Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mudik napisał(a):
Ewidentnie z akita cos maja wspolnego, super sa, moze je na szpicowe forum dac?

....nie sądzę, żeby tam kogoś zainteresowały

Posted

Mudik napisał(a):
Zle sie wyrazilam , mialam na mysli watek szpicowz na dogo, chyba jest tam cos a la szpice w potrzebie

chyba jest, nie pamiętam....

Posted

Po kilku miesiącach od porodu pokaże wam jedna suczke którą sobie zostawiłam ,ma obecnie 5,5 miesiąca i ok150-1550g wagi, jest odważna lubi chodzić po ringu (wiem bo miała w Rzeszowie swój debiud i dostała wo :loveu:)
Oto ona , prosze o ocene;)

Posted

ladyyork napisał(a):
Po kilku miesiącach od porodu pokaże wam jedna suczke którą sobie zostawiłam ,ma obecnie 5,5 miesiąca i ok150-1550g wagi, jest odważna lubi chodzić po ringu (wiem bo miała w Rzeszowie swój debiud i dostała wo :loveu:)
Oto ona , prosze o ocene;)

Na moje, niezbyt wprawne oko w ocenie yorków, jest urocza :)

A.

Posted

Mudik one ze szpicem to mi się wydaje ze nie dużo mają wspólnego. Trzymajcie kciuki bo w pt będzie sprawdzany DS, oby był tj się zapowiada to siostry razem pójdą do domku u jednego właściciela.

Posted

Ilka21 napisał(a):
Mudik one ze szpicem to mi się wydaje ze nie dużo mają wspólnego. Trzymajcie kciuki bo w pt będzie sprawdzany DS, oby był tj się zapowiada to siostry razem pójdą do domku u jednego właściciela.

Trzymamy kciuki z całej siły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A.

Posted

Elitesse napisał(a):
my rodzimy za 3 tygodnie :)
juz sie nie moge doczekac bo ostatnie szczeniaczki byly u nas w grudniu 2008

Ja też nie mogę się doczekać, a to już za tydzień (krycia świąteczne, litewskie, w dodatku pierwsze szczeniaki w życiu suni i moim też). Widzę, że w okolicy przybędzie sznaucerów, tyle że u mnie max rozmiar. Dziś przeżyliśmy chwile strachu, bo przez dłuższy czas szukała miejsca i mocno dyszała, a to jeszcze przecież za wcześnie! No ale już jest spokojnie, pojadła wołowinki (suchej karmy nie chce ostatnio) i leży.
Kciuki trzymam za marcowe maluchy!

Posted

ojj w marcu dużo będzie się działo i forum znowu zasypiemy fotami.. ;-)
Trzymam za wszystkie mamusie kciuki! ;]

Koreksonowa - serduszko troszkę się rozlazło, ale dalej sercem jest. Drugie koło brzucha też jest. ;-)

Posted

Elitesse napisał(a):
my rodzimy za 3 tygodnie :)
juz sie nie moge doczekac bo ostatnie szczeniaczki byly u nas w grudniu 2008

My też za 3 tygodnie :) Pierwsze maluchy Graculi i ogólnie nasze pierwsze :)
W ogóle to wczoraj przeżyłam lekki szok ;) Nie widziałam suki przez tydzień, jak wyjeżdżałam była tylko lekko zaokrąglona, wczoraj wróciłam a tu już niezły brzuszek urósł :) Ciekawa jestem jak będzie po kolejnym tygodniu, bo teraz to już chyba z dnia na dzień jest coraz szersza :lol:

Posted

rodzice napisał(a):
Kurka to wy juz w gotowosci

no już. Temperatura 37,1, obiadu nie zjadła, więc czekamy, ale u niej to zwykle wszystko długo trwa, więc pewnie jeszcze troszkę poczekamy. :)