Aussie Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Dziękujemy za gratulacje! :-) Pozwolę sobe wstawić zdjęcia dwudniowych maluszków autorstwa Wendki: W kolejności urodzenia: Piegus vel Pierworodny: http://i724.photobucket.com/albums/ww246/dzynks1/Lintanorie%202010/a_piegus2.jpg" class="ipsImage" alt=""> Ogoniasta dziewczynka: Pan Połówka (bo ma pół ogonka): Smok: Hayden (bo skóra zdjęta z dziadka): Przekupa vel Baba (suczka ze szczątkowym ogonkiem): Quote
kajkoowa Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Cudne szczeniaczki, szczególnie podoba mi się Smok:loveu: Quote
Aussie Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Hm, nie wiem czmu pierwsze zdjęcie się nie wyświetla normalnie, a nie mogę edytować, więc wstawie Piegusa jeszcze raz: Quote
evel Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 http://i724.photobucket.com/albums/ww246/dzynks1/Lintanorie%202010/a_smok1.jpg och, ten zostaje moim faworytem :loveu: i ze względu na kolor, i cudowne imię :cool3: Quote
Aussie Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Smok jest smokiem rzecz jasna dlatego, że jest największy. Myślę, że dziś jako pierwszy przekroczy granice 0,5 kg ;-) Na tę chwilę zapowiada się również najlepiej eksterierowo ;-) Hayden ma moje ukochane umaszczenie i jak na ten moment największy temperament. Może i pod tym względem pójdzie w dziadka, który jest super psem agilitowym - a Hayden już najbardziej intensywnie pokonuje tor przeszkód :D, ale niestety ma jedną wadę: nie jest dziewczynką! :( Nie chcę jednak zostawiać chłopca i zostanie u nas jedna z czarnulek (moje najmniej lubiane umaszczenie ;-P) Quote
Mudik Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 A ja bym zostawiła Haydena, a Smok jest genialny!!! Quote
sodalis Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Smok jest super - zresztą wszystkie są słodkie :) To jeszcze moje - 8 tygodniowe brzdące: Z tatusiem: Quote
panbazyl Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 jejku.... czyli moje maluchy już 3 kilowe niedlugo będą taaaakie duże????? sodalis - śliczne! Quote
PANGEA Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 mamo dubluja sie posty nie da sie ich ani edytowac, ani usunac nie da sie wyslac nowych co z ta DGM sie dzieje...... a to " malenstwa" na stolowce: Quote
panbazyl Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Te maleństwa to już dość spore! Ile one teraz ważą? Quote
*kleo* Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Ile zdjęć szczylków :) Wszystkie cudowne, ale Smok mnie po prostu powalił :) U nas stan najwyższej gotowości, Gracula wyprowadziła się na dobre do klatki, zaczyna kopać i tak jakby mleczarnia zaczyna powoli działać. Ciekawa jestem, czy poczeka na mnie do środy. Quote
PANGEA Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='panbazyl']Te maleństwa to już dość spore! Ile one teraz ważą?[/QUOTE] 1650-1700 jak to "malenstwa" Quote
panbazyl Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='PANGEA']1650-1700 jak to "malenstwa"[/QUOTE] o, to całkiem "małe" te maleństwa..... :) Quote
sodalis Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='panbazyl']jejku.... czyli moje maluchy już 3 kilowe niedlugo będą taaaakie duże????? [/QUOTE] Rosną zastraszająco szybko :) Quote
panbazyl Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 wiem,..... jak sobie przypomnę, ze w chwili urodzenia byly wielkości rozlożonej dloni a za 2-3 tyg będą już calkiem spore i jak popatrzę na ich tatuśka to jakoś nie chce mi się wierzyć, ze z takiego szkrabika wyrasta TAAKIE duże zwierze. A jednak! Tylko jak się z nimi jest dzień w dzień to nie widać tych zmian, to znaczy widać, ale inaczej. Jak z dziećmi - cudze szybciej rosną! Quote
Dzidtka_Gl Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 a ja czekam i czekam ( niecierpie tego ;) ) jeszcze chyba przynajmniej 2 dni.... troche się ta moja łajdaczyła i cięzko wyliczyć , musze ufać temperaturze Quote
rodzice Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 moja troszkę zaczyna drapać w posłanie , mniej je a mleczko juz w sutkach . Myśle jednak ze to jeszcze trochę potrwa . Quote
rodzice Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 moja troszkę zaczyna drapać w posłanie , mniej je a mleczko juz w sutkach . Myśle jednak ze to jeszcze trochę potrwa . Quote
AnkaW Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Rany jak one rosną :smhair2:, czarne labki mają śliczne główki i takie uśmiechnięte mordeczki :loveu: a dozie... hm... :hmmmm: jak przy mamie to maleństwa :lilangel::lilangel:ale jak same w dłoni to kolosy :grins: Quote
AnkaW Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 3 tygodniowe wnusie - Walentynki Wenga Walentynka :loveu: Wajdelota Walentynkowy :loveu::loveu:- straszny żarłok :cool3: i Walenty-Węgielek :loveu::loveu: http://img705.imageshack.us/img705/2538/img6891.jpg Quote
Darianna Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Wenga śliczna, ciekawe umaszczenie! A Wegielek to łysolek czy owłosiony? :) Quote
Recommended Posts