AnkaW Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 rodzice, straszne nieszczęście, życzę mamusi szybkiego powrotu do zdrowia a Wam powrotu do normalego życia. Aussie maluchy bombowe, i jak fajnie ciapate, tłuste zdrowe kluseczki :loveu::loveu: Quote
panbazyl Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Troche nieporadne ale to pierwsze kroki a to dwóch chłopaków Herbu Bazyl Quote
sabulcia Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 no nie wytrzymam i chyba zaraz przyjadę UKOCHAĆ Quote
sabulcia Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 No nie wytrzymam i chyba zaraz przyjadę ukochać!!! Quote
sabulcia Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 No nie wytrzymam i chyba zaraz przyjadę ukochać!!!:crazyeye: Quote
PANGEA Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 rodzice napisał(a):mama przeszła zawał - leży w szpitalu . My leczymy nerwy i naprawiamy dom , jutro już ma byc podobno w domu bezpiecznie . Czeka nas jeszcze baaaardzo duzo pracy i nakladow finansowych . ciekawe czy ida sie bez dubli... rodzice straszna tragedia i to oczywiscie dwie na raz. Trzymajcie sie. A tu znowu mroz, u mnie -3 dzisiaj ehhhh Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 http://i45.tinypic.com/2q8ymn5.jpg jakie bossskie :loveu: http://i48.tinypic.com/2v94qoy.jpg wygladaja jak takie małe bambaryłki :loveu: Quote
sabulcia Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 ciekawe czy ida sie bez dubli. coś mi się zawiesza i nie wiem czy post poszedł...;( Quote
panbazyl Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 sabulcia, tu często się coś muli, ale do tej pory myślałam, ze to tylko u mnie.... Malucha Twojego pokiziałam! Dziś wszystkie razem ważyły 11,5 kg. Quote
AnkaW Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 panbazyl jaka fajna usmichnięta mordka na fotce :loveu::loveu: Sabulcia szczęściara z ciebie ;) Quote
*kleo* Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Przyszłam się pochwalić pierwszym zdjęciem maluchów. Na razie jeszcze w takiej formie, ale teraz to już raczej kwestia paru dni, kiedy dodam ich zdjęcie już poza brzuszkiem Gracji :) Młoda coraz więcej czasu spędza w kojcu, a maluchy szaleją, zaopatrzenie zrobiłam, więc teraz już czekamy w pełnej gotowości. Quote
Dzidtka_Gl Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 no my to chyba lada dzień, jeeeeeezuuu jak ten czas mi się teraz wlecze :) Quote
rodzice Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 my dzisiaj 58 dzień . Mam już dach nad glową wprawdzie nie ocieplony ale taki juz prawdziwy , z desek i papy . Dzisiaj z córka doprowadzamy dom do normalnego stanu i moze uda sie tez porzygotować porodówkę . Wracamy do normalnosci wiec fibi moze myśleć o rodzeniu . Generalny remont wnetrza zrobimy chyba za miesiac jak maluszki juz beda mogly po trochu przebywać na dworku . Mnie sie teraz czas do porodu nie wlecze , nawet chciałabym zeby to bylo możliwie najpóźniej zebyśmy juz tak w 100 % uspokoili się i zebym zdążyła jeszcze mamę odebrać ze szpitala . Quote
sodalis Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Pierwsze biszkoptowe szczenięta w mojej hodowli :) : A takie mam widoki siedząc w szczenięcym kojcu :) (zdjęcia marnej jakości, ale oddają przejęcie reszty psów powiększeniem rodziny - na fotkach Fania, Milupka i Mysz) Quote
Mudik Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Jakie cudne, a rodzinka jaka zainteresowana :-) Quote
sodalis Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Mudik napisał(a): a rodzinka jaka zainteresowana :-) Cała rodzina jest mocno przejęta - wystarczy,że któryś maluch zapiszczy a już reszta z zatroskanymi minami na płotku wisi. Quote
dzasta Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Sodalis gratuluję narodzin pierwszych biszkopcików!!! A rodzinka zaglądająca przez płotek super! U mnie pewnie też tak będzie :) Quote
PANGEA Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 sodalis napisał(a):Ile średnio waży dog tuz po urodzeniu? Gratuluje biszkopcikow A male dogi waza od 550 do 700 gr srednio, bo po skrajnosciach to od 400 do kilograma Quote
*kleo* Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 http://www.sodalis.pl/FASCYNACJA.10m.2m.JPG ale zainteresowanie :) ciekawa jestem, jak to u mnie będzie. Pewnie podobnie, bo towarzystwo zazwyczaj strasznie ciekawskie. Quote
sodalis Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Dziękuje za gratulacje. Taks ię przyzwyczaiłam, że u mnie szczeniaki czarne i czekoladowe, że początkowo biszkopty jakieś dziwne mi się wydawały :) PANGEA napisał(a): A male dogi waza od 550 do 700 gr srednio, bo po skrajnosciach to od 400 do kilograma Myślałam, że więcej :) - moje labki jak się rodzą to 380 do 550. Quote
anetta Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Gratulacje dla Asti :multi: Maluchy śliczne :loveu: http://www.sodalis.pl/FASCYNACJA.10m.2m.JPG świetne :evil_lol: :loveu: Quote
AnkaW Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Zaciekawione labki wyglądają fantastycznie. Gratuluję maluchów i dużo zdrówka im życzę Quote
panbazyl Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Sodalis! Ale Ci zazdroszczę!!!! Bo ja tak liczyłam na choć jednego rudego.... jednego.... A tu same czarne mamby.... A tak chciałam klona Bazyla.... Jeden się zapowiada na klona, tyle, ze czarnego.... Już ten łeb wielkości donicy będzie!!! Taki samczy że szok! Jak byki w Hiszpanii! Sliczne te rudasy! :) Quote
Recommended Posts