Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy za gratulacje! :-)

Pozwolę sobe wstawić zdjęcia dwudniowych maluszków autorstwa Wendki:
W kolejności urodzenia:
Piegus vel Pierworodny:
http://i724.photobucket.com/albums/ww246/dzynks1/Lintanorie%202010/a_piegus2.jpg" class="ipsImage" alt="">
Ogoniasta dziewczynka:

Pan Połówka (bo ma pół ogonka):

Smok:

Hayden (bo skóra zdjęta z dziadka):

Przekupa vel Baba (suczka ze szczątkowym ogonkiem):

Posted

Smok jest smokiem rzecz jasna dlatego, że jest największy. Myślę, że dziś jako pierwszy przekroczy granice 0,5 kg ;-) Na tę chwilę zapowiada się również najlepiej eksterierowo ;-)
Hayden ma moje ukochane umaszczenie i jak na ten moment największy temperament. Może i pod tym względem pójdzie w dziadka, który jest super psem agilitowym - a Hayden już najbardziej intensywnie pokonuje tor przeszkód :D, ale niestety ma jedną wadę: nie jest dziewczynką! :( Nie chcę jednak zostawiać chłopca i zostanie u nas jedna z czarnulek (moje najmniej lubiane umaszczenie ;-P)

Posted

Ile zdjęć szczylków :) Wszystkie cudowne, ale Smok mnie po prostu powalił :)
U nas stan najwyższej gotowości, Gracula wyprowadziła się na dobre do klatki, zaczyna kopać i tak jakby mleczarnia zaczyna powoli działać. Ciekawa jestem, czy poczeka na mnie do środy.

Posted

wiem,..... jak sobie przypomnę, ze w chwili urodzenia byly wielkości rozlożonej dloni a za 2-3 tyg będą już calkiem spore i jak popatrzę na ich tatuśka to jakoś nie chce mi się wierzyć, ze z takiego szkrabika wyrasta TAAKIE duże zwierze. A jednak!
Tylko jak się z nimi jest dzień w dzień to nie widać tych zmian, to znaczy widać, ale inaczej.
Jak z dziećmi - cudze szybciej rosną!

Posted

Rany jak one rosną :smhair2:, czarne labki mają śliczne główki i takie uśmiechnięte mordeczki :loveu: a dozie... hm... :hmmmm: jak przy mamie to maleństwa :lilangel::lilangel:ale jak same w dłoni to kolosy :grins: