Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Darianna napisał(a):
wielka jęcząca klucha - mój faworyt, jeśli chodzi o imię :)

wszystkie śliczne :)

Tak serio to ona nie ma imienia domowego, na każdego jakoś wołam tylko na nią nie mam pomysłu :evil_lol:
a że dzisiaj od rana ciągle jęczy to tak jakoś mi się napisało :evil_lol:

Posted

Dzisiaj probowałam (sama :P) ustawiać maluchy i im robić fotki, niestety ja na nadmiar pomocników nie narzekam i czesto sama musze wszystko robić,
no i w sumie tylko piesek jako tako wyszedł ;)

Posted

[quote name='perfectly']Jakie cuda! Patka pleaseeee jeszcze kilka fotek rudzielca!!! moja królewna już bardzoo ciężka, dziś 51 dzień ciąży,a maluchy urządzają w środku disco :)
a nie chcesz jednego lelka ;)
Lelek o roboczym imieniu (Moja córka Pola kocha Cliforda - bajka) T-Bone :) i głupie uszka ;)

Posted

Corgisie trawisie :razz:
Uroczy ten maly rudy staffik :loveu:

Moje brudasy dziś spożyły pierwszy posiłek, psia mama strajkuje z karmieniem :diabloti:

Posted

Tajemniczy słoiczek, hehe :) On wcześniej stał po środku miski, żeby się całe nie pakowały do środka - tylko jak się kilka szkrabów zmierzyło ze słoiczkiem, to w sumie na jedno wychodziło z nim czy bez niego. więc wyjęłam, ten akurat został w środku ;-)

Posted

[quote name='Patka']a nie chcesz jednego lelka ;)
Lelek o roboczym imieniu (Moja córka Pola kocha Cliforda - bajka) T-Bone :) i głupie uszka ;)

Ja dojrzewam do rudego stafiora już od pewnego czasu:cool3: jakoś nie mogę się odważyc:roll: jest cudny!

Posted

Patka napisał(a):

Asiaczku ja mam dość już małych kupoli ;)

Po pewnym czasie, to każdy/a z nas ma dosyć kupali...

perfectly napisał(a):
Jakie cuda! Patka pleaseeee jeszcze kilka fotek rudzielca!!! moja królewna już bardzoo ciężka, dziś 51 dzień ciąży,a maluchy urządzają w środku disco :)

Już niedługo:)

Pzdr.

Posted

Super corgisie, jednak udało Ci się zrobić całą sesję? ;)

dzasta - jak małe krówki wyglądają te łaciatki Twoje. ;)

Guciek - mama strajkuje, bo małe już ją zaczynają mocniej dziabać za sutki, chciałabyś taką chmarę wykarmić? :D

Posted

zauważyłam że na dogomani nie ma ładu i składu. są tu wogóle jacyś moderatorzy od pilnowania porządku? dziewczyny, piękne macie psiaki, ale to jest temat "porodówka" a nie temat o podrośniętych szczeniętach, może warto by było taki założyć, a nie pisać wszędzie i o wszystkim.

Posted

Pa-ttti, nie wiem jak inni, ale ja jestem zdania, że jeśli uczestniczyliśmy tu PRZED to i PO czasem można się pochwalić. Nawet ktoś pytał o to i dostał odpowiedź, że śmiało, niech pisze. Wykaz moderatorów masz na stronie głównej tego działu. Nic nie stoi na przeszkodzie, abyś napisała do nich PW..

Posted

nie napisałam tego żeby komuś dogryźć, po prostu dogomania powinna mieć chyba bardziej zaangażowanych moderatorów, zapewne każdy z Was chciałby żeby był tu porządek. a nic nie stoi na przeszkodzie, żeby założyć osobny temat o szczeniętach. Ale cóż, nie moje zdanie jest tu decydujące, i jeśli Wam tak odpowiada jak jest, niech tak zatem będzie...;)