Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gośka napisał(a):
No nareszcie się doczekałam. Poród zaczął się o 1 w nocy, przebiegł bezproblemowo.
I tak mamy dwóch chłopaczków i moje totalne ZASKOCZENIE!!!! Jeden jest brązowy!!! Waży 200g, dziadek maluchów to brązowy toy
Charades Love American Style
Int Ch, EuJW-05, r.EuW-06, ChJRus, ChClub, ChRus, RKF, Lt, Est, Lv, Balt, Lux, Baltic Winner-05, BIS winner, 7 È CACIB,Optigen A
BIG and BIS Winner

Drugi chłopak czarny - waży 140g i tu też zaskoczenie bo maleńki, inbredowałam na Toyway ALAN LADD Int Ch, Ch Ua, Rus, Bu, Ge, By, czarną małą miniaturkę, i ciekawa jestem czy wyjdzie mi drugi Alan Ladd

Zdjęcia porobiłam, jak obrobię to wstawię.

Gratuluję maluszków - piękne :loveu::loveu: - tylko gdzie ten trzeci? :hmmmm: noo chyba, że nagrodą za brak trzeciego jest brązik :shiny:

Posted

Ilka myślę że AnkaW wie że są dwa, tylko ona życzyła mi 3 ;) A w nocy jak siedziałam to wydawało mi się że coś jeszcze będzie, ale to tylko macica się obkurczała.

Posted

Nareszcie!!!! Gośka - WIELKIE GRATULACJE :)))) Śliczne maluchy, brązik cudo:loveu: A i czarny niczego sobie:loveu: I masz swoich ulubionych chłopców :) Ekstra! Niech zdrowo i pięknie rosną:)

Posted

vpassione napisał(a):
Jak już tyle belgowej braci się tu zeszło to i ja się wtrącę ;)
Nie rozumiem co za problem w rozróżnieniu czy to gronek, czy terwik - to czarne, a to rude/szare. Jak rodzi się rudzielec lub szarak po gronkach jest uznawany jako terwik. Tak samo w przypadku gronków po terwikach.
Trzymamy kciuki za pudelsy co to nie chcą wynurzyć się na świat ;)

Powiem szczerze, że ja raczej rude widziałam. Czasami mniej czasami więcej rude, ale rude. Szarych to nie. I stąd moje zaciekawienie.

Ilka21 napisał(a):
Dziś na świat przyszedł mój miocik grzywaczowy. Molly urodziła 8 szczeniąt w 2 godzinki ;) Zdjęć nei mam siły wklejać już bo jeszcze nie spałam więc daje linka do albumu z fotkami http://picasaweb.google.pl/innowacjakennel/Miot2010#

Jaaaaaaa, 8 cudeniek i to juz z imionami w zestawie:)
Gratuluję:)

Gośka napisał(a):
No nareszcie się doczekałam. Poród zaczął się o 1 w nocy, przebiegł bezproblemowo.
I tak mamy dwóch chłopaczków i moje totalne ZASKOCZENIE!!!! Jeden jest brązowy!!! Waży 200g, dziadek maluchów to brązowy toy
Charades Love American Style
Int Ch, EuJW-05, r.EuW-06, ChJRus, ChClub, ChRus, RKF, Lt, Est, Lv, Balt, Lux, Baltic Winner-05, BIS winner, 7 È CACIB,Optigen A
BIG and BIS Winner
Drugi chłopak czarny - waży 140g i tu też zaskoczenie bo maleńki, inbredowałam na Toyway ALAN LADD Int Ch, Ch Ua, Rus, Bu, Ge, By, czarną małą miniaturkę, i ciekawa jestem czy wyjdzie mi drugi Alan Ladd
Zdjęcia porobiłam, jak obrobię to wstawię.

Dwa braciszki, zyczę, aby wdały się w dziadków:)

Pzdr.

Posted

Darianna napisał(a):
Dziadek bajera, a brązowy maluch niesamowity! Jeszcze brązowego pudelka nie widziałam...

ostatnio tatuowalam brazowe i morelowe pudle krolewskie. Super byly

Posted

Gośka napisał(a):
Ilka myślę że AnkaW wie że są dwa, tylko ona życzyła mi 3 ;) A w nocy jak siedziałam to wydawało mi się że coś jeszcze będzie, ale to tylko macica się obkurczała.

a to widzisz ja nie załapałam hahahah

Posted

Gratuluję wszystkim świeżo upieczonym Mamom i tym oczekującym życzę wytrwałości :D

Nasz maluszek skończył 6 tygodni i było pierwsze kuj kuj które dość dzielnie zniósł :D
Sysanie Mamuni to już takie ostatki :D

Bo już na poważnie uczymy się pozować tylko łapki się czasem rozjeżdżają :D

I jeszcze w nowej fryzurze hehe