Gonitwa Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Polecam zobaczyć nowo upieczonym babciom i wszystkim zainteresowanym, którzy jeszcze tego nie widzieli ;) http://en.sevenload.com/videos/CdCRqEH-W-lonie-matki-Psy Quote
Frytela Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 wczoraj byliśmy na USG. widać było co najmniej 6... ;) ;) Zobaczymy jak to będzie... hehe. Quote
panbazyl Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Gonitwa napisał(a):A ja mam pytanie lekko z innej beczki. Sąsiadów suczka jest dziś w 58 dniu ciąży. Przy dotykaniu brzucha płody są ledwo czuć jakiekolwiek ruchy, suczka jest mocno gruba. U nas jest dziś min 30 st na dworze, sąsiedzi mają strasznie słoneczne mieszkanie i przez większą część dnia mają słońce bezpośrednio w okna. Suczce jest strasznie gorąco i niewygodnie- jak można jej trochę ulżyć tak żeby nie zaszkodzić jej ani małym? znajoma swoją labkę ochładzała takim biurowym wentylatorem. Pomogło. Też przed szczenieniem upały im wyskoczyły. Patka napisał(a):Oj Rudej ruchów płodów wogóle nie było czuć ... A swoja drogą powitajcie w gronie 3 robaczki :) Niestety o 8:00 Rudexia miala cesarkę pierwsza sunia :( z wielka głową zaklinowała się koszmarnie ... Mamy 2 chłopców i jedną pannę oto fotka małej z mamą wymęczoną koszmarnie to gratulacje! Najważniejsze że szczęśliwie i w porę!!!! Frytela napisał(a):wczoraj byliśmy na USG. widać było co najmniej 6... ;) ;) Zobaczymy jak to będzie... hehe. też jesteśmy ciekawi! Quote
M&S Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Patka napisał(a):Oj Rudej ruchów płodów wogóle nie było czuć ... A swoja drogą powitajcie w gronie 3 robaczki :) GRATULACJE!!!!!!!! śliczne maluszki:loveu: Głaski dla dzielnej mamuśki :lol: Quote
miniaga Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Patka Witamy na świecie twoje maluszki. Umaszczenie cudowne. Niech zdrowo rosną!!!! I prosimy dużo dużo zdjęć! Quote
Monika Volturi Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 u nas też dziś pojawiły się maluchy na świecie i też przez cesarkę ! Mamy 9 maluchów - 5 chłopców i 4 dziewczynki , jeden tygrysek i reszta czarnulki. Jestem nieprzytomna więc wybaczcie,że szczegóły podam potem. Quote
Guciek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Przenosimy sie z "Progesteronu" na "porodówkę" ;) Wtorkowe USG potwierdziło wyczekaną ciążę Chilli :) Krycie 12 i 13 maja, więc jeszcze trochę czasu przed nami ;) Quote
Patka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Monika urodziły się w ten sam dzień !! Skąd cesarka?? też Wam się zaklinował maluch? Ruda pięknie parła wogóle przebieg super pordu tylko ten nieszczęśnik :( Jezu 9 ja ledwo się z 3 obrabiam ;) a jak mama po cesarce w szoku czy sobie radzi - Rudzia ciut zszokowana ale uczy się najważniejsze ze chętnie karmic zaczęła ... Guciek wielkie, ale to wielkie graty!! padam z nóg a długa noc przed nami ... Quote
Monika Volturi Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Mam właśnie przerwę w kierowaniu kolejką do mlekopoju :lol: Urodziło się 10, ale pierwsza sunia zablokowała kolejkę i niestety urodziła się już martwa:-(. Ale reszta żywotna nad podziw:multi:. Gina grzecznie je karmi, tylko wylizywać jeszcze nie ma siły więc jak zwykle ja jestem od brudnej roboty :diabloti: . Maluchy urodziły się przed 14-tą, ale dopiero koło 20.30 była w domu. No i ona śpi a ja jej dzieci wychowuje:evil_lol: Quote
Patka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 To masz super Rudexiannie śpi cały czas sapie :( coraz ładniej je karmi ale pupek nie chce wylizywać estetka ;) Quote
*kleo* Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Patka, Monika - gratuluję maluchów :p i trzymam kciuki, żeby teraz było już tylko lepiej, no i żeby upał nie dawał się zbytnio we znaki mamusiom i maleństwom. Quote
*kleo* Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 http://i47.tinypic.com/xni83s.jpg piękny hipcio :loveu: a Gina wygląda na całkiem zadowoloną :p A tak z ciekawości - ile ważą takie małe corsiaczki po urodzeniu? Quote
furciaczek Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Monika Volturi napisał(a):u nas też dziś pojawiły się maluchy na świecie i też przez cesarkę ! Mamy 9 maluchów - 5 chłopców i 4 dziewczynki , jeden tygrysek i reszta czarnulki. Jestem nieprzytomna więc wybaczcie,że szczegóły podam potem. Jeszcze raz gratuluje!!! Duzo zdrowka dla mamuski i kluseczek!!! Quote
M&S Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='Monika Volturi']u nas też dziś pojawiły się maluchy na świecie i też przez cesarkę ! Mamy 9 maluchów - 5 chłopców i 4 dziewczynki , jeden tygrysek i reszta czarnulki. Jestem nieprzytomna więc wybaczcie,że szczegóły podam potem. Gratulacje!!!!! Głaski dla mamuśki i maluszków:lol::lol: Quote
Patka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 spora różnica moje słonie też były wielkie 350 - 370 gr kolosy ale mogły sobie pozwolić bo było ich mniej w brzuszku :) Monika cudne fotki!! Quote
miniaga Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Monika piękne kluseczki. Fotka Giny z córcią fantastyczna! Quote
panbazyl Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 gratulacje!!!! a mojej Piranii nadal zdarza się myć "podwozie" u synalków..... Choć chłopaki mają już po 4 miesiące. Quote
*kleo* Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Monika Volturi napisał(a):między 500-650 :-) Patka napisał(a):spora różnica moje słonie też były wielkie 350 - 370 gr kolosy ale mogły sobie pozwolić bo było ich mniej w brzuszku :) Monika cudne fotki!! Moi chłopcy też byli solidni - 150 i 160 g :evil_lol: Quote
Patka Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='*kleo*']Moi chłopcy też byli solidni - 150 i 160 g :evil_lol: no na yoreczki to klopsy. Dla wszystkich porodówkowiczów :) jemy niemal non stop i tak się potem wygląda ... dumna Rudexia dwa Rudaski dziewczynka i chłopiec i jedno z moich ulubionych - kochamy sie nawet przy jedzeniu i po Quote
Recommended Posts