Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rodzice, straszne nieszczęście, życzę mamusi szybkiego powrotu do zdrowia a Wam powrotu do normalego życia.

Aussie maluchy bombowe, i jak fajnie ciapate, tłuste zdrowe kluseczki :loveu::loveu:

Posted

rodzice napisał(a):
mama przeszła zawał - leży w szpitalu . My leczymy nerwy i naprawiamy dom , jutro już ma byc podobno w domu bezpiecznie . Czeka nas jeszcze baaaardzo duzo pracy i nakladow finansowych .

ciekawe czy ida sie bez dubli...

rodzice straszna tragedia i to oczywiscie dwie na raz. Trzymajcie sie. A tu znowu mroz, u mnie -3 dzisiaj ehhhh

Posted

Przyszłam się pochwalić pierwszym zdjęciem maluchów. Na razie jeszcze w takiej formie, ale teraz to już raczej kwestia paru dni, kiedy dodam ich zdjęcie już poza brzuszkiem Gracji :)

Młoda coraz więcej czasu spędza w kojcu, a maluchy szaleją, zaopatrzenie zrobiłam, więc teraz już czekamy w pełnej gotowości.

Posted

my dzisiaj 58 dzień . Mam już dach nad glową wprawdzie nie ocieplony ale taki juz prawdziwy , z desek i papy . Dzisiaj z córka doprowadzamy dom do normalnego stanu i moze uda sie tez porzygotować porodówkę . Wracamy do normalnosci wiec fibi moze myśleć o rodzeniu . Generalny remont wnetrza zrobimy chyba za miesiac jak maluszki juz beda mogly po trochu przebywać na dworku .
Mnie sie teraz czas do porodu nie wlecze , nawet chciałabym zeby to bylo możliwie najpóźniej zebyśmy juz tak w 100 % uspokoili się i zebym zdążyła jeszcze mamę odebrać ze szpitala .

Posted

Pierwsze biszkoptowe szczenięta w mojej hodowli :) :

A takie mam widoki siedząc w szczenięcym kojcu :)
(zdjęcia marnej jakości, ale oddają przejęcie reszty psów powiększeniem rodziny - na fotkach Fania, Milupka i Mysz)

Posted

Mudik napisał(a):
a rodzinka jaka zainteresowana :-)

Cała rodzina jest mocno przejęta - wystarczy,że któryś maluch zapiszczy a już reszta z zatroskanymi minami na płotku wisi.

Posted

sodalis napisał(a):
Ile średnio waży dog tuz po urodzeniu?

Gratuluje biszkopcikow
A male dogi waza od 550 do 700 gr srednio, bo po skrajnosciach to od 400 do kilograma

Posted

Dziękuje za gratulacje. Taks ię przyzwyczaiłam, że u mnie szczeniaki czarne i czekoladowe, że początkowo biszkopty jakieś dziwne mi się wydawały :)

PANGEA napisał(a):

A male dogi waza od 550 do 700 gr srednio, bo po skrajnosciach to od 400 do kilograma

Myślałam, że więcej :) - moje labki jak się rodzą to 380 do 550.

Posted

Sodalis! Ale Ci zazdroszczę!!!! Bo ja tak liczyłam na choć jednego rudego.... jednego.... A tu same czarne mamby.... A tak chciałam klona Bazyla.... Jeden się zapowiada na klona, tyle, ze czarnego.... Już ten łeb wielkości donicy będzie!!! Taki samczy że szok! Jak byki w Hiszpanii!
Sliczne te rudasy! :)