Guciek Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Jakby moja księżniczka po nich sprzątała, to bym się nie pogniewała na nią ;-) Zastanawiam się tylko jak można takiego małego papisia bezpiecznie umyć (bez żadnej chemii), żeby nie był brudas - łapki im się posklejały i futerko przy brzusku (mają manię wdeptywania w koopsa rodzeństwa i ciumkania przyrodzenia braci..... ). Można im trzymać główkę w górze i zamoczyć łapki w ciepłej wodzie, a potem wycierać i trzymać przy termoforze? Fakt faktem, że w pokoju jak jest słońce, to mam nieraz i 30 stopni... ;-) Niestety wycieranie mokrym ręcznikiem mało skutkuje... Quote
sodalis Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 dzasta napisał(a):I najsłodsza ze słodkich nasz ulubiona :D VALA MAL DORAN - dziewczynka nr 2 Ona chyba ulubienicą jest całej naszej "J" trójki. :). Quote
sodalis Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Guciek napisał(a): Zastanawiam się tylko jak można takiego małego papisia bezpiecznie umyć (bez żadnej chemii), żeby nie był brudas - łapki im się posklejały i futerko przy brzusku (mają manię wdeptywania w koopsa rodzeństwa i ciumkania przyrodzenia braci..... ). Można im trzymać główkę w górze i zamoczyć łapki w ciepłej wodzie, a potem wycierać i trzymać przy termoforze? Fakt faktem, że w pokoju jak jest słońce, to mam nieraz i 30 stopni... ;-) Niestety wycieranie mokrym ręcznikiem mało skutkuje... Ja myłam chemią :) - manusanem dokładnie (to to czym chirurdzy ręce myją), potem płukałam ciepłą wodą, wycierałam ręcznikiem i już, jak jest ciepło to bez termoforu powinno być ok. Quote
Patka Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 manusan chyba będzie bezpieczny. Kurka 1000 stron i tyle cudnych malców na świecie :) a moje za 2 tygodnie ruszają w świat ... Quote
Matyk Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Judit gratulacje, widzę że grono ma;uchów się rozrasta i to w szybkim tępie heh Quote
sodalis Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Maluszki już nie takie maleńkie :) Sposób na upał: LADY Sodalis: Luna Sodalis: LALA Sodalis LOGAN Sodalis LARA pozować nie chciała :lol: Quote
miniaga Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Sodalis boskie foty!~!!!! A tu Cali przy posiłku:) Quote
Foxowa Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 miniaga cudowna :loveu: sodalis, maluchy już nie takie małe :) Quote
Ilka21 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 "Blablusie" super, one sa takie ciapki :) Miniaga no to do tej pory miała łapki białe a teraz.. hahhaha Moje szkaraby: Blask Księżyca przed wyjazdem do nowego domku...a jeszcze wredna babka dorwała.. Bajecznie Piękna Bardzo zmęczony jedzeniem Bardzo Elegancki w wydaniu mało eleganckim no i wydanie eleganckie Bajkowa Księżniczka Quote
Judit Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Ilka21 - super zdjęcia, śliczne dzieciaczki urosły :) a ja w końcu dostałam trochę zdjęć czarnych krecików, więc od razu się pochwalę :cool3: bar mleczny otwarty! ;) Quote
Frytela Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Judit - piękniusie :loveu: Nasze żarłoki przy pierwszym posiłku: Quote
pa-ttti Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 u nas dziś 41 dzień, a brzuchol mojej chihuahua ogromny. USG wykazało 3 maluchy. jakoś wcześnie tyć zaczęła, jej waga już ładnie skoczyła( z zawrotnej 1,6kg przytyła do 2,2kg) Quote
FredziaFredzia Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Grzyweczki super stoją, Bajecznie Piękna zachwyca. Gordonki... Dużo tych klusek! ;) Frytela - i jak, wszystkim pulpetom smakowało? ;) Quote
panbazyl Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 agnethka - ale one szybko rosną!!! A te pazurki - chyba suńkę mamuśke trochę drapią.... Quote
Asiaczek Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a): A. nie odmowi napewno :loveu: :evil_lol: tylko bede musiala wrocic z wakacji ;) To wracaj, ja poczekam:) Judit napisał(a):Najnowsze wieści !!! Mamy dziesiątkę!!! ;-) 8 chłopców i 2 dziewuszki ;-) wszystkie śliczne i zdrowe! niestety zdjęć brak, bo jestem poza domem. Ale jak tylko dostane zdjęcia to się pochwalę ;-) Gratulacje dla Was! pa-ttti napisał(a):u nas dziś 41 dzień, a brzuchol mojej chihuahua ogromny. USG wykazało 3 maluchy. jakoś wcześnie tyć zaczęła, jej waga już ładnie skoczyła( z zawrotnej 1,6kg przytyła do 2,2kg) Hohoho, to juz niedługo... Patka, dzasta, Agnethka, Frytela, sodalis, miniaga - trochę Wam zazdroszczę... Pzdr. Quote
Frytela Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 "Chodź no tu, zdradze Ci pewien sekret..." Brudaski po jedzeniu ;) Quote
Guciek Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Judit, piekne maluchy!!! Staffikowa mina bezcenna :-) Frytka, miło było sobie porozmawiać o tych brudaskach :evil_lol: Quote
Frytela Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Guciek napisał(a):Judit, piekne maluchy!!! Staffikowa mina bezcenna :-) Frytka, miło było sobie porozmawiać o tych brudaskach :evil_lol: Haha, taaa :evil_lol: Rozmowa całkiem nie planowana :P Quote
Patka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Frytela boskie foto! a ja mam Takie mój ulubieniec :) Asiaczku ja mam dość już małych kupoli ;) Quote
miniaga Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Agnethka BOSKA TA TWOJA ULUBIENICA!!!!! Cudownie rozkoszna! Moje panienki wczoraj skończyły 4 tygodnie a jutro kończą miesiąc. Jeśli pogoda dopisze zaliczą pierwszy krótki spacerek. Quote
Recommended Posts