*kleo* Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [quote name='evl']Pochwaliłabyś się fotką jakąś czy coś ;) Nie chciałam offować, no ale niech będzie, że się pochwalę ;) Moja Ulcia z mamą bączków a tu w całej okazałości :) Quote
tigrunia Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Yorcze mamy widzę podbijają porodówkę :loveu: Moja Jess w 56 dniu ciąży I taaki mam gruby tyłek :crazyeye: Quote
Ilka21 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 ojejku ale brzuchal, wygląda jakby piłkę połknęła hihi Quote
panbazyl Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 o rajuśku! ale okrągła! :) Moja Pirania do końca wyglądała prawie że normalnie, może ciut grubsza była.... Fajnie popatrzeć na takie brzuchole. :) Quote
tigrunia Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Beczułka od 6 rodzi.. mamy już jedną dziewuszkę - 80 gram :loveu: A brzuchal nic nie mniejszy :oops: Quote
PANGEA Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Mama-York wyglada imponujaco A male dogi skonczyly 3 tyg ;) Quote
iza Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Dożki są super! Yoreczk bombowa, trzymamy kciuki! a nasze 3 tygodniowe PONiaki Quote
*kleo* Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 http://img694.imageshack.us/img694/3317/miotf34tyg071.jpg ciekawa jestem, jaka na żywo byłaby różnica przy moich 2-tygodniowych yorkach :eviltong: http://i39.tinypic.com/prj9f.jpg moja faworytka jaka już duża :loveu: A moje bączki dziś w nocy kończą 2 tygodnie i zaczynają otwierać oczy, jak wrócę do domu to się pochwalę :) Quote
PANGEA Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='sodalis']Małe dogi są cudne. Dozki dziekuja :) "malenstwa" zaczely cwieczenia wystawowe, hihi Ten chlopak jest moim idolem i ten kolor, zupelnie jak Toffik ['] a na ta pregowana dziewczynke istnieje mozliwosc wspolwlasnosci Tylko, ze z racji naszych doswiadczen, ehh, tylko komus super. I upierac sie nei bedziemy jak znajdzie sie fajny kupiec, to zostanie sprzedana. Quote
Judit Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 PANGEA ładnie te dzieciaczki twoje wyrosły ładnie ;-) my do ćwiczeń wystawowych dołączyliśmy niedawno ćwiczenia na pióro... ;-) filmik z ćwiczeń - tutaj zdjęcia: Dream Warrior Dream Warrior Dreams Come True - czyli nasza Dreamka :loveu: Quote
*kleo* Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Dotarłam do domu i pokazuję czym prędzej moich synków :) Synek 1 Synek 2 Quote
Asiaczek Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 tigrunia napisał(a):Beczułka od 6 rodzi.. mamy już jedną dziewuszkę - 80 gram :loveu: A brzuchal nic nie mniejszy :oops: No i co dalej? Mam nadzieję, że poród przebiega prawidłowo... PANGEA napisał(a): A male dogi skonczyly 3 tyg ;) Tez Kluski, tylko w większym wymiarze:) Pzdr. Quote
tigrunia Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Asiaczek napisał(a):No i co dalej? Mam nadzieję, że poród przebiega prawidłowo... Poród niestety zakończył się cesarką bo jedno dzieciątko przyblokowało drugie, które chciało wyjść. Jednego szczeniaczka straciliśmy:-( . Mamy za to 3 silne dziewczyny :loveu: Quote
Mudik Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Dożątka cudowne i gratulacje yoreczków szkoda maluszka [`] Ale poniatka the best! Cód miód i orzeszki!:loveu::loveu::loveu: Quote
ewtos Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 tigrunia napisał(a):Poród niestety zakończył się cesarką bo jedno dzieciątko przyblokowało drugie, które chciało wyjść. Jednego szczeniaczka straciliśmy:-( . Mamy za to 3 silne dziewczyny :loveu: Oj to sie działo, mam nadzieję ,że mamcia czuje się dobrze. Mizianka dla dziewczynek. Quote
Asiaczek Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 tigrunia napisał(a):Poród niestety zakończył się cesarką bo jedno dzieciątko przyblokowało drugie, które chciało wyjść. Jednego szczeniaczka straciliśmy:-( . Mamy za to 3 silne dziewczyny :loveu: Ale macie 3 super dziewczyny! I tak do tego zdarzenia trzeba podejść:) Brawo!!! Pzdr. Quote
Aussie Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Gratulacje yoreczków! Zgadzam się z Asiaczkiem, że trzeba się cieszyć trójeczką dziewczynek! Cztery to w ogóle chyba spory miot jak na yorka? Quote
dzasta Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Yorków się rodzi i 7 i 8 moja Gabi jest z miotu w którym było 7 szkrabów :) Quote
PANGEA Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Asiaczek napisał(a): Tez Kluski, tylko w większym wymiarze:) Pzdr. No coz, bo one takie hmm "kluchy leniwe", a jak to ustalilismy one z racji wschodniego pochodzenia po ojcu, to sa kartacze ;) Quote
tigrunia Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Dzięki dziewczyny - mamulka czuje się świetnie, właśnie wróciłyśmy z kontroli u weterynarza i wszystko jest w jak najlepszym porządku :multi: No taki miot 7-8 to zdecydowana rzadkość ;) Zdjęcie z ostatniej chwili: :loveu: Quote
dzasta Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Słodki widok :) Fajne dziewusie :) I Mamcia panterka ;) Quote
Recommended Posts