Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale zjadła... to dobrze. Chociaz o niczym nie przesądza,prawda?
Moja suka sznaucerka zjadła sniadanie, obiad i godzinę po obiedzie zaczęła rodzić. NO, ale ona była straszliwym łakomczuchem:)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ale zjadła... to dobrze. Chociaz o niczym nie przesądza,prawda?
Moja suka sznaucerka zjadła sniadanie, obiad i godzinę po obiedzie zaczęła rodzić. NO, ale ona była straszliwym łakomczuchem:)

pzdr.[/QUOTE]

Moja Yorka jadła tuż przed odejściem wód praktycznie przerwała posiłek na chwilę wodę odeszły i powróciła do jedzenia :D

U nas dzisiaj 39 dzień mniej więcej bo krycia były dwa z odstępem jednego dnia :D

Miniaga i Agnethka trzymam kciuki za Was!!! I jestem z Wami myślami bo to czekanie chyba najgorsze :roll:

Judit to podobnie nasze dziewczynki się sypią nasza koło 20 lipca :D

Posted

U nas z jedzeniem było tak - przyjechałam do domu, przygotowałam Gracji kolację, którą zjadła z chęcią ogromną, po czym poszła do kojca i zaczęła kopać i dyszeć, ale bardziej intensywnie niż przedtem, a chwilę później już leżała z bólami ;)

Posted

[quote name='dzasta']
Judit to podobnie nasze dziewczynki się sypią nasza koło 20 lipca :D[/QUOTE]

oo to może będzie wspólne rodzenie na dogomanii :lol::lol:

Posted

[quote name='agnethka']jeszcze spacerujemy ;)

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs153.snc4/36996_134550499896480_100000245923721_285591_6813425_n.jpg

ło rany :multi::multi::multi: no faktycznie matka-polka :crazyeye:....trzymam kciuki za sprawne rozwiązanie :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='*kleo*']http://i50.tinypic.com/9tnzpk.jpg Monika, są cudne :loveu:
Aż ciężko uwierzyć, że z takiego maleństwa za jakiś czas wyrośnie kawał psa :evil_lol: dokładnie ...
Moje prosiaczki też mają oczka szczekają i warczą ;)

i Panienka tak sobie sypia

Agnetka trzymam kciuki wielkie !!
Nowo zakijankowanym gratuluje !!

Posted

Patka - wielkie gratulacje - maluchy są przesłodkie Moje piranie skończyły juz 5 tygodni - w poniedziałek wyjeżdżają z nami na wakacje