Asiaczek Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Oj, brzucholek niezbyt duzy. Było USG? pzdr. Quote
mare Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Asiaczek napisał(a):Oj, brzucholek niezbyt duzy. Było USG? pzdr. Na stronce www, w galerii, widać, że normalnie ma duuuuuuuuużo większe wcięcie w talii :-))))) Gośka - mama mojego szczeniaka też 10 maja powinna rodzić. Więc trzymam kciuki za wszyyyyystkie czarnuszki :-))))) Quote
Gośka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 No właśnie OJ :lol: Było USG. Szykuje się rodzyneczek lub rodzyneczka :p Taki brzuch w poprzedniej ciąży miała mniej więcej w połowie. A normalnie moja sucz faktycznie ma nieco większe wcięcie. o z grudnia fota Quote
sachma Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 kciukamy za rodzinka! :) a raczej za rodzynkę, bo przypuszczam że suczka będzie bardziej cieszyć ;) Quote
Gośka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 A to zależy kogo, ja tam chłopaków wolę:eviltong: wszytsko jedno byleby bez komplikacji, szybko i zdrowo Quote
Asiaczek Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 No to trzymamy kciukasy za ... szczęśliwy poród:) Pzdr. Quote
Dagra Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Gośka napisał(a):No właśnie OJ :lol: Było USG. Szykuje się rodzyneczek lub rodzyneczka :p Taki brzuch w poprzedniej ciąży miała mniej więcej w połowie. A normalnie moja sucz faktycznie ma nieco większe wcięcie. o z grudnia fota Śliczna pudlica:loveu: Miot na jaką literkę ? ;) Quote
Mudik Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Śliczna pudlica, a jakie zacięcie na twarzy handlerki :-D Quote
Gośka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Dagra dzięki :p To moja córcia na zdjęciu ma niecałe 3 lata. Na jaką literkę jeszcze nie wiem. Na razie czekam co się urodzi, i taką mam ciiiiichutką nadzieję że może jednak gdzieś tam w głębinach brzuszka schowało się jeszcze choć jedno;) Asiaczku trzymajcie trzymajcie. Poprzednio były 3 i Mafina uwinęła się bezproblemowo w niecałe półtorej godziny. Mam nadzieję że i tym razem wszystko pójdzie jak po maśle. Mudik młoda handlerka ma zacięcie jak nie wiem:cool3: Nie wiem czy pamiętasz moich chłopców, starszy Marek trochę tam próbował ale w sumie "nie czuł" tego. Ala tfu tfu póki co od początku bardzo mocno uczestniczy we wszytskim co dotyczy psów- kąpiele, strzyżenie, nie tylko moich ale i klientów. Najśmieszniejsze że ona częściej zapamiętuje imiona klientów niż ja :-o Poprzednio cały poród przesiedziała z suką w kojcu i jak się pierwsze urodziło i było już wymyte to pyta - czy mogę zabrać pieska na spacer?:lol: Quote
Asiaczek Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Gośka - fajna ta Twoja Ala. Taki Skarbek i POmocnica w jednym:) Pzdr. Quote
Gośka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Fajna fajna, tylko dlaczego jest na bateryjki DURACELL które nigdy się nie kończą:evil_lol: Ona nawet pudla jest w stanie zmęczyć zabawą :crazyeye: Ala nie tylko pudle "wystawia" ;) Fido forumowej Śnieżynki, wystawa Kielce 2009' A jak ktoś chce obejrzeć "motorek" w doopce to tu jest więcej fotek z Kielc http://www.dogomania.pl/threads/114120-pudle-InterStudio-pudel-jaki-jest-każdy-widzi-)/page51 P.S UWAGA jesteśmy w Łodzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oczywiście towarzysko Quote
kumpel od serca Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Ilka21 napisał(a):dzisiaj dowiedziałm się, że zostałam babcią - są szczeniaczki po moim Bodziu ale fotek jeszcze nie mam. Moja grubasica, do porodu jeszcze ponad 2 tyg Ilka, ładny brzuszek! Ile szczeniaczków przewiduje USG? Pytam, bo moja Franciszka do porodu ma 3 tygodnie i mam wrażenie, że brzusio jest u niej większe... Trochę obawiam się klęski urodzaju... Quote
Gośka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 kumpel od serca napisał(a):Ilka, ładny brzuszek! Ile szczeniaczków przewiduje USG? Pytam, bo moja Franciszka do porodu ma 3 tygodnie i mam wrażenie, że brzusio jest u niej większe... Trochę obawiam się klęski urodzaju... Moja Mafia w poprzedniej ciąży miała taki mniej więcej w połowie ciąży i było tylko 3 szczeniaczki:p Apropo brzuszka, wysłałam właścicielce reproduktora zdjęcie Mafiny to co Wam tu wkleiłam i oto co dostałam w odpowiedzi: . Mafia seems to be very huge, and if I remember – still 7-10 days to go? There must be about 3-4 puppies then Optymistka:lol: Nie wiem gdzie ona olbrzymi brzuch widzi. Quote
panbazyl Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Gośka napisał(a):Moja Mafia w poprzedniej ciąży miała taki mniej więcej w połowie ciąży i było tylko 3 szczeniaczki:p Apropo brzuszka, wysłałam właścicielce reproduktora zdjęcie Mafiny to co Wam tu wkleiłam i oto co dostałam w odpowiedzi: . Mafia seems to be very huge, and if I remember – still 7-10 days to go? There must be about 3-4 puppies then Optymistka:lol: Nie wiem gdzie ona olbrzymi brzuch widzi. może z fusów wywróżyła?:evil_lol: Quote
Gośka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Hahaha:lol: no może i tak. A no i poprzednio te 3 kluseczki to były naprawdę maleńkie, az się zastanawialam czy suczki na toy nie wyrosną. W sumie niewiele się pomyliłam, bo obie są maleńkie w dolnej granicy miniatury a piesek jest normalną 33cm miniturką, więt też nie olbrzym. A brzuchol był ogromny. Co prawda piesek którym kryłam też ma linię toy w rodowodzie, ale zdecydowanie dalej i szansa na toye (a jeszcze na 3-4) to jest jak 1 do hmmm no w każdym razie nikła. Quote
kumpel od serca Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Gośka, twoja sunia brzuszek ma niewielki. Ale może to wina zdjęcia i koloru suczki. Przecież czarne wyszczupla:) Jak znajdę chwilę wstawię Franciszkę i porównamy. To mój pierwszy miot i mam takie huśtawki nastrojów, że hej! Raz mnie wielki brzych Franciszki przeraża, a za chwilę prawie do nieba odfruwam ze szczęścia. Niech te 3 tygodnie szybko miną!!!!! Quote
Unbelievable Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Gośka napisał(a):Hahaha:lol: no może i tak. A no i poprzednio te 3 kluseczki to były naprawdę maleńkie, az się zastanawialam czy suczki na toy nie wyrosną. W sumie niewiele się pomyliłam, bo obie są maleńkie w dolnej granicy miniatury a piesek jest normalną 33cm miniturką, więt też nie olbrzym. A brzuchol był ogromny. Co prawda piesek którym kryłam też ma linię toy w rodowodzie, ale zdecydowanie dalej i szansa na toye (a jeszcze na 3-4) to jest jak 1 do hmmm no w każdym razie nikła.taki off- tylko toye z minikami się mogą mieszać, czy wszystkie wielkości ze wszystkimi? (oczywiście w ramach rozsądku : P ) Quote
rodzice Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 moje bąble świeżo po wyladowaniu - nareszcie swoboda ! http://www.youtube.com/watch?v=aXJqfOc0bhc http://www.youtube.com/watch?v=PZ-Wz...layer_embedded Quote
evel Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 rodzice napisał(a):moje bąble świeżo po wyladowaniu - nareszcie swoboda ! http://www.youtube.com/watch?v=aXJqfOc0bhc http://www.youtube.com/watch?v=PZ-Wz...layer_embedded Ten łaciatek cudowny! :) Quote
Mudik Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 rodzice Czarny jest super, jaki temperament, WOW!!!!!!!!!!! Quote
AnkaW Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Rodzice, filmiki świetne a maluchy na pewno na zestresowane nie wyglądają :loveu::loveu: Quote
vikiii Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Rodzice - no to już po strachu:multi: Maluszki są przesłodkie:loveu: i wyglądają na szczęśliwe.... a stresu po podróży to po nich wcale nie widać:lol: Quote
kumpel od serca Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Rodzice, maluchy zachowuja sie jakby miala motorki pod ogonkami! Super wygladają! A Franciszce brzuszek rośnie: Quote
Recommended Posts