Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja robiłam RTG . Zrobiłam trochę za wcześnie ale to z lenistwa :eviltong: U mnie weci zawsze robią przed porodem. Średnio wyszło bo były 4 a RTG pokazał 3 :roll:

Posted

Gośka, spokojnie, wszystko będzie dobrze!:) Ty przynajmniej masz czarną na oku cały czas, a ja muszę czekać na relacje - wprawdzie są błyskawiczne, ale i tak chodzę po ścianach ;-))))))))))))))

Posted

porodówka postawiona i Molly odrazu weszła poleżeć i poprawić po mnie ;) RTG zrobiłam, ale zobaczymy po urodzeniu czy prawda wyszła i dopiero powiem.

Posted

Dzięki!!!!! Teraz trzymam kciuki za czarne pudelki :))))) A potem stąd uciekam...do następnego razu ;-))))

Przyszły na świat 4 suczki i 2 pieski, w tym jedna sunia i jeden piesek są rude :D Miocik jest po przeglądzie weterynaryjnym, wszystko jest ok, a mamusia wspaniale sobie radzi w swojej nowej roli :) Na szczęście obyło się bez komplikacji, maluchy mają wyrównaną wagę 400-450g, ostatnia sunia jest najmniejsza, ale wszystko jak najbardziej w normie :) Jestem szczęśliwa - teraz pozostało wybieranie i odbieranie naszej dziewczynki :))))))))

Posted

mosca napisał(a):
Przyszły na świat 4 suczki i 2 pieski, w tym jedna sunia i jeden piesek są rude :D

Jak to rude? A to nie gronki miały być? :hmmmm:

Posted

evl napisał(a):
Ahaaaaa :razz: Myślałam, że coś ze mną nie tak, bo zawsze uważałam, że gronki to czarne diabły i już :evil_lol:

myslalm identycznie!
czlowiek uczy sie cale zycie :)

chetnie zobacze rude gronki