Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elitesse - no to Was trochę Teska przećwiczyła "na okoliczność porodu":)
Gratuluję pięciu maluszków i dbajcie bardzo o Teskę, w jej wieku to chyba już ostatni miot, prawda? Trochę szkoda, bo takie piekne maluchy daje:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Elitesse - no to Was trochę Teska przećwiczyła "na okoliczność porodu":)
Gratuluję pięciu maluszków i dbajcie bardzo o Teskę, w jej wieku to chyba już ostatni miot, prawda? Trochę szkoda, bo takie piekne maluchy daje:)

Pzdr.

oj takiego stresu przy porodzie to ja nigdy nie mialam !!
tak to juz ostatnio miot Tess ( 3 w sumie)

a teraz oficjalnie przedstawiam miot F - Elitesse
ur.19.03.2010
1 piesek i 4 suczki

piesek - Favorit
suczki - Felicja, Fantazja, Finezja i Furora

Posted

Elitesse gratulacje!!! Ale poród długi ale najważniejsze że wszystko dobrze się skończyło i powitaliśmy na świecie 5 sznupków :)
Kleo super te Twoje sysaki ja już swoich się doczekać nie mogę :)

Posted

[quote name='dzasta'] zadzwonię ;)
Ok, mam tylko nadzieje, że się rozdwajać nie będę musiała :) . Około 28 mam małe beagle odbierać.

A tu moja 10 tygodniowa "córeczka"

Posted

Aussie napisał(a):

No i masz świetny rozkkład płci ;-) Nie wiem jak w sznupach, ale u aussików większość woli suczki.

A w labkach jakoś ostatnio wszyscy pytają o pieski. :)

Posted

moglibyście doradzić mi co jeszcze (tak z praktyki, bo książki mam obcykane) powinnam jeszcze wiedzieć przed porodem?
bernuś 57 dzień ciąży ;]
z góry dzięki :))

Posted

Seriously napisał(a):
moglibyście doradzić mi co jeszcze (tak z praktyki, bo książki mam obcykane) powinnam jeszcze wiedzieć przed porodem?
bernuś 57 dzień ciąży ;]
z góry dzięki :))

sprawdź od razu czy psiaczki nie maj,ą dodatkowych pazurków w tylnych łapkach ( w większosci ras zdarzaja się a nie sa porządane )