Asiaczek Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Gdzie Mamcia? http://i44.tinypic.com/2d0fivr.jpg Hahaha, wcale nie jestem głodny! Żartowałem:) http://i41.tinypic.com/23u9094.jpg Pzdr. Quote
sodalis Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 panbazyl napisał(a):sodalis w jakim wieku jest dzidziuś na zdjęciu? Porównuje od razu z moimi czernidłami.Muszę zrobić im nowe foty to wkleję. Fotka robiona jak miał 6 tygodni. Quote
sodalis Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 dzasta napisał(a): A nasz maluszek ma już 16 dni :) Śliczny jest. Przy moich to rzeczywiście maluszek. :) Quote
vikiii Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Witamy ponownie na porodówce:) Gratuluję wszystkim mamuśką !!:) A w raz z Jessi pragniemy dołączyć do grona oczekujących. Jesteśmy już "na ostatnich nogach" - w przyszłym tygodniu rodzimy .... Jessi zachowuje się jakby nie była w ciąży - szaleje po ogrodzie jak wariatka. Ja z kolei coraz bardziej się denerwuję. Pozdrawiamy wszystkich oczekujących i już "rozwiązanych":) Mam nadzieję, że będziecie za nas trzymać kciuki. Przesyłam zdjęcie grubaski, która obserwuje motyla .... żeby na niego zapolować:) Quote
ewtos Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 :lol: Polowanie proponuję odłożyć na jakiś czas , a kciuki jasne ,że trzymam!!!!!! Quote
rodzice Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 gdzie ona grubaska - wyglada jak księzniczka . Witamy na porodowce . Quote
fantazja Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 :(:(:( Wczoraj o 19 nasza sucz zaczela rodzic - sprawnie, szybko i bez pomocy tyle ze... martwe szczenieta. Byly 2 maluszki:( Quote
Asiaczek Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 A ja napiszę tak. Może to i dobrze, że tak się stało. Teraz wysterylizować sunię, aby w przyszłości nie było takich niespodzianek. Jak miewa się sunia? Musi byc teraz pod opieka weta. Pzdr. Quote
Dagra Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Strasznie mi przykro:placz: :-( :cry: A tak w ogóle to jaka rasa ? :placz: Quote
Dagra Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Dziękuje Asiaczku:multi: A u ciebie kiedy małe basenji? :loveu: Quote
Asiaczek Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 U mnie sa jeszcze 3 chłopaki z miotu grudniowego. A następne - jesienią:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Zdjęcia sa u mnie w Galerii i w Galerii współwłaścicielki suni-mamuski:). Nie będę zaśmiecała wątku porodowego... http://www.dogomania.pl/threads/18883-Basenji-Asiaczek-przyjaciele http://www.dogomania.pl/threads/174324-Moja-quot-Ballada-o-W%C4%99drowaniu-quot Pzdr. Quote
panbazyl Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 fantazja dopiero teraz zajrzałam na topik.... Przeżyłaś to czego nikt z nas przeżyć nie chce. A jak sunia? Jak jej sutki? Jak już będziesz w stanie to coś napisz. Quote
Mudik Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Fantazja szkoda suni i maluszków, ale może Asiaczek ma rację widać tak musiałao być... Wszystkie maluszki przecudowne:-) Quote
vikiii Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Fantazja - szczerze współczuję Tobie i suni. Macie za sobą ciężkie chwile, których nikt z nas nie chce przeżyć. Naprawdę współczuję. A teraz czeka Was jeszcze "walka" z mlekiem. Dołączam się do pytania PANABAZYL - jak tam sutki suni? Trzymajcie się!! Dziękuję Wszystkim za miłe przyjęcie w gronie oczekujących:) Jessi jest naprawdę grubiutka - tego nie widać bo kłaczki przysłaniają brzuchol:) Quote
kumpel od serca Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Witam! Ten wątek jest jak życie. Przeplatają się tu radości wielkie i wielkie smutki. Tu widać, że nawet po największych tragediach przychodzi nowy, dobry dzień. Dlatego lubię tu zaglądać. Drugim powodem mojej dzisiejszej wizyty jest chęć pochwalenia się: pierwszy raz urodzą się u mnie szczeniaczki. W piątek byłysmy na USG i wet stwierdził ciążę mnogą. Przyszła mama to gryfonik brukselski z hodowli Bargest. (Lidka serdecznie pozdrawiam!!!). Quote
Asiaczek Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 kumpel od serca napisał(a):Witam! Ten wątek jest jak życie. Przeplatają się tu radości wielkie i wielkie smutki. Tu widać, że nawet po największych tragediach przychodzi nowy, dobry dzień. Dlatego lubię tu zaglądać. Drugim powodem mojej dzisiejszej wizyty jest chęć pochwalenia się: pierwszy raz urodzą się u mnie szczeniaczki. W piątek byłysmy na USG i wet stwierdził ciążę mnogą. Przyszła mama to gryfonik brukselski z hodowli Bargest. (Lidka serdecznie pozdrawiam!!!). Oooo, znamy bardzo dobrze bargest, często razem jeździmy na wystawy:) A jak nazywa się sunia Lidkowa? pzdr. Quote
kumpel od serca Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Dziewczyna to Rhapsody Love Bargest. W domu Inka albo Franciszka, Franca, Frania. Moja córcia najkochańsza, najpięknieszja i najmądrzejsza:) Quote
Asiaczek Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Hahaha, jakbym Lidkę słyszała...:) A masz jakieś fotki swojej dziewczyny z brzucholkiem? pzdr. Quote
Recommended Posts