nawet jak śpią:lol:.

Frytela twoje rozkoszniaki dzielą się na "sterczącouszkowe" i "kłapouszki"? czy tak na fotce tylko wyszło? cudne są! nie mogę się doczekac ,aż moje będą takie fajne rozrabiaki:evil_lol:

Uszy im stają, klapią, stają, klapią i tak w kółko :evil_lol:
Pewnie za około tydzień wszystkie uszy staną, u pembroków nie ma problemów z uszami, u cardiganów niestety często - mój kokos był doskonałym przykładem, ucho jedno staneło porządnie i na zawsze jak skończył 9 miesięcy...