Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='cotons rule!']Asiaczku dziekuję Ci za dotychczasową pomoc, maluszki rodziły sie w 59 dobie od pierwszego krycia i nie da się ukryć, że spowodowało to lekką panikę, ale dobrze, że zawsze można liczyć na wsparcie przyjaciół.
A fotkę wklejam już, bo duma mnie rozpiera

Białości - Różowości i te karbowanki na grzbiecikach... Maleństwa.... Chciałoby się na nie chuchać, całować i przytulać...
:loveu::loveu::loveu::loveu:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Boksiedwa - jutro wieczorem wracam z Krakowa i liczę na dobre informacje od Ciebie!:lol:
Pzdr.

IraKa; napisał(a):
A co dzieci jeszcze nie ma?

ano nie ma :mad: nie spieszą się na ten paskudny świat :cool3:
i chyba dziś wieczorem też jeszcze nie będzie, suka żre jak pułk wojska i ani mysli rodzić a temperatura od wczoraj 37* :shake:
Ale może to i dobrze bo p. prof. gdzieś wyjechał i nie mamt weta :(

Posted

Piękne Cotoniki ,serdecznie Gratulujemy Gabi!!:loveu: Nasze hawanczyki tez rodziły sie w 59 dniu ,mają już 4 tygodnie i rozrabiają strasznie,i faktycznie telewizora nie chce się oglądać tylko te maluszki.Życzymy aby Cotoniki zdrowo rosły ......no i apetytu dla mamusi:razz: :razz:

Posted

A ja musze się pochwalic naszymi osiagnięciami hodowlanymi:

MIOT A Morning Smile
wraz z matką - jako pierwszy w Polsce miot dalmatyńczyków został poddany testom słuchu.Wszystkie maluchy i Bafi idealnie słyszą BAER +/+. HURRA!!!!!

Mieliśmy wczoraj wesoły aotobus z jednego krańca Polski na drugi - do Wrocławia, bo tylko dr Niedzielski wykonuje testy słuchu .Maluchy jechały pierwszy raz samochodem,byłam pełna obaw o tę podróż,ale bardzo pozytywnie nas zaskoczyły- spały i nie wymiotowały, byly tylko strasznie ciekawe świata za szybą.

Posted

[quote name='Kika']A ja musze się pochwalic naszymi osiagnięciami hodowlanymi:

MIOT A Morning Smile
wraz z matką - jako pierwszy w Polsce miot dalmatyńczyków został poddany testom słuchu.Wszystkie maluchy i Bafi idealnie słyszą BAER +/+. HURRA!!!!!

Mieliśmy wczoraj wesoły aotobus z jednego krańca Polski na drugi - do Wrocławia, bo tylko dr Niedzielski wykonuje testy słuchu .Maluchy jechały pierwszy raz samochodem,byłam pełna obaw o tę podróż,ale bardzo pozytywnie nas zaskoczyły- spały i nie wymiotowały, byly tylko strasznie ciekawe świata za szybą.
Kochana, masz się czym chwalić!!! A zachowanie maluszków pewnie jeszcze nie raz Was zaskoczy... oby tylko pozytywnie.
Pzdr.

[quote name='boksiedwa']ano nie ma nie spieszą się na ten paskudny świat :cool3:
i chyba dziś wieczorem też jeszcze nie będzie, suka żre jak pułk wojska i an:mad:i mysli rodzić a temperatura od wczoraj 37* :shake:
Ale może to i dobrze bo p. prof. gdzieś wyjechał i nie mamt weta :(
Ooooooo, a ja tu zaglądam pełna ciekawości... No nic, tym razem nie potrafiłam zdalnie nakłonić Mamuśkę do porodu. Ale nic to. Nadal mocno zaciskamy paluszki za maluszki...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:(gdziekolwiek by one nie były)...
Pzdr.

Posted

[quote name='Jośka']Boksiedwa
masz już maluszki :loveu: , czekamy na wieści :mad:
jeszcze czekamy :mad: może małpa chce dotrzymac terminu ustalonego przez profesora i urodzi dopiero jutro :cool3:

Posted

boksiedwa napisał(a):
a moje nie spieszą się na świat :mad:

Weisz co? To już się robi nudne. Pogoń swoją sukę i już, przegoń ją po schodach lub idź na kilometrowy spacer. Co najmniej kilometrowy...:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Weisz co? To już się robi nudne. Pogoń swoją sukę i już, przegoń ją po schodach lub idź na kilometrowy spacer. Co najmniej kilometrowy...:lol:
Pzdr.

mnie też już znudziło bo ile można czekać? :mad: Luśkowa hodowczyni mówi, że jej mama i babcia zawsze rodziły 62/63 dnia to może i moja tak "w genach" dostała?

Posted

boksiedwa, to który wy dzień dzisiaj macie? Lepiej niech spokojnie donosi. Moja wetka mówi, że niby nic, ale jest olbrzymia różnica między szczeniakami donoszonymi i przedwcześnie urodzonymi.

Posted

Cavisia napisał(a):
boksiedwa, to który wy dzień dzisiaj macie?

62 od drugiego krycia, kryłam z jedno dniowym odstępem :roll:
temperatura dziś wzrosła do 37.5*, już sama nie wiem co o tym myśleć?