Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje maluchy skończyły już 3 tygodnie, ale dla przypomnienia wstawiam 4-dniowe:

Dwunastodniowe:

I aktualne:

Niebieski - chłopak najbardziej otwarty

Różowa - dziewczynka początkowo najmniejsza z miotu (obecnie najbardziej przebojowa i zadziorna, prześcignęła w wadze kilka innych)

Żółta - dziwczynka (właśnie szczeka)

Posted

A to Ciocia Tajga (mix sznaucerka od roku z nami)

Jak podchodzę do kojca - pchają się wszystkie (a jest cały tłum, bo 10 maluchów). Usiłują przejść przez założoną deskę.

Posted

Dziewczynka - czerwona największa i najcięższa z suczek (choć różnice są niewielkie)
I tak nie wszystkie pokazałam. Podobne chyba do labradorków (ale już zaczyna się wyłaniać sznaucer - przynajmniej tak mi się wydaje).

Posted

Przed chwilą dostałam SMS'a od Elitesse o następującej treści:
"Rodzimy!..."

Tak więc zaciskajmy kciukaski na sznaucerki średnie! Liczę, że wszystko pójdzie dobrze:)

Pzdr.

Posted

panbazyl napisał(a):
oj! A to "paskudna" pani..... :)
A co się stało z tym ładnym banerkiem?

za banerkiem wstawilam linki do 2 bazarkow i mod usunąl wszystko ze za wysoko a ja nie mam kodu do banerku zeby go wstawic jeszcze raz . mogli usunac chociaz linki a banerek zostawic .

Posted

Tess poprzednie mioty tez blyskawicznie rodzila, ale teraz to moze z racji jej wieku - ma 7,5 roku

zastanawiam sie ile bedzie malcow bo po urodzeniu 3 nic sie w wielkosci brzucha nie zmienilo :crazyeye: