Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Strasznie przykro to słyszeć Pangea, co to za ludzie... U doga 12 to wcale nie jest aż tak starsznie dużo, znam aussiki, które 11 wychowały (oczywiście czasem potrzebne jest dokarmianie, może im wcale nie o sukę chodziło tylko o kasę, która jest na to potrzebna?). Rozumiem uśpienie malucha z jakimiś problemami przy tak licznym miocie, ale też kompletnie nie rozumiem usypiania całkowicie zdrowych szczeniąt... :-(

Posted

ja znam osobe ktora kiedyś uspiła 2 piekne zdrowe duze samczyki tylko dlatego ze sunie były troche mniejsze a jej zalezalo na tym zeby nie musialy walczyć o cyca . zaznacze - miot nie był liczny .

Posted

a u nas 6sty tydzień się zaczyna i nowe zdjęcia szczenioli.
Jak ten czas leci...

Dream Lover - po domowemu "blondynka" :lol:

Derams Come True - zmieniliśmy jej imię, wcześniej Dream Girl

Dream Warrior

Dreamcatcher

Posted

rany spojrzałam na fotke i zamarłam - jakiś tybet urodził a ja nie wiem ? Na leżąco bardzo podobne . gratulacje . Przy okazji - sunia ma wygolony brzuszek ? Jak dbasz o wlos w czasie laktacji ?

Posted

rodzice napisał(a):
rany spojrzałam na fotke i zamarłam - jakiś tybet urodził a ja nie wiem ? Na leżąco bardzo podobne . gratulacje . Przy okazji - sunia ma wygolony brzuszek ? Jak dbasz o wlos w czasie laktacji ?

brzusio nie golony, pilnuje tylko zeby nie tworzyły się kołtunki ;)

Posted

PANGEA napisał(a):
widze wplywy Irenki , hihi gratuluje malenstw

taaaaak!!! mają wiele z Ireny to jedyna osoba która hoduje PONy tak przypominające nam naszego pierwszego PONa- Jarysa Xandrina o nadzwyczajnej inteligencji

Posted

Gratulacje!!! Jakie fajne, jednolite PON-ki! :-) To chyba teraz rzadkość w zalewie łaciatości?

A my właśnie wróciłysmy z rtg i jest co najmniej 6 maluszków :-)

Posted

tak patrze na wasze maluszki i pomyślałam że czas spojrzeć w kalendarz . Fibi ma mały brzusio - według mnie , wiec wydaje mi sie ze do porodu jeszcze daleko a to juz 53 dzień .

Posted

iza napisał(a):
Są.... SZEść PONiaków , 2 suczki i 4 pieski ; są z nami od piątki 26 lutego :

Gratuluję :) z sentymentu dla mojego PONka za TM moim ulubionym zostaje czarno-biały :) To piesek czy sunia?