panbazyl Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Rodzice kciuki trzymamy!!!! I czekamy na opis juz po!!!! Mosca dobrze pamiętasz, ale jak ja kryłam teraz, to sunia zaskoczyła już po pierwszym kryciu.... tak wyszło z terminu porodu. Czyli że te następne to była tylko "rozrywka" ;) Quote
Hawanka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 rodzice napisał(a):zaczęło się - rodzimy . Czeka nas dłuuuuuuga mam nadzieje owocna noc . Wody juz odeszły - na moją posciel niestety bo akurat mieliśmy pana szacujacego nam straty po pozarze i sunia musiala być sama przez jakis czas .Auto juz czeka na dworku gotowe w razie tfu tfu komplikacji . Trzymajcie kciukaski , zmykam brzusio glaskac . Trzymamy kciuki :p Quote
mare Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Dzięki Panbazyl! :) Ja sobie policzę od ostatniego, żeby mieć miłą niespodziankę, a nie dłuższe oczekiwanie :D Tfu tfu! Ależ się cieszę, że panna spowrotem w Polsce i że czasu coraz mniej! :))))))) Quote
panbazyl Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 ja najpierw liczylam od ostatniego krycia i wyszło mi, ze w walentynki, a tu się okazało, że sunia calą pulę jajeczek już na pierwsze krycie przygotowała! Tyle, ze u mnie reproduktor w domu i on wybierał termin taki jaki jemu odpowiadał.... Zna się chłopak na sprawie! :) Quote
Asiaczek Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Karka napisał(a):No to trzymamy kciuki! I czekamy na wspaniałe wieści! I ja przedstawię naszą małą kruszynkę -jedynaczkę:loveu: przyszła na świat w sobotę wieczorem Kruszyneczka-Rodzyneczka:) Gratulujemy! mosca napisał(a):No, 'moja' suczka już po kryciu!!!:) Dobrze pamiętam, że przy kilku kryciach liczy się od tego ostatniego?? Nie mogę się doczekać usg :)))))) Ja zawsze staram si liczyć od "środkowego" dnia, jeżeli takowy był. Ale Panbazyl ma rację. Jak reproduktor w domu, to on wybiera dzień. Taka prawda:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 rodzice napisał(a):zaczęło się - rodzimy . Czeka nas dłuuuuuuga mam nadzieje owocna noc . Wody juz odeszły - na moją posciel niestety bo akurat mieliśmy pana szacujacego nam straty po pozarze i sunia musiala być sama przez jakis czas .Auto juz czeka na dworku gotowe w razie tfu tfu komplikacji . Trzymajcie kciukaski , zmykam brzusio glaskac . Na razie żadnej info... czekamy i zaciskamy. Licze, że jak jutro zajrzę, to juz będzie wszystko jasne i... bez komplikacji, tfu, tfu, tfu... Pzdr. Quote
mare Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Dzięki Panbazyl i Asiaczek! Jak najbardziej był środkowy dzień :) I był progesteron robiony - doświadczony narzeczony zamieszkuje we Francji. Za to gra wstępna była znikoma, tak szybko czarne przeszły do czynu :cool3: Quote
Asiaczek Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 No i dobrze! Po co czekac, kiedy pannie hormony grają...?;) Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 ja dzis musialam na pare godzin do Wroclawia pojechac i sie troche balam Tess sama zostawic ale na szczescie wsio ejst OK :) kolacyjke zjadla z umiarkwoanym apetytem - zobaczymy jak bedzie rano Quote
Asiaczek Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Za Was tez zaciskamy kciukasy, nawet przez sen:) Pzdr. Quote
ewtos Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 -Rodzice- trzymam kciuki, wszystko będzie szybko i zdrowo bo już limit problemów wyczerpaliście. Quote
panbazyl Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 no ja idę sprawdzić czy mam miejsce w łózku..... Bo jak znam życie to psy w nim mieszkają... Jutro sprawdzam wiadomości!!! Rodzice czekam jutro jak wszyscy tu na informacje! a dziś spokojnie sobie przychodźcie na świat! Quote
*kleo* Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 U nas chyba coś zaczyna się dziać... Mam nadzieję, że to nie fałszywy alarm. EDIT: No i już po, mamy dwóch chłopaków :) Quote
Darianna Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Gratulacje kleo!! Niech się zdrowo chowają! Quote
Asiaczek Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 *kleo* napisał(a):U nas chyba coś zaczyna się dziać... Mam nadzieję, że to nie fałszywy alarm. EDIT: No i już po, mamy dwóch chłopaków :) Hohoho, jaki ekspresik:) Gratulacje!!! A jak tam u Rodziców? Pzdr. Quote
PANGEA Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Gratulacje dla rodzacych, no i trzymam kciuki z calych sil Quote
iza Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 PANGEA napisał(a):Gratulacje dla rodzacych, no i trzymam kciuki z calych sil Ja również (ja ten temat się szybko rozwija - nie nadążam) Quote
rodzice Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 po całej nocy pełnej wrażen mamy 3 chlopaczków i 1 dziewusie Quote
*kleo* Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Moje małe krety :) EDIT: Rodzice, gratulacje :) Quote
Recommended Posts