Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Darianna napisał(a):
Śliczne diabliki! Te obróżki są lekko nadwyrężone zębiskami czy mi się wydaje? Zresztą, macie coś w domu nie nadwyrężonego szczeniackimi igiełkami? ;)

Hahaha, dobre pytanie!

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
Judith - sunia w serduszka, no, nie wiem. Ja bym ja chyba zostawiła...;)

no już w domu bunt załogi mamy przez nią :evil_lol:
jej siostra "Dream Girl" leci do Czech do hodowli :loveu::loveu::loveu: a co będzie z naszą małą kochanicą ("Dream Lover":loveu:) to tego jeszcze nie wiemy. Na razie przekupuję mamę.. zobaczymy co z tego będzie :lol: Jeśli nie zostanie u nas to na pewno jakiś dobry domek jej znajdziemy.
No i pieski dwa już też zamówione :lol: jeden poleci do Estonii i będzie wystawiany w całej Europie :multi: a drugi na pewno odwiedzi naszą stolicę :cool3:

także teraz trwa tylko wieeeelka debata i wojna o naszą "wyśnioną kochanicę" :evil_lol:

a tu najnowsze zdjęcie szczenioli zrobione dzisiaj.
jak widać najjaśniejsza suczka powoli się przyciemnia ;)

Posted

aktualne zdjecie suni + mysle ze jest bardzo kochana

przezyla w krotkim swoim zyciu wielki glod ( matka zostala zastrzelona zostawiajac 11 dzieci ) teraz żyje otoczona miłością
Sunia nazywa się Cora od corazon, co po hiszpańsku znaczy serce

Posted

Judit super, ze maluchy maja juz domki, sa sliczne, a mala Cora widac, ze jest kochana.
Moje maluchy skonczyly juz 9 tygodni i wlasnie powoli opuszczaja rodzinny domek.

jeszcze ten mlodzieniec czeka na swego nowego pana lub pania.

Posted

Przecudne maleństwa.
Moje będą miały tydzień za jakieś pięć tygodni. Ale nie wiem, czy będą miały takie urocze różowe noski; nie wiem jakie noski mają małe czarnuchy.

Posted

[quote name='Ilka21']Judit jakie fajne tłuste dupki :)[/QUOTE]

oj tłuste dupki tłuste ale ciiii nie wolno mówić tego głośno bo się obrażą jeszcze :P
a tak poza tym to wszystko przez pokarm mamusi, tyle go ma i jest widocznie bardzo dobry skoro co miot to takie grubaski są i tak szybko rosną ;-) a w 2007 roku to nie dość że swoich siedem sztuk wykarmiła to i gordonce dzieci podbierała i pomagała karmić :D:D