Patka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 frytela straszliwie mi przykro :( czy będziesz robiła sekcję? ta pomyślałam czy Twoja suczka miała szczepienie na herpes? Quote
betka-sp Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Patka napisał(a):frytela straszliwie mi przykro :( czy będziesz robiła sekcję? ta pomyślałam czy Twoja suczka miała szczepienie na herpes? ja tez o to spytam- szczepienie na herpes-wirusa ?? Quote
Asiaczek Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Frytela napisał(a):JEZUUUUUUUUUUU Czemu to jest takie okrutne... :-(:-(:-( PRZED kilkoma minutami byłam u dzieciaków, wszystkie jadły, troche posprzątałam i siadłam przy laptopie i zobaczylam ze jeden szczeniak lezy na srodku porodówki... Podeszlam, wziełam na rece... sztywna! Zimna... zaczełam reanimować, sztuczne oddychanie, masaż... nic...:-(:-(:-( Boję się wychodzić z pokoju, żeby nic się znowu nie stało... O, matki.... Chłopak jest już OK, to sunia odeszła... Patka napisał(a):frytela straszliwie mi przykro :( czy będziesz robiła sekcję? ta pomyślałam czy Twoja suczka miała szczepienie na herpes? Ja tez o tym pomyslałam.. Frytela - Chili miała robione badanie na herpesa? pzdr. Quote
FredziaFredzia Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Ajć, to została 7. I tak duża gromadka.. miniaga - A jak małe grzywki, bo śledzę śledzę i od pewnego czasu żadnych wieści? :cool3: Któryś zostaje w hodowli? Już jakieś rezerwacje? Chicago jest moją faworytką. :cool3: sodalis - wielkie kluski juz masz. :lol: Quote
dzasta Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Patrycja przeoczyłam gdzieś Twoje piękne zdjęcie wampirzycy z Mamą :D Słodkie :D http://img822.imageshack.us/img822/4411/girlwithmummy.jpg Sodalis chyba wpadnę zobaczyć małe szkraby mojej ulubienicy nim sama będę miała domowe przedszkole w domu hehehe Quote
Frytela Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Asiaczek napisał(a):O, matki.... Chłopak jest już OK, to sunia odeszła... Ja tez o tym pomyslałam.. Frytela - Chili miała robione badanie na herpesa? pzdr. Chłopak też juz za TM... Nie, nie miała robione.... Jeśli teraz będzie z górki to jutro napiszę.. dzisiaj nie mam już siły, nie spałam nic, ledwo funkcjonuje a muszę... Quote
Guciek Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Weszłam zobaczyć co nowego u corgisiów i takie smutne wiadomości:-( Trzymaj się Paulina, najważniejsze teraz są te maluchy, które pozostały, musi być dobrze!!! Quote
Gośka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Taki los hodowcy:( Mnie to na szczęście nie spotkało, ale patrząc ile stresu i nerwów kosztowała mnie sraczka u moich chłopaków trwająca 3 tygodnie, jedynie mogę sobie wyobrazić jaki to musi być szok stracić tyle szczeniąt praktycznie na raz:( Bardzo ci współczuję. Człowiek dba, karmi, podtyka co najlepsze, chucha i dmucha a potem... Quote
sodalis Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 dzasta napisał(a): [B]Sodalis chyba wpadnę zobaczyć małe szkraby mojej ulubienicy nim sama będę miała domowe przedszkole w domu hehehe Zapraszam, zapraszam :) I nie zapomnij, że ja jeszcze przed porodem powinnam Was odwiedzić. Quote
miniaga Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Takie smutne wieści... Hodowla czasem jest okrutna bardzo. Przykro mi Paulina... Quote
miniaga Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 FredziaFredzia napisał(a): miniaga - A jak małe grzywki, bo śledzę śledzę i od pewnego czasu żadnych wieści? :cool3: Któryś zostaje w hodowli? Już jakieś rezerwacje? Chicago jest moją faworytką. :cool3: sodalis - wielkie kluski juz masz. :lol: Jak któraś zostanie, to ja z domu wylecę...hahhaha. Jakieś plany mam, ale ja takie decyzje podejmuję nie wcześniej niż w 8 tygodniu. jak widać już jak się zapowiadają. Ludzie piszą, interesują się, ale formalnych rezerwacji też dokonuję póżniej - min 6 tydzień. Małe są super, bezproblemowe. Cayenne ma lekką przepuklinę pępkową. Zdarza mi się to pierwszy raz, wiec ciut się zmartwiłam. Po za tym małe jedzą za 10-ciu , Cali jest tak gruba że czasem wygląda jakby nóżek nie miała. Piłka po prostu. Parę foteczek z dziś: California: Chicago i Cayenne i Z Jagodzianką: Quote
Iza. Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Miniaga, one są cuuuuudowne :loveu::loveu: California ah ah :loveu: A Jaga jaka zadowolona :loveu: I wygląda jak pies a nie tak jak ja widziałam ostatnio hahah:evil_lol: Quote
Patka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Frytela cały czas myślę o Was ciepło ... Miniga brak słów cudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a to moje piszczki Quote
Asiaczek Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Frytela napisał(a):Chłopak też juz za TM... Nie, nie miała robione.... Jeśli teraz będzie z górki to jutro napiszę.. dzisiaj nie mam już siły, nie spałam nic, ledwo funkcjonuje a muszę... Co za czort...? 5 szczeniąt juz za TM... A może jakiś zarazek jest w domu...? pzdr. Quote
Matyk Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Frytela Tym bardziej współczuje Ci, domyślam się że ciężko to przeżywasz, sam w takiej sytuacji nie wiem czy bym sobie poradził...:(:(:( Miniaga szczeniaczki piękne, moją ulubienicą od urodzenia jest Boska California heh Quote
betka-sp Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Frytela co u was??? sytuacja opanowana??....daj znac jak malce i mamusia sie czują Quote
Hawanka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 betka-sp napisał(a):Frytela co u was??? sytuacja opanowana??....daj znac jak malce i mamusia sie czujądaj znac .... Sama jestem ciekawa ;) Frytala daj znac ... Quote
Monika Volturi Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Widzę, że smutki pojawiły się w tym temacie :-( Ja strasznie przeżyłam śmierć jednego malucha w siódmym dniu jej życia i nie wyobrażam sobie zwielokrotnienia tego uczucia :shake:. Frytala - trzymaj się !! Żeby trochę Wam poprawić humory to wstawię fotkę moich małolatów, które kończą w czwartek 4 tygodnie :multi:. Sama nie wiem jak udało mi się je tak ustawić, normalnie jedzą jak diabły tasmańskie :evil_lol: Quote
Mudik Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Kapitalna fotka czy 5 od lewej jest będzie błękitny?? Quote
Recommended Posts