M&S Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 a tak wyglądały nasze jednodniowe maluchy:) Quote
Hawanka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Maks i Spark - śliczność ... PS :Tak sie zastanawiam nad rasą czy to nie jest Szpic ??? ;) Quote
M&S Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Hawanka napisał(a):Maks i Spark - śliczność ... PS :Tak sie zastanawiam nad rasą czy to nie jest Szpic ??? ;) Dzięki :) Tak, a dokładnie szpic wilczy:lol::loveu: Quote
Kisses Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Maks i Spark, cudna, cuda, cuda :loveu: Quote
M&S Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Kisses napisał(a):Maks i Spark, cudna, cuda, cuda :loveu: Dziękujemy :):) Quote
Agnieszka K. Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Maks i Spark napisał(a):Dzięki :) Tak, a dokładnie szpic wilczy:lol::loveu: Jakis czas temu był artykuł w Moim Psie albo Przyjacielu Psie o badaniach genetycznych / pochodzenie szczeniaków - i własnie był przedstawiony na przykładzie szpica wilczego - a konkretnie miotu w jednej z hodowli i typów szpica wilczego. Quote
M&S Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Agnieszka K. napisał(a):Jakis czas temu był artykuł w Moim Psie albo Przyjacielu Psie o badaniach genetycznych / pochodzenie szczeniaków - i własnie był przedstawiony na przykładzie szpica wilczego - a konkretnie miotu w jednej z hodowli i typów szpica wilczego. Tak wiem i znam tę hodowlę Quote
Dzidtka_Gl Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 a ja właśnie czekam na wieści... dzisiaj na świat powinny przyjść dzieci mojego DJa, trzymajcie kciuki za "synową" ;) Quote
M&S Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Dzidtka_Gl napisał(a):a ja właśnie czekam na wieści... dzisiaj na świat powinny przyjść dzieci mojego DJa, trzymajcie kciuki za "synową" ;) Będziemy trzymać mooooocno:) Quote
PANGEA Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 U nas "mama" narazie sie rozmyslila wiec ja czym predziej lece spac... Quote
AnkaW Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 PANGEA napisał(a):U nas "mama" narazie sie rozmyslila wiec ja czym predziej lece spac... nie zrobiła niespodzianki w nocy??? ;) Quote
Dzidtka_Gl Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 wczoraj przyszło na świat aż 7 lhasaczków po moim DJu , trzymajcie kciuki bo jedna dziewczynka słabsza Quote
M&S Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Dzidtka_Gl napisał(a):wczoraj przyszło na świat aż 7 lhasaczków po moim DJu , trzymajcie kciuki bo jedna dziewczynka słabsza Trzymamy mooocno kciukiza malutką!!!!!! I gratulujemy:):) Quote
iza Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Dzidtka_Gl napisał(a):wczoraj przyszło na świat aż 7 lhasaczków po moim DJu , trzymajcie kciuki bo jedna dziewczynka słabsza Gratulacje !!! I trzymamy kciuki za małą ! U nas krycie 23 grudnia i jeszcze nic a brzusio ogromny Quote
PANGEA Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 AnkaW napisał(a):nie zrobiła niespodzianki w nocy??? ;) No wlasnie nie zrobila A wlasciwie zrobila wieksza i nie urodzila do tej pory Quote
Hawanka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 iza napisał(a):Gratulacje !!! I trzymamy kciuki za małą ! U nas krycie 23 grudnia i jeszcze nic a brzusio ogromny JA tak samo trzymam kciuki za malutką ... I Benda malutkie PONKI ;) Pangea a który to dzień dzisiaj ???? Quote
AnkaW Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Szczęśliwa "Siódemka" super - pięknie się para spisała :loveu: Gratulacje. PANGEA Napisał AnkaW nie zrobiła niespodzianki w nocy??? No wlasnie nie zrobila A wlasciwie zrobila wieksza i nie urodzila do tej pory a to Mamba, nie wie że pańcia w nerwice popada ;) Quote
Mudik Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Gratulacje lasaczków! Ooooo i będą poniątka, super! Quote
PANGEA Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Hawanka napisał(a):JA tak samo trzymam kciuki za malutką ... I Benda malutkie PONKI ;) Pangea a który to dzień dzisiaj ???? Dzis 64, bo krycie bylo w Wigilie czyli 24. A suczka urodzila ;)) dzis w nocy Miedzy polnoca, a 3 nad ranem. W trzy godziny urodzilo sie czternascie szczeniat. Czysty obled. Pomieszaly nam sie plcie, kolory.... Naliczylam 4 psy, teraz okazuje sie, ze jest ich 6, hihihi. Zywych maluchow jest 12..... ale tego tez pewna nie jestem..... Quote
M&S Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 PANGEA napisał(a):Dzis 64, bo krycie bylo w Wigilie czyli 24. A suczka urodzila ;)) dzis w nocy Miedzy polnoca, a 3 nad ranem. W trzy godziny urodzilo sie czternascie szczeniat. Czysty obled. Pomieszaly nam sie plcie, kolory.... Naliczylam 4 psy, teraz okazuje sie, ze jest ich 6, hihihi. Zywych maluchow jest 12..... ale tego tez pewna nie jestem..... :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Łał, gratulacje dla dzielniej mamuśki!!!!!!! Powodzenia w liczeniu dzieci;) Szkoda tych dwóch..... Quote
Hawanka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 PANGEA napisał(a):Dzis 64, bo krycie bylo w Wigilie czyli 24. A suczka urodzila ;)) dzis w nocy Miedzy polnoca, a 3 nad ranem. W trzy godziny urodzilo sie czternascie szczeniat. Czysty obled. Pomieszaly nam sie plcie, kolory.... Naliczylam 4 psy, teraz okazuje sie, ze jest ich 6, hihihi. Zywych maluchow jest 12..... ale tego tez pewna nie jestem..... Wielkie gratulacje ;)Niech maluchy sie zdrowo chowają ... !!!! Wielka szkoda że 2 :( Quote
Recommended Posts