Aussie Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Strasznie przykro to słyszeć Pangea, co to za ludzie... U doga 12 to wcale nie jest aż tak starsznie dużo, znam aussiki, które 11 wychowały (oczywiście czasem potrzebne jest dokarmianie, może im wcale nie o sukę chodziło tylko o kasę, która jest na to potrzebna?). Rozumiem uśpienie malucha z jakimiś problemami przy tak licznym miocie, ale też kompletnie nie rozumiem usypiania całkowicie zdrowych szczeniąt... :-( Quote
rodzice Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 ja znam osobe ktora kiedyś uspiła 2 piekne zdrowe duze samczyki tylko dlatego ze sunie były troche mniejsze a jej zalezalo na tym zeby nie musialy walczyć o cyca . zaznacze - miot nie był liczny . Quote
FredziaFredzia Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Nadal tego nie rozumiem... Panbazyl - czekamy na wieczorne zdjęcia. Quote
Judit Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 a u nas 6sty tydzień się zaczyna i nowe zdjęcia szczenioli. Jak ten czas leci... Dream Lover - po domowemu "blondynka" :lol: Derams Come True - zmieniliśmy jej imię, wcześniej Dream Girl Dream Warrior Dreamcatcher Quote
PANGEA Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Zdjecia z piatku ale dopiero teraz wkleje W ramach rozliczenia warunku 2 szczeniaczki zostana w hodowli. Piesek i suczka Quote
FredziaFredzia Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Ale wyrosły! Dreamcatcher ma fajne okrągłe łatki, ale najbardziej podoba mi sie blondyna. :) Pangea - na pierwszym zdjęciu super osesek, na drugim kluchy. ;) Quote
panbazyl Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Panbazyl Herbu Bazyl i PanPotem Herbu Bazyl PanTera Herbu Bazyl, PanDa Herbu Bazyl i PanDora Herbu Bazyl Quote
dzasta Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Ale słodziaki :) Dozie szaleją w mleczarni na całego a labki już pozują i do tego mają bardzo fajne imionka :D Quote
AnkaW Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 same słodziaki :loveu::loveu: tylko całować i miziać:loveu: panbazyl imonka szczenków świetne i jakie one już duuuże Quote
panbazyl Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Ciekawa jestem czy nowi wlaściciele też polubią ich imiona? Pewnie pozmieniają.... Ale takie juz ich prawo. Quote
iza Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Są.... SZEść PONiaków , 2 suczki i 4 pieski ; są z nami od piątki 26 lutego : Quote
iza Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Są.... SZEść PONiaków , 2 suczki i 4 pieski ; są z nami od piątku 26 lutego : Quote
AnkaW Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Gratulacje, dwa kolorkiem chyba się w mamusię wdały :loveu::loveu: Quote
rodzice Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 rany spojrzałam na fotke i zamarłam - jakiś tybet urodził a ja nie wiem ? Na leżąco bardzo podobne . gratulacje . Przy okazji - sunia ma wygolony brzuszek ? Jak dbasz o wlos w czasie laktacji ? Quote
PANGEA Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='iza']Są.... SZEść PONiaków , 2 suczki i 4 pieski ; są z nami od piątku 26 lutego : widze wplywy Irenki , hihi gratuluje malenstw Quote
iza Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 rodzice napisał(a):rany spojrzałam na fotke i zamarłam - jakiś tybet urodził a ja nie wiem ? Na leżąco bardzo podobne . gratulacje . Przy okazji - sunia ma wygolony brzuszek ? Jak dbasz o wlos w czasie laktacji ? brzusio nie golony, pilnuje tylko zeby nie tworzyły się kołtunki ;) Quote
iza Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 PANGEA napisał(a):widze wplywy Irenki , hihi gratuluje malenstw taaaaak!!! mają wiele z Ireny to jedyna osoba która hoduje PONy tak przypominające nam naszego pierwszego PONa- Jarysa Xandrina o nadzwyczajnej inteligencji Quote
Aussie Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Gratulacje!!! Jakie fajne, jednolite PON-ki! :-) To chyba teraz rzadkość w zalewie łaciatości? A my właśnie wróciłysmy z rtg i jest co najmniej 6 maluszków :-) Quote
Hawanka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Śliczne Ponki !!!! wielkie gratulacje !!!!I maleństwa ciekawe umarszczenia bendą mieli Super !!! Quote
rodzice Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 tak patrze na wasze maluszki i pomyślałam że czas spojrzeć w kalendarz . Fibi ma mały brzusio - według mnie , wiec wydaje mi sie ze do porodu jeszcze daleko a to juz 53 dzień . Quote
panbazyl Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Moja Pirania nie miała wcale wielkiego brzuszka, ba nawet tydzień przed porodem wydawało się , że to jeszzce nie czas patrząc na brzuchol.... Quote
*kleo* Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 iza napisał(a):Są.... SZEść PONiaków , 2 suczki i 4 pieski ; są z nami od piątki 26 lutego : Gratuluję :) z sentymentu dla mojego PONka za TM moim ulubionym zostaje czarno-biały :) To piesek czy sunia? Quote
Recommended Posts