AnkaW Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Gośka napisał(a):No nareszcie się doczekałam. Poród zaczął się o 1 w nocy, przebiegł bezproblemowo. I tak mamy dwóch chłopaczków i moje totalne ZASKOCZENIE!!!! Jeden jest brązowy!!! Waży 200g, dziadek maluchów to brązowy toy Charades Love American Style Int Ch, EuJW-05, r.EuW-06, ChJRus, ChClub, ChRus, RKF, Lt, Est, Lv, Balt, Lux, Baltic Winner-05, BIS winner, 7 È CACIB,Optigen A BIG and BIS Winner Drugi chłopak czarny - waży 140g i tu też zaskoczenie bo maleńki, inbredowałam na Toyway ALAN LADD Int Ch, Ch Ua, Rus, Bu, Ge, By, czarną małą miniaturkę, i ciekawa jestem czy wyjdzie mi drugi Alan Ladd Zdjęcia porobiłam, jak obrobię to wstawię. Gratuluję maluszków - piękne :loveu::loveu: - tylko gdzie ten trzeci? :hmmmm: noo chyba, że nagrodą za brak trzeciego jest brązik :shiny: Quote
Ilka21 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Gratulacje. AnkaW ja zrozumiałam ze są 2 tylko jeden z nich jest brązik Quote
Gośka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Ilka myślę że AnkaW wie że są dwa, tylko ona życzyła mi 3 ;) A w nocy jak siedziałam to wydawało mi się że coś jeszcze będzie, ale to tylko macica się obkurczała. Quote
mare Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Nareszcie!!!! Gośka - WIELKIE GRATULACJE :)))) Śliczne maluchy, brązik cudo:loveu: A i czarny niczego sobie:loveu: I masz swoich ulubionych chłopców :) Ekstra! Niech zdrowo i pięknie rosną:) Quote
Gośka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 No właśnie - wszytsko przez to że ja kocham chłopców to się porodzili, mimo że to na dziewczynki czekali chętni... Quote
panbazyl Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 ja też wolę chlopaków! Choć pierwsze z hodowli nowe domy znalazly dziewczyny. Jakoś łatwiej mi nad samcami panować. :) Quote
Asiaczek Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 vpassione napisał(a):Jak już tyle belgowej braci się tu zeszło to i ja się wtrącę ;) Nie rozumiem co za problem w rozróżnieniu czy to gronek, czy terwik - to czarne, a to rude/szare. Jak rodzi się rudzielec lub szarak po gronkach jest uznawany jako terwik. Tak samo w przypadku gronków po terwikach. Trzymamy kciuki za pudelsy co to nie chcą wynurzyć się na świat ;) Powiem szczerze, że ja raczej rude widziałam. Czasami mniej czasami więcej rude, ale rude. Szarych to nie. I stąd moje zaciekawienie. Ilka21 napisał(a):Dziś na świat przyszedł mój miocik grzywaczowy. Molly urodziła 8 szczeniąt w 2 godzinki ;) Zdjęć nei mam siły wklejać już bo jeszcze nie spałam więc daje linka do albumu z fotkami http://picasaweb.google.pl/innowacjakennel/Miot2010# Jaaaaaaa, 8 cudeniek i to juz z imionami w zestawie:) Gratuluję:) Gośka napisał(a):No nareszcie się doczekałam. Poród zaczął się o 1 w nocy, przebiegł bezproblemowo. I tak mamy dwóch chłopaczków i moje totalne ZASKOCZENIE!!!! Jeden jest brązowy!!! Waży 200g, dziadek maluchów to brązowy toy Charades Love American Style Int Ch, EuJW-05, r.EuW-06, ChJRus, ChClub, ChRus, RKF, Lt, Est, Lv, Balt, Lux, Baltic Winner-05, BIS winner, 7 È CACIB,Optigen A BIG and BIS Winner Drugi chłopak czarny - waży 140g i tu też zaskoczenie bo maleńki, inbredowałam na Toyway ALAN LADD Int Ch, Ch Ua, Rus, Bu, Ge, By, czarną małą miniaturkę, i ciekawa jestem czy wyjdzie mi drugi Alan Ladd Zdjęcia porobiłam, jak obrobię to wstawię. Dwa braciszki, zyczę, aby wdały się w dziadków:) Pzdr. Quote
PANGEA Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Darianna napisał(a):Dziadek bajera, a brązowy maluch niesamowity! Jeszcze brązowego pudelka nie widziałam... ostatnio tatuowalam brazowe i morelowe pudle krolewskie. Super byly Quote
Ilka21 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Gośka napisał(a):Ilka myślę że AnkaW wie że są dwa, tylko ona życzyła mi 3 ;) A w nocy jak siedziałam to wydawało mi się że coś jeszcze będzie, ale to tylko macica się obkurczała. a to widzisz ja nie załapałam hahahah Quote
Foxowa Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Ilka gratulujemy tak licznego miociku! Molly świetnie sobie poradziła :) Quote
rodzice Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Dziadziuś bomba ! Maluszki tez śliczne , ale myslalam że pudelki maja liczniejsze mioty . Dostałam filmik z Rosji - moja maleńka Nikhita - szaleje http://www.youtube.com/watch?v=U-Qv94ajuQw Quote
rodzice Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Nikhita ma dopiero 9 tygodni - co bedzie dalej ? Wyscigi hartów ? Quote
Armia Drakona Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='rodzice']Dziadziuś bomba ! Maluszki tez śliczne , ale myslalam że pudelki maja liczniejsze mioty . Dostałam filmik z Rosji - moja maleńka Nikhita - szaleje http://www.youtube.com/watch?v=U-Qv94ajuQw jak królik :-) Quote
dzasta Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Gratuluję wszystkim świeżo upieczonym Mamom i tym oczekującym życzę wytrwałości :D Nasz maluszek skończył 6 tygodni i było pierwsze kuj kuj które dość dzielnie zniósł :D Sysanie Mamuni to już takie ostatki :D Bo już na poważnie uczymy się pozować tylko łapki się czasem rozjeżdżają :D I jeszcze w nowej fryzurze hehe Quote
Kisses Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 dzasta, jakie to małe miziu miziu kochanee :loveu: Tylko przytulać :) Super maluszek, uwielbiam kluskowate Yorki :D Quote
Mawe Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Świetny maluszek. Zostawiasz go czy będziesz szukała mu domku? Quote
Asiaczek Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Rodzice - tam widzę,że oba psiakimiały silniczki w doopalonkach:) dzasta - Robercik rośnie,oj, rosnie... Pzdr. Quote
dzasta Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Kisses dziękujemy!!! Mawe dziękujemy! Malutek ma już swój kochający super domek!!! Asiaczku Robercik ma już imię i nazywa się Monaco :D Quote
Kisses Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Monaco, łaaaał :loveu: Gdzie konkretniej zamieszka? Quote
Asiaczek Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 dzasta;14680974 [B napisał(a):Asiaczku Robercik ma już imię i nazywa się Monaco :D Jesoooooo, Monaco:) _zdr. Quote
Recommended Posts