Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hoho, jaka Panna Staffikowa już duża! :D U Was też już niedługo wysyp... :)

Agnethka, czy one Ci się nie rozłażą na 4 strony świata przy takich sesjach? ;) Dziś próbowałam z osobna obfocić moje pociechy i dostały taaakich dopalaczy, że zrezygnowałam i mam tyylko grupowe hehe.

W ogóle to aktualizacja - o 9:36 przy kontrolnej wizycie u weta czy wszystkie już się urodziły, podczas robienia USG wyskoczyła do nas ostatnia, 10, suczka, 330g :)

Posted

Guciek jeszcze raz gratulacje... heh no to teraz już "z górki" jeśli można tak właściwie powiedzieć o 10 szkrabach w domku hehe , najważniejsze że maluchy zdrowe tylko sie cieszyć :)

Posted

Guciek - gratulacje!!! ale fajna gromadka :lol::lol:

u nas porodówka powoli jest przygotowywana.... najprawdopodobniej w piątek jedziemy do lekarza zobaczyć jak maluchy się układają.

niestety ale chyba nie będzie mnie przy porodzie.... :-( tak wyszło że plener malarski zaczyna mi się 21, a 22-23 to termin porodu... ehhh... dodatkowo wracam dopiero 31... więc wiadomości o szczeniaczkach mogą przyjść z małym opóźnieniem..

Posted

Frytela napisał(a):
A teraz już 8 :loveu:
Czyli 4 + 4
GRATULUJE!!! ;)

edit:
9 ;)
5 s i 4 p ;)

Oooo to o jeden więcej niz u mojej znajomej jej tollerka ma 9 tkę, swoją drogą nie myślałąm,że tollerki takie liczne mioty mają.

Posted

to nie po chrześcijańsku pokazywac taką małą, rudą staffipięknośc!...kiedy ktoś inny jest chory na taką! :D....cholerka no, muszę byc silna, ale to takie trudne :):):)

Posted

A moje staffiątka rodzą się od 7.40 mamy już 5 dzieciaków :D
Wszystkie fantastycznie umaszczone dwie dziewczynki i chłopak :D
Czekamy na resztę :D

Posted

dzasta napisał(a):
A moje staffiątka rodzą się od 7.40 mamy już 5 dzieciaków :D
Wszystkie fantastycznie umaszczone dwie dziewczynki i chłopak :D
Czekamy na resztę :D

gratulacje!! maluchy są śliczne :D
trzymamy kciuki za resztę ;]

Posted

Bardzo dziękuję za gratulacje !!!

Mamy 6 :) cztery chłopy i dwie kobitki :)
Kolorki rozłożyły się po równo 3 płaszczyki i 3 białe z małymi czarnymi łatami :D

A to jeszcze dwie foteczki na szybko bo padam....