Frytela Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Moje paskudne paskudy wczoraj zaliczyły pierwszy krótki spacerek :) od lewej: wielka jęcząca klucha, Malutka, Piesio, Moja Laleczka i Wicherkowa ;) Quote
Darianna Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 wielka jęcząca klucha - mój faworyt, jeśli chodzi o imię :) wszystkie śliczne :) Quote
Frytela Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Darianna napisał(a):wielka jęcząca klucha - mój faworyt, jeśli chodzi o imię :) wszystkie śliczne :) Tak serio to ona nie ma imienia domowego, na każdego jakoś wołam tylko na nią nie mam pomysłu :evil_lol: a że dzisiaj od rana ciągle jęczy to tak jakoś mi się napisało :evil_lol: Quote
perfectly Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Jakie cuda! Patka pleaseeee jeszcze kilka fotek rudzielca!!! moja królewna już bardzoo ciężka, dziś 51 dzień ciąży,a maluchy urządzają w środku disco :) Quote
Frytela Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Dzisiaj probowałam (sama :P) ustawiać maluchy i im robić fotki, niestety ja na nadmiar pomocników nie narzekam i czesto sama musze wszystko robić, no i w sumie tylko piesek jako tako wyszedł ;) Quote
Patka Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='perfectly']Jakie cuda! Patka pleaseeee jeszcze kilka fotek rudzielca!!! moja królewna już bardzoo ciężka, dziś 51 dzień ciąży,a maluchy urządzają w środku disco :) a nie chcesz jednego lelka ;) Lelek o roboczym imieniu (Moja córka Pola kocha Cliforda - bajka) T-Bone :) i głupie uszka ;) Quote
Guciek Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Corgisie trawisie :razz: Uroczy ten maly rudy staffik :loveu: Moje brudasy dziś spożyły pierwszy posiłek, psia mama strajkuje z karmieniem :diabloti: Quote
Frytela Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 haha :D Twoje to dopiero brudasy :P ;) Piękne rudzielce ;) Quote
panbazyl Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 ale śliczności!!! Guciek - zdradź mi tajemnicę zawartosci słoiczka.... ;) Quote
Guciek Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Tajemniczy słoiczek, hehe :) On wcześniej stał po środku miski, żeby się całe nie pakowały do środka - tylko jak się kilka szkrabów zmierzyło ze słoiczkiem, to w sumie na jedno wychodziło z nim czy bez niego. więc wyjęłam, ten akurat został w środku ;-) Quote
perfectly Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 [quote name='Patka']a nie chcesz jednego lelka ;) Lelek o roboczym imieniu (Moja córka Pola kocha Cliforda - bajka) T-Bone :) i głupie uszka ;) Ja dojrzewam do rudego stafiora już od pewnego czasu:cool3: jakoś nie mogę się odważyc:roll: jest cudny! Quote
angineuuka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Wszystkie piękne ..:loveu: Więcej zdjęć :razz:;) Quote
Asiaczek Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Patka napisał(a): Asiaczku ja mam dość już małych kupoli ;) Po pewnym czasie, to każdy/a z nas ma dosyć kupali... perfectly napisał(a):Jakie cuda! Patka pleaseeee jeszcze kilka fotek rudzielca!!! moja królewna już bardzoo ciężka, dziś 51 dzień ciąży,a maluchy urządzają w środku disco :) Już niedługo:) Pzdr. Quote
dzasta Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 A to moje prawie dwu tygodniowe szkrabki :D Dzisiaj mają już 16 dni i otwarte oczęta i przydało by się nową sesję zrobić :lol: Quote
Frytela Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 A ja przedstawiam nasze 4 tygodniowe stworki :) Piesek: Suczka 1: Domowo nazywana Wódką :evil_lol: Quote
Frytela Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Suczka 4: wielka jęcząca klucha - zdrobniale Klusia ;) A tu cała ekipa: Quote
FredziaFredzia Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Super corgisie, jednak udało Ci się zrobić całą sesję? ;) dzasta - jak małe krówki wyglądają te łaciatki Twoje. ;) Guciek - mama strajkuje, bo małe już ją zaczynają mocniej dziabać za sutki, chciałabyś taką chmarę wykarmić? :D Quote
pa-ttti Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 zauważyłam że na dogomani nie ma ładu i składu. są tu wogóle jacyś moderatorzy od pilnowania porządku? dziewczyny, piękne macie psiaki, ale to jest temat "porodówka" a nie temat o podrośniętych szczeniętach, może warto by było taki założyć, a nie pisać wszędzie i o wszystkim. Quote
Guciek Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Pa-ttti, nie wiem jak inni, ale ja jestem zdania, że jeśli uczestniczyliśmy tu PRZED to i PO czasem można się pochwalić. Nawet ktoś pytał o to i dostał odpowiedź, że śmiało, niech pisze. Wykaz moderatorów masz na stronie głównej tego działu. Nic nie stoi na przeszkodzie, abyś napisała do nich PW.. Quote
pa-ttti Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 nie napisałam tego żeby komuś dogryźć, po prostu dogomania powinna mieć chyba bardziej zaangażowanych moderatorów, zapewne każdy z Was chciałby żeby był tu porządek. a nic nie stoi na przeszkodzie, żeby założyć osobny temat o szczeniętach. Ale cóż, nie moje zdanie jest tu decydujące, i jeśli Wam tak odpowiada jak jest, niech tak zatem będzie...;) Quote
Recommended Posts