Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mrowa23 napisał(a):
a my ciagle czekamy na cieczke... ehhh

Ulka ty wiesz jak sie ciezko robi cokolwiek kciukami zacisnietymi- nie moze byc inaczej- beda kluski!

Cóz nie poszło tak jak myślalam - cud jak będa maleństwa . Chłopak jak malina , starał się jak mógł ale moja z zębami . Droga koszmar po czeskiej stronie staliśmy pół godziny w zaspach , za to przy powrocie w Polsce 2,5 godziny w polu przy dojeździe do Barda . Staliśmy pod górke i na to jeszcze padał lodowy deszcz . Ludzie przez radio mówili ze zamarzają w autach , bo kto miał mniej paliwa stał przy zgaszonym silniku . Koszmar !

Posted

eeee Ulka bedzie dobrze :) ja tam ciagle trzymam kciuki tylko ciezko sie uczyc matmy z takimi kciukasami ;)
my cieczki ciagle niet...

a czarne dzidziusie to kto to? ja ostatnio nei w temacie...

Posted

sliczne takie male jak to mowi moja mama "sznytki" ;)

ppewnie ze lepsze wszystko...w dodatku egzaminy z analizy i logiki mnie czekaja wiec od tego to wszystko lepsze heheh

Posted

Jogurt napisał(a):
Sledze temat juz od dawna, a teraz nadszedl czas ze i my mozemy dolazyc do oczekujacych :)) w lutym przyjdą na swiat pierwsze dzieci mojego Jogurta ;)

Magda gratulacje, Jogurcik śliczny facet ;)

Posted

Jogurt napisał(a):
Sledze temat juz od dawna, a teraz nadszedl czas ze i my mozemy dolazyc do oczekujacych :)) w lutym przyjdą na swiat pierwsze dzieci mojego Jogurta ;)

ooooo czemu ja nic o tym jeszcze nie wiem... no no, nieladnie "tatusia" niepoinformowac

Posted

Pamiętacie mojego Mikruska ?
Wczoraj dostałam nowiutka foteczkę i filmik . foteczka jest tylko jedna bo niestety Mikrusek pedzi przez zycie w zawrotnym tempie i w kadrze uchwytny jest najczęściej tylko czarny zadek . Ńózki juz wzmocniły sie bardzo , psiak jest posłuszny ( mam filmiki z tresury ) rozpieszczany i żyje sobie jak w niebie . Nie ma dla mnie większego szczęscia niz takie wieści . Mikrusek ukończył już 5 miesięcy .

Posted

To miod na serce dla hodowcy, kiedy widzi, ze tak troskliwie odchowywane szczenie rozwija sie prawidlowo i ma sie dobrze.
Ja teraz tez mam malenstwo specjalnej troski.Jest polowe mniejszy od pozostalych szczeniat i troche kuleje na tylna lapke.Teraz patrzac na Mikruska mam nadzieje, ze i moj maluch znajdzie taki kochajacy domek.

Posted

Mikruskowi nóżki sie nie wyprostowały ale bardzo usprawniły dzięki ciągłym treningom . nie wiem czy pamietasz ale ja w domu robiłam małemu akupresurę i kąpiele we wodzie ( we wiadrze zeby nózki pracowały ) Masowałam też mięśnie , nie pozwalalam na chodzenie po schodach i udalo się .Mikrusek a własciwie Maczo , Maczulo ma 2 panie i jest w stanie obydwie zmęczyc - to tryskajacy energią i radością zycia psiak . Czego i Twojemu maleńkiemu serdecznie życze .

Posted

Mikrusek jest zdecydowanie ulubieńcem 2009 tego wątku :) matko ile osób o nim myślało i trzymało kciuki!!! i udało się :) i każdy kto będzie miał "Mikruski" przypomni sobie ile musiałaś przejść i ile miałaś chwil zwątpienia a teraz ile radości ( ale i dumy co ? ;) )

Posted

Oj było cięzko to prawda i łez tez było sporo , teraz mogę się przyznać . Nie wiedzialam czy dobrze robie ratujac go bo nawet wet na poczatku mi odradzał . nie wiedzialam czy nie skaże go na cierpienia do konca zycia . No i publicznie przyznalam sie ze w mojej hodowli urodzilo sie szczenie wadliwe co rowniez dalo znać o sobie wielkimi nieprzyjemnosciami dla mnie . :shake:
No ale było minęło i teraz trzeba sie cieszyć ze się udało . Pisałam o Mikrusku szczerze licząc na wsparcie , radę i tutaj to otrzymałam, jestem Wam wszystkim bardzo za to wdzieczna . Pisałam tez dlatego ze takie szczenieta niestety zdarzają się nawet w najlepszych hodowlach i chodzilo mi o to ze byla to swego rodzaju relacja z kazdego etapu walki o małego , moze kiedyś komuś stanie się przydatna nawet jesli tylko przeczyta a nie napisze o swoich zmaganiach .Piszę chyba dosć nieskladnie ale chyba rozumiecie o co mi chodzi :oops: