Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

panbazyl napisał(a):
sodalis w jakim wieku jest dzidziuś na zdjęciu? Porównuje od razu z moimi czernidłami.Muszę zrobić im nowe foty to wkleję.

Fotka robiona jak miał 6 tygodni.

Posted

Witamy ponownie na porodówce:)
Gratuluję wszystkim mamuśką !!:)
A w raz z Jessi pragniemy dołączyć do grona oczekujących.
Jesteśmy już "na ostatnich nogach" - w przyszłym tygodniu rodzimy .... Jessi zachowuje się jakby nie była w ciąży - szaleje po ogrodzie jak wariatka.
Ja z kolei coraz bardziej się denerwuję.
Pozdrawiamy wszystkich oczekujących i już "rozwiązanych":)
Mam nadzieję, że będziecie za nas trzymać kciuki.

Przesyłam zdjęcie grubaski, która obserwuje motyla .... żeby na niego zapolować:)

Posted

A ja napiszę tak.
Może to i dobrze, że tak się stało. Teraz wysterylizować sunię, aby w przyszłości nie było takich niespodzianek.

Jak miewa się sunia? Musi byc teraz pod opieka weta.

Pzdr.

Posted

Fantazja - szczerze współczuję Tobie i suni.
Macie za sobą ciężkie chwile, których nikt z nas nie chce przeżyć.
Naprawdę współczuję.
A teraz czeka Was jeszcze "walka" z mlekiem. Dołączam się do pytania PANABAZYL - jak tam sutki suni?
Trzymajcie się!!

Dziękuję Wszystkim za miłe przyjęcie w gronie oczekujących:)
Jessi jest naprawdę grubiutka - tego nie widać bo kłaczki przysłaniają brzuchol:)

Posted

Witam!
Ten wątek jest jak życie. Przeplatają się tu radości wielkie i wielkie smutki. Tu widać, że nawet po największych tragediach przychodzi nowy, dobry dzień. Dlatego lubię tu zaglądać. Drugim powodem mojej dzisiejszej wizyty jest chęć pochwalenia się: pierwszy raz urodzą się u mnie szczeniaczki. W piątek byłysmy na USG i wet stwierdził ciążę mnogą.
Przyszła mama to gryfonik brukselski z hodowli Bargest. (Lidka serdecznie pozdrawiam!!!).

Posted

kumpel od serca napisał(a):
Witam!
Ten wątek jest jak życie. Przeplatają się tu radości wielkie i wielkie smutki. Tu widać, że nawet po największych tragediach przychodzi nowy, dobry dzień. Dlatego lubię tu zaglądać. Drugim powodem mojej dzisiejszej wizyty jest chęć pochwalenia się: pierwszy raz urodzą się u mnie szczeniaczki. W piątek byłysmy na USG i wet stwierdził ciążę mnogą.
Przyszła mama to gryfonik brukselski z hodowli Bargest. (Lidka serdecznie pozdrawiam!!!).

Oooo, znamy bardzo dobrze bargest, często razem jeździmy na wystawy:)
A jak nazywa się sunia Lidkowa?

pzdr.